- 6 Mart 2023
- 106
- 29
- 27
- Konu Sahibi pecetesiolan
Kızlar eşimle bir konuda çok tartışıyoruz. Aileler. Eşim benim aileme, biz ev alırken bize yardım etmediler beni kendilerinden biri gibi görmediler diyerek gitmek istemiyor. Bende gideceksin diye zorlamıyorum. Aksine sen beni bırak al diyorum zaten kendisi öğretmen hafta içi çalışıyor çalışmasa bile gel kal demiyorum. Anlayışla karşılıyorum ki ne alaka yani aslında saçma bi neden sunuyor bana göre görüşmemek için. Bense onun anne babasıyla herhangi bir sıkıntım yok gidip geliyorum evlerimiz daha yakın onun ailesine sık sık da görüşüyoruz. Davet ediyorum ailesini onlar bize biz onlara gidiyoruz. Fakat ablasıyla pek uymuyor kafam. Eskişehir’de oturuyor ablası ve hamilelik dönemimde benim evimde hemde düşük tehlikem varken olmayacak olaylar yaratmıştı kısacası küs değilim ama gitmek istemiyorum evine. Bugün eşime ara tatilde annemlere gitmek istediğimi söyledim çünkü 2 ay oldu 1.30 saatlik yol ama hiç gitmedim özledim dedim. Ablamlara gideceğiz ara tatilde dedi. Ben gitmek istemiyorum dedim. Bak ben seni saçma bir neden olsa bile annemlere gelmemeni anlıyor zorlamıyorum hiçbir gidişimde kal demiyorum Kalmıyorsun da fakat beni zorlama dedim. Sen gelmeyeceğim mi diyorsun o zaman sende annene gidemezsin gitmeyeceksin dedi. Gideceğim onlar benim annem babam kardeşimin evi değil ki aileme gitmek istiyorum dedim. Eskişehire gideceğiz falan diye daha diretti bende dayanamadım ağladım. Gitmem dediğimde gitmeyeceğimi bildiği için sende gidemezsin diye söyledi. Ama o benim ailem kızlar annem babamın evi. Ağladım baya balkona çıktı ben sessizce ağladım gördü ama tepki vermedi odama geçtim. Sizce ne yapmalıyım