Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya acaba diyorum konu sahibinin eşi yakınlık kurmak için yani dolayısıyla eşi için ablasını öyle bir öneride bulunmuş olabilir mi. Ne bileyim gereksiz ama kötü bir niyet sezemedim ben. Abla nihayetinde kardes yani.Anladigim kadarıyla sizin ablanız açık sürekli gördüğü bir saçı değişmiş görünce farketmis olabilir bundan aklınıza birsey gelmesin zaten ama konu Sahibi ablam kapalı yazmış kapalı bir kadına saç önerisi banada saçma geldi sanki açık saçlarını hayal ediyormuş gibi. Bu kadar samimiyet yersiz bence de.
Ablayla ilgili söylediklerinize tamamen katılıyorum. Cok mu samimi oldum diye düşünüp mesafe koyması gerekirdi o olaydan snra ama kardeşine kıskanıyormus gibi oldu demesi kiskacanagini daha önceden düşündüğü anlamına gelebilir. Madem kıskanıyormus gibi oldu bunu söylemek yerine biraz mesafe koyabilir ama kardeşini suçlu hissettirmeye calismisAblanla bu konuşmada çok kötü olmuş ya , ablan sana eşinle beni mi kıskandını ima etmiş resmen . Nasıl o kelimeler ağzından çıkabildi ?
Gelip seni uyaracağına kendine çeki düzen vermeyi düşünmeliydi . Bilmeden kardeşimi üzecek birşeyler mi yapıyorum acaba diye düşünmeliydi .
Ben rahatsız olurdum . Mümkünse bir süre görüşme böylece bu hislerin de geçmiş olur , eminim eşinde ısrarla görüşmek istemez zaten . Samimiyet sınırını aşmışlar biraz .
Genel tavır olarak erkekler böyle şeyler düşünüp söylemezler bu yüzden çoğu kk kadınlarına garip geldi. Hadi diyelim kocasının art niyeti yok peki ablasının kıskanıyormus gibi oldu demesi dahada ilginç kiskanmista olabilir neden yüzüne vurup suçlu hissettiriyor onun yerine tavırlarına çeki düzen vermeyi düşünmesi daha normal değilmi kardeşine sen bizi kıskanıyorsun demek yerine. Kiskanabilecegi aklından geçmiş yani. Bilmiyorum bana çok normal konuşmalar gibi gelmedi başıma böyle birşey de gelmedi gelse nasıl olur bilmiyorum belkide gerçekten art niyet yok bilemem düşüncemi aktardım sadece.Ya acaba diyorum konu sahibinin eşi yakınlık kurmak için yani dolayısıyla eşi için ablasını öyle bir öneride bulunmuş olabilir mi. Ne bileyim gereksiz ama kötü bir niyet sezemedim ben. Abla nihayetinde kardes yani.
önce eniştenin sakalları kapalı dolaşıp düğünde açması lazım ama sakal olmaz sankiEsinizin yanında ablanizin eşine, sana kirli sakal çok yakışır diyin ve olacaklari izleyin.
Yok artık nikah düşer de ne demek? Abla o kardes kardeş...Ablanızın sacını aklından çıkaramamış artık nasıl bi etkilendiyse. K bakma canım ben bu konularda biraz sivri görüşlüyüm sen neden kocanı bir bayanla yalnız bırakıyordun bu bayan ankan da olsa sonuçta birbirlerine niksh düşer. Ben hep buna göre hareket ederim nikah düşüyorsa bitti samimiyrt ve yslnız kalma olayı olmaz olmamalıda. Ne demişler sinek küçük mide bulandırır
Bu şekilde.Yok artık nikah düşer de ne demek? Abla o kardes kardeş...
ne geliyorsa başımıza bu düşüncelerden gelmiyor mu zaten!