• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Ailesi

Eşim ve ailesiyle aynı bahçe evlerimiz ayrı eltimlerle yaşıt 3 küçük çocuğum var diğeri iki eltiminde 2 şer çocuğu var eşim ailesine geçiyor toplanıyorlar çocuklar gelir gelmez bana geliyorlar ben evden çıkamıyorum ilgilenmiyorlar çocuklarıyla gel yavrum Rana ablanda gelir gibi umursamazlar eşimde ailesine geçerken benide çağırıyor eltimin çocuklar evden çıkmıyor bende çıkamıyorum.
Tut eltinin cocuklarinin elinden kapiya birak eltine seslenn gelip cocuklarini alirmisin bende benimkileri alacagim diye. Tabi ezik ezik degil. Sesin gür cikacak. Milletin cocuklarini evde besliyormusunuz napiyosunuz alisiyorlar bu kadar. Madem hepsinin yaşi ayni atin bahceye bir hali iki oyuncak hepsi kapida oynasin o ne oyle ya. Kresmi senin evin? Birde noktalama isaretlerini öğren.

Alemin bir uyanigi eltin mi?
Niye sana geldiklerinde evde kalıp, çocukların sana gelmesine müsade ediyorsun?
Sen de al çocuklarını kv'ye geç.
Hatta hiç bir şeye elini sürme, otur ye iç kalk.
Birazda onlarin beyni yansın.
O kadar doğru ki 🙄

Doğru haklısınız hayır demeyi beceremiyorum en sevmediğim huyum başım çok ağrıyor o yüzden
Rana hanım, hayır demeyi becerememek yok. Bu hayatta sizden kıymetli bir şey yok, eltinizin çoluk çocuğuna dadılık etmek için gelmediniz dünyaya.
Yüzüne söyleyin, benim kendi çocuklarım bana yetiyor herkes kendi doğurduğuyla ilgilensin diye

Tut eltinin cocuklarinin elinden kapiya birak eltine seslenn gelip cocuklarini alirmisin bende benimkileri alacagim diye. Tabi ezik ezik degil. Sesin gür cikacak. Milletin cocuklarini evde besliyormusunuz napiyosunuz alisiyorlar bu kadar. Madem hepsinin yaşi ayni atin bahceye bir hali iki oyuncak hepsi kapida oynasin o ne oyle ya. Kresmi senin evin? Birde noktalama isaretlerini öğren

Ben iyi niyetli düşünüyordum kuzenleriyle oynuyor çocuklarım diye oğlum çok düşkün tek çünkü yaşıt olarak yaşadığımız bahçede ama abartilar bende rahatsız oldum baştan sezemedim.

Rana hanım, hayır demeyi becerememek yok. Bu hayatta sizden kıymetli bir şey yok, eltinizin çoluk çocuğuna dadılık etmek için gelmediniz dünyaya.
Yüzüne söyleyin, benim kendi çocuklarım bana yetiyor herkes kendi doğurduğuyla ilgilensin diye
Doğru olan bu tabiki.

Eşimde ailesiyle yemek yiyor çay içiyor eltimler gelince hepsi kayinvalidemlerde toplanıyorlar zaten ben katılmak istesemde katılamıyorum çocuklarına sahip çıkmıyor eltimler
Yok ya aklim almiyor. Elti resmen bunu bakici etmis sindire sindire. Kadin ne rahattir😀 evimin isini yaparim rana cocuklara bakar. Kayinvalideye gecerim rahat rahat cayimi corbami icerim rana cocuklara bakar halleder. Kadin resmen cocuklarini buna kitlemis. Birde eşin ne rahat gevsek bir adam utanmaz herif senin karin hizmetci veya dadi mi? Sen orda ananin yengenin dibinden ayrilmadan iskembeni dolduruyorsun benim karimda gelsin anne yenge cocuklari alalim kizda gelsin iki barfak cay icsin demiyormu ?. Ben olsam hepsi toplandiginda hemen cocuklarimi guzel giydiririm kendimde guzel giyerim bunun cocuklarini kapiya birakirim eltime seslenirim kapidan. Canim cocuklarini alirmisin diye. Nereye dediginde de cocuklarimi avmye oyun parkina goturecegim yada etkinlige goturuyorum derim ozellikle 😀 gerci senin eltin benimkileride gotur der sen gotururusun yok vazgcetim sen oyle deme

