Eşim ve ailesi

Bence eşiniz her iki tarafı da güzel idare ediyor. Evliliğimin ilk aylarında ben de bu durumdan rhatsız olurdum kredi kartı odememize dek kayınvalıdem duyardı aynı binadaydk ama bneim eşim evlenene dek tüm maaşını annesine verip harçlık alan biriydi. Tüm düğünü de onlar yaptı tabi karşılklı cok guzel ilişki kurmuşlar hep takdir ettim açıkçası. Sanırım böyle bir alışkanlık zamanla umursamamaya başladım. Bunlar önemsiz şeyler bu kadar takılmayın. Ne zaman harcamanıza karışırsa kayınvalideniz kayınpederiniz ozaman haklısınız.

Eşiniz dengeyi sağlamış bence, bunlar dert değil. Kazancını ya da aldığı zam miktarını sohbet sırasında babasına anlatabilir bunda ne var ki? Burada bütün parasını ailesine verip karısını el kadar bebeğiyle fareli evde yaşatan adam gördü bu gözler.
Eski insanlar için tatil, gezme tozma gibi şeyler fuzuli gelebiliyor, eşiniz babam kızar lüzumsuz görür diye sizi eve hapsetmemiş ki, laf duymamak için söylememiş ben bir problem göremedim

Benim oğlum da maddi konularını, yatırımlarını vs mutlaka bize danışarak yapar…Bu para kazanmaya başladığından beri hep böyle olmuştur…çünkü bir mülk alacağı zaman yetmediği yerde biz yardım ettik almasına…yada doğru bir yatırım mı birlikte karar verdik…benim de tek oğlum…ilk zamanlar gelinimde bu konu yüzünden bazı rahatsızlıklar ben de hissettim…oğlumu uyardım… şimdi bu konuları gelinden habersiz konuşup hallediyoruzdemem o ki her ailenin dinamiği farklıdır…size zararları yoksa üzmeyin ne kendinizi ne de eşinizi…

Bana bu pek doğru gelmiyor ne yazık ki gelininizin rahatsız olduğunu anlamışsınız bunu gizli gizli yaptığınızı duysa daha çok rahatsız olmaz mı ?mesela ben aslında tam da bu noktada şunu düşüyorum kendim için biz birlikte bir aile kurduk ve her ailenin kendi içinde bir gizliliği sadece eşiyle paylaştığı konular olması gerekiyor maddi konular da bana göre böyledir evime giren de çıkan da beni ve eşimi bağlıyorsa bunu herkesin bilmesini doğru bulmuyorum çünkü oğulları yeni bir yuva kurdu artık kendi çekirdek ailesi var ve her ailenin dinamiği farklı olduğu gibi her ailenin kendi düzeni bir özeli olması gerekiyor diye düşünüyorum
bu

Dogru bir sey yapmiyorsunuz, yardim etmek icin girdiyi ciktiyi bilmenize gerek yok ki

Gerçekten dertsiz başına dert arıyorsun. Adam daha ne yapsın. Serdar Ortaç klibindeki gibi göbek deliğinde üzüm mü yedirsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…