esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

Anladigim kadarıyla sizin ablanız açık sürekli gördüğü bir saçı değişmiş görünce farketmis olabilir bundan aklınıza birsey gelmesin zaten ama konu Sahibi ablam kapalı yazmış kapalı bir kadına saç önerisi banada saçma geldi sanki açık saçlarını hayal ediyormuş gibi. Bu kadar samimiyet yersiz bence de.
Ya acaba diyorum konu sahibinin eşi yakınlık kurmak için yani dolayısıyla eşi için ablasını öyle bir öneride bulunmuş olabilir mi. Ne bileyim gereksiz ama kötü bir niyet sezemedim ben. Abla nihayetinde kardes yani.

Ablanla bu konuşmada çok kötü olmuş ya , ablan sana eşinle beni mi kıskandını ima etmiş resmen . Nasıl o kelimeler ağzından çıkabildi ?
Gelip seni uyaracağına kendine çeki düzen vermeyi düşünmeliydi . Bilmeden kardeşimi üzecek birşeyler mi yapıyorum acaba diye düşünmeliydi .

Ben rahatsız olurdum . Mümkünse bir süre görüşme böylece bu hislerin de geçmiş olur , eminim eşinde ısrarla görüşmek istemez zaten . Samimiyet sınırını aşmışlar biraz .
Ablayla ilgili söylediklerinize tamamen katılıyorum. Cok mu samimi oldum diye düşünüp mesafe koyması gerekirdi o olaydan snra ama kardeşine kıskanıyormus gibi oldu demesi kiskacanagini daha önceden düşündüğü anlamına gelebilir. Madem kıskanıyormus gibi oldu bunu söylemek yerine biraz mesafe koyabilir ama kardeşini suçlu hissettirmeye calismis

Ooof yorumlara bakıyorum da ne kadar büyütmüşler olayı...

Bir şey yok canım bunda bence. Bu kadar takmayın buna. Belli ki frekansı tutan insanlar, öyle olur bazen. İyi anlaşınca da öylesine söylenmiş bişey bence saç mevzusu. Yoksa o kadar insanın ve sizin yanınızda ablanızla ilgili bir niyeti olduğu için böyle söyleyeceğine hiç ihtimal vermiyorum. Öyle bir niyeti olsa biraz dikkat eder herkesin içinde öyle konuşmaz. Düşünememiştir ne anlama gelebileceğini. Büyütmeyin lütfen.

Kapalı kadının saçının renginden eşinize ne..ki açık olsa bile böyle yakıştırmaları laçka bulurum ablam bile olsa o da kadın sonuçta ve eşinize karşı mesafesini korumalı...ayy benmi tuhafım siz eniştenizle böyle şakalaşmalsr sigara icmeler iltifatlar olsa ŞAKACI EŞİNİZ NE DÜŞÜNÜR ACABA....

Ya acaba diyorum konu sahibinin eşi yakınlık kurmak için yani dolayısıyla eşi için ablasını öyle bir öneride bulunmuş olabilir mi. Ne bileyim gereksiz ama kötü bir niyet sezemedim ben. Abla nihayetinde kardes yani.
Genel tavır olarak erkekler böyle şeyler düşünüp söylemezler bu yüzden çoğu kk kadınlarına garip geldi. Hadi diyelim kocasının art niyeti yok peki ablasının kıskanıyormus gibi oldu demesi dahada ilginç kiskanmista olabilir neden yüzüne vurup suçlu hissettiriyor onun yerine tavırlarına çeki düzen vermeyi düşünmesi daha normal değilmi kardeşine sen bizi kıskanıyorsun demek yerine. Kiskanabilecegi aklından geçmiş yani. Bilmiyorum bana çok normal konuşmalar gibi gelmedi başıma böyle birşey de gelmedi gelse nasıl olur bilmiyorum belkide gerçekten art niyet yok bilemem düşüncemi aktardım sadece.

İnsanlar iyi anlaşabilir. Oturup muhabbet edebilirler, ama seviyeleriyle! Koskoca insanlar ne demek kanka? Ne demek saç boyası muhabbeti? Abla değil yabancı bir kadın olsaydı hoş karşılanır mıydı? Tamamen laçka hatta iğrenç bence. Ne yapılabilir hiç bilmiyorum. Birine bu ne cıvıklık desen büyük ihtimalle suçlu sen ilan edilirsin. Öyle bir düşünce yoksa bile oluşur. Ayy nefret ediyorum şöyle durumlardan.

Ablanızın sacını aklından çıkaramamış artık nasıl bi etkilendiyse. K bakma canım ben bu konularda biraz sivri görüşlüyüm sen neden kocanı bir bayanla yalnız bırakıyordun bu bayan ankan da olsa sonuçta birbirlerine niksh düşer. Ben hep buna göre hareket ederim nikah düşüyorsa bitti samimiyrt ve yslnız kalma olayı olmaz olmamalıda. Ne demişler sinek küçük mide bulandırır

Tamam esin sacma bir sey soylemis. Burnunu sokmus gereksiz ama bu yorumlar ne yahu.
Yok hayal etmis de yok dugunde aklinda tutmus da.
Bu kadar buyutmeye gerek yok.
Bazi insanlar samimi oluyor kayniyla baldiziyla. Tasvip etmesem de, bu kotu niyet tasindigini gostermez.

Ablanızın sacını aklından çıkaramamış artık nasıl bi etkilendiyse. K bakma canım ben bu konularda biraz sivri görüşlüyüm sen neden kocanı bir bayanla yalnız bırakıyordun bu bayan ankan da olsa sonuçta birbirlerine niksh düşer. Ben hep buna göre hareket ederim nikah düşüyorsa bitti samimiyrt ve yslnız kalma olayı olmaz olmamalıda. Ne demişler sinek küçük mide bulandırır
Yok artık nikah düşer de ne demek? Abla o kardes kardeş...
ne geliyorsa başımıza bu düşüncelerden gelmiyor mu zaten!

biri esim cok sicak kanli rahat muhabbet ediyor herkesle ve guler yuzlu diye sikayet eder, biri benim gibi esim cok ciddi, cok fazla samimiyet kurmaz mesafelidir diye sikayet eder (ben yani).
orta kivami tutturani niye yok yahu bu adamlardaa!

Herseye kotu bi yorum yapmam yani direk kotu dusunmem once iyo tarafini yazarim ama bna esiniz cok masum gelmedi kuzum yaa cok greeksiz muhabbetler herseyin adabi mesafesi vardir bence.. ablana bisey dyememde esiniz ablanizi cok begeniyor alttan aalttan ilgi duyuyor gbi

Ablanız da eşiniz de ayarsız..balkonda baş başa sigara içmek gereksiz ..enişteniz napıyor o arada uyuyor mu..onları en iyi siz tanırsınız siz yakıştırıyosanız bunu sonu hayır olsun..

Yeğenime dokunuyo ne demek :110:

Saç konusunda bir art niyet ne kadar düşünsem de bulamıyorum ben, bazen saçını açan bazen de kapatan kadınlara forum çok denk gelmemiş demek, ki onlardan olmasa bile, bir erkeğin başka bir kadının hakkında yorum yapmasından bu kadar hoşnutsuz olan kadınların sonrasında "aa saçımı değiştirdim ama farketmedi :KK43: " kadınlarından olmamasını umarım. Erkek söyleyebilir, gözü var, dili var, gözünü sadece tabağa televizyona dikenlerden olmuyor hepsi, yorulduğunuzu da farkediyorlar, saçınızı da farkediyorlar, ayrıntıları da farkediyorlar.

X