Böyle devam et kocana köşeye geçip ağlamasını söyle günlük ver elineEşim ve ailesiyle aynı yerde oturuyoruz evlerimiz ayrı fakat kardeşleride evli farklı şehirlerde büyüklerde toplanılıyor benim 3 küçük aynı yaş çocuklarımız var eltimlerle bana geliyor 7 çocuk oluyor beni eşim ve kayınvalidem dışında kimse cagirmiyor eltimler ilgilenmiyor çocuklarıyla sonrada neden gelmedin bayramda sorun mu yaşadın kayinvalidemlerde diyor, diğeri ise hep çocuklar ranada diyor boş boş hep rananın başında. Ben gidemiyorum kocamda bana trip yapıyor.
+1Ben hiç anlamadım kim nerde ne yapıyor. Biraz daha düzgün şekilde düzenleyebilir misin konuyu
Kısacası diyor ki: koca tarafım durmuyor eşim de trip atıyorHiçbir şey anlamadım.
Eşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.Uyanır uyanmaz mı yazdnz hiçbirşey anlaşılmiyor
Sağol aşkım tercüme için. Trip atan erkek anasının evineeeKısacası diyor ki: koca tarafım durmuyor eşim de trip atıyor
Bencede yallahhhSağol aşkım tercüme için. Trip atan erkek anasının evineee
Kısaca kayinvalidemlerde aynı bahcedeyiz benim evim ayrı ama doğal olarak kayinvalidemlerde toplanıyor herkes eşimde olmak üzere küçük çocuklar benimkilerle 7 tane benim evimde bana kalıyor anneleri ilgilenmiyor sonrada neden gelmedin diyorlarlar bayram vs oluncada sorun mu yaşadın kayinvalidemlerle diğeri ise hep rananın başında çocuklar diyor herkeseBen hiç anlamadım kim nerde ne yapıyor. Biraz daha düzgün şekilde düzenleyebilir misin konuyu
Ben çocuk bakıcınız mıyım desene, görümce olsa hadi şerrinden korkarsın da elti bu kocana de bunlar çocuklarını başıma atıp gidiyorlar kör müsün desene kızEşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.
İşte o kadar kolay olsa 5 yaşında oğlum 3 yaşında ikiz kizlarim varBencede yallahhh
Eşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.
Bu düşünceyle hareket ediyorsan bile kocana karşı korkusuz olduğunu göstermek zorundasınİşte o kadar kolay olsa 5 yaşında oğlum 3 yaşında ikiz kizlarim var
Gerçekten bu kadar basit bir şeyi halledemiyor musunuzEşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.
VALLA AYNEN BÖYLE VE BEN ÇOK YORULDUM YALNIZ HİSSEDİYORUMAnladigim şu..
Eşi ve ailesiyle aynı yerde oturuyorlar ama evleri ayri....fakat kardeşleri farklı şehirlerde gelince büyüklerde toplanıyorlar... konu sahibinin 3 küçük cocugu var...eltilerinde aynı yaş çocukları var toplam 7 çocuk oluyor...toplandiklarinda konu sahibi cocuklarin yaninda bekliyor goz kulak oluyor...buyuklerin oturdugu yere eşi ve kayınvalidesi dışında kimse konu sahibini cagirmiyor...eltiler kendi cocuklariyla bile ilgilenmiyor... sonrada neden bizim yanimiza (diger oda galiba yanlari) gelmedin bayramda bi sorun mu yaşadın kayinvalidenlerde diyorlar.. konu sahibi cocuk bakmaktan gidemiyor ustune kocasi ona trip atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?