Aynen öyle, bugün eşarbımın yanak kısmından bir tel saç çıkmış erkek iş arkadaşım uyardı sağolsun ama yerin dibine girdim.Ablanında alenen kıskanıyor musun gibi bir şey demesi de ilginç
Kapalı bi bayan rahatsız olur başka erkeğin saçıyla ilgili yorum yapmasına
Hem de başka insanlar da varmış
Ablayla ilgili söylediklerinize tamamen katılıyorum. Cok mu samimi oldum diye düşünüp mesafe koyması gerekirdi o olaydan snra ama kardeşine kıskanıyormus gibi oldu demesi kiskacanagini daha önceden düşündüğü anlamına gelebilir. Madem kıskanıyormus gibi oldu bunu söylemek yerine biraz mesafe koyabilir ama kardeşini suçlu hissettirmeye calismis
Keleş hanima katiliyorum.nereden biliyormusss??Nereden biliyormuş sarı saçın yakışacağını?
Benim eşim de kardeşimi över. Aman çok sakinmiş, çok süpermiş, çok iyi insanmış,sürekli gelsin diye eve davet ediyor. En kötü hafta sonu gelsin, biletini alalım, kalsın gezer-tozarız diyor. Biz nişanlıyken dahi hediyeler gönderirdi hala alıp gönderiyor, bir şey görse "aaa bunu kardeşin çok sever" diyor. Gelip kaldığında elini cebine attırmıyor, harçlık veriyor. Mümkünse işten izin alıyor hep beraber geziyoruz vs...
Bir de tabii sacini boyatan konu sahibi. Herkes ona guzel olmus yakismis derken adam gidip ablada o saci hayal ediyor.
bu soruyu daha once sormaliydin:)Yanlış hatırlamıyorsam kardeşiniz erkek değilmiydi?
Yanlış hatırlamıyorsam kardeşiniz erkek değilmiydi?
bu soruyu daha once sormaliydin:)
abla kardes seklinde belki bi derece kabul edilir samimiyet.. ama şu 'sacini sariya boyat' kismi hic hos degil, kotu niyet olmasa bile..Kizlar ablami cok severim herseyim o benim diktatör hazir cevap zeki tatli mi tatli sevecen psikolog gibi kadındırtakdir ederim hep ama onlarla biraraya geldigimizde esim ablam soyle ablam boyle onun sozunu dinler over ama surekli onunla sakalasr ugrasir surekli kankim o benim der onlarin yaninda kendimi kucuk görüyorum kotu bi his kiskaniyormuyum bilmiyorum kotu niyet yok kesinlikle ama bu hisden kurtulamiyorum bastiriyorum engel olamiyorum ablam 6 yas buyuk benden ablam kapali esim diyo abla sari sac yakisir sana sacini boyat sigara içmeye balkoba cikarlar yegenime dokunuyo yanlis anlamiyorum ama dislanmis gibi hissediyorum kendimi guvensiz hissediyorum ve esim ailesinede duskundur esimi kaybetme korkusunuda kafamdan atamiyorm sanki ben haric herkes mutlu ediyor onu gerci iyi geciniyoruz yeni evliyiz psikolojim bozuluyor galiba hic iyi degilim kendimi ise yaramaz degersiz hissediyorum
Keleş hanima katiliyorum.nereden biliyormusss??
Ben dedim o anda esime sanane esi istiyosaboyatir sariya karisma sen dedim sustu herkes ablamda sonradan geldi niye ole dedin kiskaniyomusun gibi oldu dedi yok dedim kari gibi karismasin sacina dedim kalbinde bisey yok samimiyetten diyor dedi 8 yas var aralarında
Kapalı bi bayana söylenmesi abes ki samimiyetin bi mesafesi olmalıCok mu iyiniyetli dusunuyorum bilmiyorum ama bence saciyla ilgili fikir vermesinde bir tuhaflik yok. Benim kaynim da bana der kisa sac sana cok yakisiyor kestirsene, ya da kilo vermissin fistik gibi olmussun falan, guleriz geceriz. Yaslarimiz da yakın ama ne aklima kotu bisey geldi simdiye kadar ne de eltimin yanlis anlayabilecegini dusundumki burda kendi oz ablaniz sozkonusu... aklinizdan bile gecmemeli farkli dusunceler...
insanlar icinde bisey varsa belli etmemeye calisir bence, daha mesafeli durmaya calisir falan, gercekten kardes gibi gorunuyorlarda sakinmazlar konusmalarini, iltifat da ederken saka da yaparken yanlis anlasilma kaygisi yasamazlar....
ee yaniBen sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim