Eşim ve ailesi iş arkadaşlarım herkes bana paspas ezik zavallı salak muamelesi yapıyo

Canım çok üzüldüm...maalesef travmaların var ve psikolojik destek almadan kendine hemen biraz zor...
İşe eşinden başlaman gerek.o saygı duyarsa diyerleri de duyar...cinsel hayatınıza değinmemişsin ...yatak hayatınız normal hayatınızda çok etkili maalesef...
Aileni saymıyorum öldüler farzet çokta önemli değiller..
Değişime kendinden başla öncelikle...kişisel gelişim kitapları oku bol bol...kimseyle polemiğe girmemek aslında en güzeli bırak eltin kendini üstün görsün onunla övünsün ..görümcende öyle çokta önemli değiller ye iç evine git ne halleri varsa görsünler
Bu arada çocuk falan düşünme sakın bazı şeyler düzelmeden

Yıllar önce açılmış bir konu tavsiyelerin işe yaramaz kanımca

Konunu sonuna kadar okudum mutlu bir ailede buyumedigin için böyle sorunlar yaşıyorsun bunun da ilacı sende bencede yardım almalısın devlet hastanesindede ıyi doktorlar var şimdi bunları içinde biriktirdikce ılerde patlak verir eşin için diyeceğim psikolojik şiddet uyguluyor sende de boşanalım o zaman tamam de madem sevgi sıfır adam sevmiyor boşanmak daha iyidir bence zaten elin ekmek tutuyor nafakanida alırsın.bukadar korkma hayattan .ve birseyi içinde tutup uzulucegine bırak söyle karşıdaki de istediği gibi anlasin sen içinde tutma .kitap oku onlar ıyi arkadaş tir kendini bulursun bence oku

Canım sen bi psikologa gitsen o sana daha çok yardımcı olur böyle tipler hepimizde var görümce elti yani annen bile fırsatını verirsen ezikler sen önce kendine değer ver bu kadarda içine atma hasta olursun herzaman kendine saygın olsun inan o zaman herşey değişiyo

Konunun tarihi 2013

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…