Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esimAnlamadigim, ablaniz kapali ve esiniz sacini sariya boyatmasini istiyor, bunu acik acik söylüyor, boyatsa ne olcak? Esiniz ablanizin sacini görüyormu ki? Samimi olunsada herseyin bi adabi vardir yahu...
Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim
Bide cevap yazsaniz Konusahibi!!! Esinizle ablanizin sac muhabbeti nedir? Ablaniz esinizin yaninda basörtüsünü takmiyor mu? ...
Kusura bakmayinda böyle kapalilarida anlamiyorum, ya kapalisindir ya acik, normalde kapan dügünde ac nedir yahu... Onuda gecelim, esinizin nasil icine islemis ki simdi sac boyasi teklifleri sunuyor? Ona ne? Ben olsam sert bi sekilde uyarirdim! Iyi anlasabilirsiniz ama kapali olan ablamla sac muhabbetlerin hic yakisik almiyor, tavirlarina dikkat et derdim, bu kadar ezik olmayin... Yok boyasa ne olcak? Esiniz ne ara görecek....Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim