esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
Kizlar ablami cok severim herseyim o benim diktatör hazir cevap zeki tatli mi tatli sevecen psikolog gibi kadındır takdir ederim hep ama onlarla biraraya geldigimizde esim ablam soyle ablam boyle onun sozunu dinler over ama surekli onunla sakalasr ugrasir surekli kankim o benim der onlarin yaninda kendimi kucuk görüyorum kotu bi his kiskaniyormuyum bilmiyorum kotu niyet yok kesinlikle ama bu hisden kurtulamiyorum bastiriyorum engel olamiyorum ablam 6 yas buyuk benden ablam kapali esim diyo abla sari sac yakisir sana sacini boyat sigara içmeye balkoba cikarlar yegenime dokunuyo yanlis anlamiyorum ama dislanmis gibi hissediyorum kendimi guvensiz hissediyorum ve esim ailesinede duskundur esimi kaybetme korkusunuda kafamdan atamiyorm sanki ben haric herkes mutlu ediyor onu gerci iyi geciniyoruz yeni evliyiz psikolojim bozuluyor galiba hic iyi degilim kendimi ise yaramaz degersiz hissediyorum

sen gerıde durma sende sohbete katıl mutlu olman lazım ıyı gecındıklerı ıcın benım kardeslerımlede esım cok ıyı anlasır bır araya gelınce cok eglenırız abı kardes gıbıler cok severler bırbırlerını allaha sukur ya anlasmasalar daha kotu

Cnm yeni evlisin ve buyuk ihtimal cok asik oldugun icin kIskanIyosundur ...zamanla gecer o ask geciyor kalmiyor..kiskancligin da biter..anlasmalari da cok guzel..benim kardesi de esim cok sever...hep gelsin ister..ben ikisinin anlasmasina bayIlIyorum..

Hakikaten ne alaka? Ablaniz kapali oldugu halde esiniz neden onu sari sacli düşünmüş? Nasil hayal etmis olabilir? Saçını nerden gördü ki?
Her seyin bir edebi kurali vardir.
Benim enistem bana öyle bir sey dese bir daha suratina bakmam..

Esini ablandan kiskaniyorsan da bunu lutfen sakın belli etme, kardesim boyle bir imada bulunsa kahrimdan ölürüm

Esinle ablan yasitlar mi? Eger oylelerse iyi anlasmalari normal. Bundan mutlu olmalisin. Benim esim de abimle ve kizkardesimle cok iyi anlasiyor bayiliyoum bu duruma :)

Hayatta en korktuğum şeydir sırf bu yüzden herkesin kocasına mesafeliyimdir.
Kuzanlerimin yakın kız arkadaşlarımın vb... herkesin eşi ile asla başbaşa da kalmam, çok samimi de olmam.
Eşimde Allahtan sert bir mizaca sahip kimse eşime de gelip el ense tokat olamaz.
Çok korkarım birisi arkamdan kocamı ondan kıskanıyorum der diye Allah korusun

Anlamadigim, ablaniz kapali ve esiniz sacini sariya boyatmasini istiyor, bunu acik acik söylüyor, boyatsa ne olcak? Esiniz ablanizin sacini görüyormu ki? Samimi olunsada herseyin bi adabi vardir yahu...
Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim

Bide cevap yazsaniz Konusahibi!!! Esinizle ablanizin sac muhabbeti nedir? Ablaniz esinizin yaninda basörtüsünü takmiyor mu? ...

Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim

Ablaniz dugunde kendi sacini mi acti? Nasil ya? Hadi acti diyelim o düğün hengamesinde esiniz nasil dikkat etti de sari sacin yakisacagini soyledi ki?

Bide cevap yazsaniz Konusahibi!!! Esinizle ablanizin sac muhabbeti nedir? Ablaniz esinizin yaninda basörtüsünü takmiyor mu? ...
Kusura bakmayinda böyle kapalilarida anlamiyorum, ya kapalisindir ya acik, normalde kapan dügünde ac nedir yahu... Onuda gecelim, esinizin nasil icine islemis ki simdi sac boyasi teklifleri sunuyor? Ona ne? Ben olsam sert bi sekilde uyarirdim! Iyi anlasabilirsiniz ama kapali olan ablamla sac muhabbetlerin hic yakisik almiyor, tavirlarina dikkat et derdim, bu kadar ezik olmayin... Yok boyasa ne olcak? Esiniz ne ara görecek....

Benim eşim de kardeşimi över. Aman çok sakinmiş, çok süpermiş, çok iyi insanmış,sürekli gelsin diye eve davet ediyor. En kötü hafta sonu gelsin, biletini alalım, kalsın gezer-tozarız diyor. Biz nişanlıyken dahi hediyeler gönderirdi hala alıp gönderiyor, bir şey görse "aaa bunu kardeşin çok sever" diyor. Gelip kaldığında elini cebine attırmıyor, harçlık veriyor. Mümkünse işten izin alıyor hep beraber geziyoruz vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…