Eşim ve ailesi iş arkadaşlarım herkes bana paspas ezik zavallı salak muamelesi yapıyo

Yaşadıklarını okadar güzel anlatmışsinki, gercekde. Öz güveni olmayan, konuşmaktan korkan kız bümü dedim. Benden, ondan, şundan daha iyi ifade etmişsin.
Senin yaşadıklarını kim yaşasa senin gibi davranır! Demekki seninle ilgisi yokmuş değilmi? Durumun uygunsa bir piskoleji yardım Alman'ı öneririm! Millet derdi olmadıgı halde, sırf rahatlamak için bile gidiyor. Durumun uygun değilse bir süre icine biriktirdiklerini buraya kus!

Öncelikle canım işinden ayrilmişsin sanırım, bir iş bulup kovanın canına oku! Bakdin olmuyor kendine küçük bir oda, ev tut!
Ayaklarin üstünde durup bu adamı ozaman boşa! Saba sayıp çıkmayan ailenede gitme zaten gidersen piskolejin eskisinden daha kötü olacaktır.

Bu dünyada seni senden daha cok kimse sevemez!
birde cesaretli ol, UMURSAMA bu kadar! Sırf başkalarını bu kadar cok ciddiye aldığın için herşeyi kendine imkansız olarak görüyorsun! Allah inşallah yardımcın olur!

birisi sana haksızlık yaptığında cevabı yapıştıramıyormuşsun. Ama bunu sonradan sürekli hatırlamaya devam edersen daha kötü.
o yüzden ya unut yada unutamıyorsan ağzını biraz açıcaksın kuzum.

yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim burda bir çok kişi sana önerilerde bulundu belki üzüldü ama sen online olunca konunu bile okumadın burunla ilgili konulara bakıyorsun eğer bu kadar büyükse derdin önceliğin buradaki öneriler olmalıydı diye düşünüyorum. tesadüfen gördüm ve söylemek istedim.

Son düzenleme:
dışardan takipcisi 10 kişi konunun tuhaf sanki ,yine düzmece gibi geliyor harbi arkadaş ezildiğinden bahsediyor diğer tarafta burun operasyonundan tuhaf , acaba burnumu ezilmiş anlamadım yada ben çok şüpheci oldum.

Son düzenleme:
cvp veremiyor konuşamıyor olabilirsin karakter gereği sessiz çekingen bir insan olabilirsin ama eşinin ve akrabalarının davranışları ne tuhaf dolabını açtığında ne baktın su alıcaktım dediğinde tezgahın üstünde sürahide var ordan iç çocuk azarlar gibi kaldıki çocuğa bile öyle davranılmaz gerçekten çok ilginç

Son düzenleme:
eski konunuzu okudum ve bir ayrıntı yakaladım eşinizle ayrı yatıyormuşsunuz aynı evde iki arkadaş gibisiniz yani davranışları bundan kaynaklı olabilirmi acaba ?

dışardan takipcisi 10 kişi konunun tuhaf sanki ,yine düzmece gibi geliyor harbi arkadaş ezildiğinden bahsediyor diğer tarafta burun operasyonundan tuhaf , acaba burnumu ezilmiş anlamadım yada ben çok şüpheci oldum.

burun operasyonları evet burdaki bayanlar çok şık yüz ifadeleri filan fotoğraflara bakıyorum duruşları nekadar kendinden emin kafam karışık çok karışık dış görünüş insanın özgüvenini kazanması için çok önemli bi etken galiba arkadaşlar bana yazmışlar ev tut kendine güzel kıyafetler al benim çalıştığım iş özel bi iş ve ücretide 750 bile değil onuda zaten destek amaçlı eşime verdim.

her ortamda bunu yasiyorsan ilk once guvenini yerine getirecek bir terapi alman lazim insana en buyuk kotulugu kendisi yapar. ne yazik ki seninde dedigin gibi bunu kendine sen yapiyorsun canim benim boyle yaptigin surece ke.dine hep ayni gidecek

çok üzüldüm az bir maaş kazansam bile bu insanların yanında duramazdım. Tek oda bile olsa bu insanların elinden kurtul gidecek bir yakının yok mu

konu sahibi başka bi konusunun altındaki yorumuna ana sınıfı öğretmeni olduğunu yazmış burda yazdıklarını onunla çelişiyo gibi geldi bana.

geçenlerde 2. üyelik alıp kendi konusuna yorum yapan arkadaşı anımsattı bana davranışları. umarım bu yazılanlarda yalandır da böyle bir eşe sahip değildir

yazdiklarinin her kelimesini okudum

olumu dusunecek kadar karamsar olan biri yazarken arada sacmalar

bu kiz cok mantikli yazmis tutarsizlik yok

yani ya hesap cidden sahte ya da kizim senin kafan benden iyi calisiyor eksikligini farkettigine gore altindan da kalkarsin

kimisi bosan kimisi isi birak demis ama neden kacasin ki??

hepsini imana getirecek potansiyeli gordum sende kocandan basla

nasil yapacam dersen biri ilk dediginde kinamistim sonradan hosuma gitti; ati once sev sonra ustune binersin

Tatlimm öncelikle kendine güvenmeyi ögrenmelisin..Sorunun özgüven eksikligi maleseff..Bunun karekterle ve yetistirilme tarziyla alakasi var..Babanin baskici tutumu

buna neden olmus sanirim.Ama bak tüm bunlarin farkindasin en azindan..insanlari gereginden fazla önemseme sana öylemi davraniyorlar hic umursama..Kendi dogru

bildiginden sasma..Git profosyonel yardim al.Kaybettigin özgüvenini yeniden kazanmana yardim edicektir..Silkelen ve kendine gel artik..Ben degerliyim

benim hayatim degerli gibi telkinlerde bulun ve degmeyecek insanlar icin lütfen üzme kendini...

