esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

Ablanında alenen kıskanıyor musun gibi bir şey demesi de ilginç
Kapalı bi bayan rahatsız olur başka erkeğin saçıyla ilgili yorum yapmasına
Hem de başka insanlar da varmış
Aynen öyle, bugün eşarbımın yanak kısmından bir tel saç çıkmış erkek iş arkadaşım uyardı sağolsun ama yerin dibine girdim.
Hiç hoş şeyler değil, biraz mesafe ve resmiyet iyidir.
Erkek dediğin ne konuştuğunu bilmeli, kadın sohbetine karışmamalı.
İllaki birinini saçı başı hakkında fikir beyan edecekse bu yalnızca karısı, annesi ve kızkardeşi olabilir.

Bilmeyerek te olsa kaş yapayım derken göz çıkarmış maalesef .

Oldukça gereksiz bir samimiyet. O değil de alın eşinizi karşınıza konuşun, içiniz içinizi yiyeceğine. Dikkat etsin hâl ve hareketlerine. Ne diye kendi kendinizi üzüyorsunuz ki? Kim ne derse desin bence olay erkekte başlar ,erkekte biter. Eşinizin hudutlarını çizmesi lâzım. Sizi buraya konu açtıracak kadar etkilemiş bu durum. Kimse durduk yerde eşi ve ablasını minimilize de olsa böyle ilintilendirmez.Umarım siz konuştuktan sonra kendine bir çekidüzen verir.

Benimde ablam var esim de cok sevecan konuskan ablama saka yapar ablam ona saka yapar ama saci kiyafeti hakkinda yorum yapmaz bu sizin aile gorusunuze gorw degisir mesela bzim aile gorusumuzde bu olmaz siz bukadar rahatsiz olup konu aciyorsaniz vardir bisey bnce ama esiniz tarafindan ilgi var ablanizinda hosuna gdyor enisteniz ne yapiyor bunduurmda yaa

Yanlış hatırlamıyorsam kardeşiniz erkek değilmiydi?

abla kardes seklinde belki bi derece kabul edilir samimiyet.. ama şu 'sacini sariya boyat' kismi hic hos degil, kotu niyet olmasa bile..

Valla sadece ilk 3 sayfayı okuyabildim konuya hakim olmak için. Bende kapalıyım eşim babam amcam dayım ve kardeşlerimden başka saçımı gören erkek olmamıştır. Kız kardeşim yok ama eşime de derim eğer olsaydı kıskanır mesafeli olmanı sağlardım kardeşimde yanluş anlamamasını olmadı gerekenin bu olduğunu söylerdim. Nasıl bi muhabbet bu anlamadım! Ablanızın kendine dikkat etmesi lazım yeğeniniz varmış demekki evli enişteniz nerde eşine dur demiyo mu? Ablanız eniştesinin bu ilgisini nasıl hoş karşılıyo? Siz kaynınızla aynı muhabbeti yapabilir misiniz mesela?

Cok mu iyiniyetli dusunuyorum bilmiyorum ama bence saciyla ilgili fikir vermesinde bir tuhaflik yok. Benim kaynim da bana der kisa sac sana cok yakisiyor kestirsene, ya da kilo vermissin fistik gibi olmussun falan, guleriz geceriz. Yaslarimiz da yakın ama ne aklima kotu bisey geldi simdiye kadar ne de eltimin yanlis anlayabilecegini dusundum ki burda kendi oz ablaniz sozkonusu... aklinizdan bile gecmemeli farkli dusunceler...
insanlar icinde bisey varsa belli etmemeye calisir bence, daha mesafeli durmaya calisir, gercekten kardes gibi gorunuyorlarsa sakinmazlar konusmalarini, iltifat da ederken saka da yaparken yanlis anlasilma kaygisi yasamazlar....

iyi demişsin ablanada. kalbinde bişi yokmuş. duracağı yeri bilsin herkes

bir ara da benim başıma geldi kardeşimle eşim bir lalubali bir lalubali ikisini de uyardım kardeşim ne kıskandın hemen dedi
gereksiz samimiyetten hoşlanmam dedim

Kapalı bi bayana söylenmesi abes ki samimiyetin bi mesafesi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…