Yok ya aklim almiyor. Elti resmen bunu bakici etmis sindire sindire. Kadin ne rahattir😀 evimin isini yaparim rana cocuklara bakar. Kayinvalideye gecerim rahat rahat cayimi corbami icerim rana cocuklara bakar halleder. Kadin resmen cocuklarini buna kitlemis. Birde eşin ne rahat gevsek bir adam utanmaz herif senin karin hizmetci veya dadi mi? Sen orda ananin yengenin dibinden ayrilmadan iskembeni dolduruyorsun benim karimda gelsin anne yenge cocuklari alalim kizda gelsin iki barfak cay icsin demiyormu ?. Ben olsam hepsi toplandiginda hemen cocuklarimi guzel giydiririm kendimde guzel giyerim bunun cocuklarini kapiya birakirim eltime seslenirim kapidan. Canim cocuklarini alirmisin diye. Nereye dediginde de cocuklarimi avmye oyun parkina goturecegim yada etkinlige goturuyorum derim ozellikle 😀 gerci senin eltin benimkileride gotur der sen gotururusun yok vazgcetim sen oyle deme
Uzaktan geliyor ya eltilerim misafir gibi takılıyorlar

Birde düşünüyormuş gibi yapıyorlar ya Rana kusura bakma berk senden çıkmıyor falan diye, Diğeri ise ya hep ranada çocuklar rananın başında.

Sanırım hayır demeyi beceremiyorum.
Ay yok cok bayiyorsunuz insani. Cocuga bile sozunuz gecmiyor. Biz burda bosa konusmayalim. Bu saate kadar hayir demeyen insan bizim lafimizla degismez. Sizin cok cok buyuk bir olay yasamaniz gerek. Ciddi soyluyorum. İs o asamaya gelmeden burdaki kizlarla hallederiz diye dusundum ama yok sizden Gercekten olmaz

Tamamda onlarin geleceğini illaki onceden biliyosundur kapini bir saat onceden kilitler al anahtarini kayinvalidene gec. Esinede evde soyle bak ben bakici degilim herkes kendi cocuguna baksin yeter. Yoksa cocuklarimi alir ya anneme gecerim ya avmye ya etkinlige gotururum. Sizin gibi cay corba dedikodu ugrasamam desene

Ay yok cok bayiyorsunuz insani. Cocuga bile sozunuz gecmiyor. Biz burda bosa konusmayalim. Bu saate kadar hayir demeyen insan bizim lafimizla degismez. Sizin cok cok buyuk bir olay yasamaniz gerek. Ciddi soyluyorum. İs o asamaya gelmeden burdaki kizlarla hallederiz diye dusundum ama yok sizden Gercekten olmaz
Zaten ben bunu fark edince kayınvalidem in üstünde oturan eltimde toplandiklarinda bende gittim çocuklarda gelmemişti bilerek 10 11 kadar kalkamadım sonra aldılar çocuklarını kayinvalideme indiler.

Tamamda onlarin geleceğini illaki onceden biliyosundur kapini bir saat onceden kilitler al anahtarini kayinvalidene gec. Esinede evde soyle bak ben bakici degilim herkes kendi cocuguna baksin yeter. Yoksa cocuklarimi alir ya anneme gecerim ya avmye ya etkinlige gotururum. Sizin gibi cay corba dedikodu ugrasamam desene
Bazen bilemiyorum ki tak geliyorlar kapı çalıyor bende bunaldım 3 küçük çocuk bakıyorum ikiz kızlarım 3 yaşında zaten zor hayatım kocam destek ama biraz narsist

Bazen bilemiyorum ki tak geliyorlar kapı çalıyor bende bunaldım 3 küçük çocuk bakıyorum ikiz kızlarım 3 yaşında zaten zor hayatım kocam destek ama biraz narsist
Heh öyle tak diye geldiklerinde, kusura bakma ben bugün çoluk çocuk bakamam diyeceksiniz

Heh öyle tak diye geldiklerinde, kusura bakma ben bugün çoluk çocuk bakamam diyeceksiniz
Eşimin yeğenleri kırıcı olmak istemiyorum ama madem mecbur bırakılıyorum hakkım var bence.

Eşimin yeğenleri kırıcı olmak istemiyorum ama madem mecbur bırakılıyorum hakkım var bence.
Rana'cım kırıcı ol. Sen millet kırılmasın dedikçe köle yapmışlar seni. Kırılan kırılsın, atlatırlar merak etme

Alemin bir uyanigi eltin mi?
Niye sana geldiklerinde evde kalıp, çocukların sana gelmesine müsade ediyorsun?
Sen de al çocuklarını kv'ye geç.
Hatta hiç bir şeye elini sürme, otur ye iç kalk.
Birazda onlarin beyni yansın.
Yapcam bunu dolaylı yoldan belki anlar anlamazsalar sözlü artık yeter.

Eşimde ailesiyle yemek yiyor çay içiyor eltimler gelince hepsi kayinvalidemlerde toplanıyorlar zaten ben katılmak istesemde katılamıyorum çocuklarına sahip çıkmıyor eltimler
Herhalde ben anlamıyorum ayılamadım. Sen gitmek istiyorsan çık git kapıyı çek üstlerine. De ki çocuklarınız evde aha bu da anahtar

Back