Gerçekten çok enteresan birisin kendinle ilgili bir sürü olumsuz şeyler yazmışsın.
Geçmiş de yazdıkların baktım sürekli burun operasyonlarını takip eden hatta tıbbi seviyede iyi araştırmalar yapmış birisin.
Yani oldukça kendini iyi ifade edebilen birine benziyorsun.
Bir mesajında Anaokulu Öğretmeni olduğunu yazmışsın diğer mesajında Sağlık Meslek Yüksekokulu mezunuyum demişsin.
Bu konunda 750 TL bile kazanmıyorum yazmışsın.

Artık her belediyenin kadın danışma merkezleri mevcut.
Oturduğun ilin ya da ilçenin belediyesine git ve böyle bir merkez olup olmadığını öğren.
Hatta ALO 153 KADIN AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ'ni arayıp en yakın danışma merkezini öğrenebilirsin.

O merkezlerde psikologlar ve danışman bayanlar oluyor.
Ve sana yaşadıkların konusunda mutlaka yardımcı olacaklar.
Hatta şiddet görüyorsan onlar seni bir eve yerleştirip korunmanı sağlıyorlar.
Ama senin en önemli sorunun bu küçüklüğünde yaşadığın travmalar sebebiyle başlamış ve halen devam eden öz güvensizlik.
Bunu da ancak psikolojik bir destek alırsan aşarsın.
Bu desteği illa doktordan alman şart değil fakat anlattığın kadarıyla etrafında sana bu desteği sağlayacak kimsen yok.
O yüzden mutlaka bu kadın/aile danışma merkezlerine git.

Ne o adama ne de yaşadığın o hayata mahkum değilsin unutma.
Çok şükür çalışabilen birisin, ALLAH'tan başka hiç kimseye muhtaç değilsin.
Ve artık zamanımızda çok güzel kurumlarda hizmet vermeye başladı.
Bunlardan faydalanmayı bilirsen kendine yeni bir hayat ve yeni bir yol çizebilirsin.
Ölmekten önce bu yolları bir dene lütfen..

ne olduğu belli oldu o zaman. zaman bile ayırıp derdi(!) ile ilgili bölüme bakmıyor bir de diyor ki evet burun estetiğine bakıyorum önce dış görünüş.

eşine verdiğin 750 lira ile mi yaptıracaksın estetik?

saçmalık.
Gerçekten çok enteresan birisin kendinle ilgili bir sürü olumsuz şeyler yazmışsın.
Geçmiş de yazdıkların baktım sürekli burun operasyonlarını takip eden hatta tıbbi seviyede iyi araştırmalar yapmış birisin.
Yani oldukça kendini iyi ifade edebilen birine benziyorsun.
Bir mesajında Anaokulu Öğretmeni olduğunu yazmışsın diğer mesajında Sağlık Meslek Yüksekokulu mezunuyum demişsin.
Bu konunda 750 TL bile kazanmıyorum yazmışsın.

arkadaşlar konu ne durumda konu sahibi gelip bi açıklama yapmış mı diye baktım ki ne göreyim konu sahibi hala burun operasyonlarında arkadaşlara burnunu nereye yaptırdın diye soruyor.
o gece gözlerim acıya acıya okuyup üzüldüğüme yanıyorum.

arkadaşlar konu ne durumda konu sahibi gelip bi açıklama yapmış mı diye baktım ki ne göreyim konu sahibi hala burun operasyonlarında arkadaşlara burnunu nereye yaptırdın diye soruyor.
o gece gözlerim acıya acıya okuyup üzüldüğüme yanıyorum.

ben öyle bişey yazmadım yalan söylemeyin bu aralar kafam çok karışık daha önce bu formda tanıdığım şimdi estetik yaptırmış bi arkadaş var onu takip ediyorum çok iyi bi insan özeldende görüşüyoruz öyle neşeli bi insan onunla sohbet ediyoruz estetik yaptıralım filan diye sırf kafamız dağılsın öylesine konuşuyoruz işte.Moralim sıfır depresyondayım galiba bu aralar internette çok fazla zaman geçiriyorum.sağlık meslek lisesi mezunuyum birde meslek yüksekokulu bitirdim dönem dönem farklı işlerde de çalıştım oyüzden mesleğimi ve eğitim durumumu farklı yazmış olabilirim insanlara hemen bilip bilmeden çamur atıyorsunuz.İşte sizin gibi önyargılı insanlar yüzünden bi türlü kendime güvenemiyorum ben çok kötü bi çocukluk yaşadım evlendim çocukluğumdan bin beter şeyler yaşadım belkide artık sağlıklı düşünemiyor yada yaşadıklarım okadar bitirdiki beni olaylar yaşananlar birbirine karışıyo en iyi hatırladığım tekşey sevgisiz ilgisiz bi koca zalim bi baba birde artık hiçbir beklentimin olmadığı bi hayat.

X