Bir de tabii sacini boyatan konu sahibi. Herkes ona guzel olmus yakismis derken adam gidip ablada o saci hayal ediyor.Ablaniz dugunde kendi sacini mi acti? Nasil ya? Hadi acti diyelim o düğün hengamesinde esiniz nasil dikkat etti de sari sacin yakisacagini soyledi ki?
Bir de tabii sacini boyatan konu sahibi. Herkes ona guzel olmus yakusmus derken adam gidip ablada o saci hayal ediyor.
Imaj meykirliginimi yapiyor ablanin.Benim esim boyle bisey dese cok kizarim esime tamam anlassinlar gecinsinler ama herseyin bir siniri adabi var ....Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim
Bir de tabii sacini boyatan konu sahibi. Herkes ona guzel olmus yakismis derken adam gidip ablada o saci hayal ediyor.
Ben dedim o anda esime sanane esi istiyosaboyatir sariya karisma sen dedim sustu herkes ablamda sonradan geldi niye ole dedin kiskaniyomusun gibi oldu dedi yok dedim kari gibi karismasin sacina dedim kalbinde bisey yok samimiyetten diyor dedi 8 yas var aralarında
Ha bide ablan rahatsiz olmasi gereken yerde kalkip niye oyle dedin mi dedi size hayret bisey valla ablanizin rahatsiz olmasi gerekirdi bence.Ben dedim o anda esime sanane esi istiyosaboyatir sariya karisma sen dedim sustu herkes ablamda sonradan geldi niye ole dedin kiskaniyomusun gibi oldu dedi yok dedim kari gibi karismasin sacina dedim kalbinde bisey yok samimiyetten diyor dedi 8 yas var aralarında
Ben dedim o anda esime sanane esi istiyosaboyatir sariya karisma sen dedim sustu herkes ablamda sonradan geldi niye ole dedin kiskaniyomusun gibi oldu dedi yok dedim kari gibi karismasin sacina dedim kalbinde bisey yok samimiyetten diyor dedi 8 yas var aralarında
işte noktalama işaretleri ve türkçe karakterler kullanılsa yanlış anlaşılma olmayacakta.. gel de anlat!Ablanında alenen kıskanıyor musun gibi bir şey demesi de ilginç
Kapalı bi bayan rahatsız olur başka erkeğin saçıyla ilgili yorum yapmasına
Hem de başka insanlar da varmış
Bak cnm ben sacimi boyattim esim cok begendi sonra ablam gorumcem eltim bize geldiler sacima baktılar begendiler esimde vardi ablam sende sacini sariya boyatsana yakışır dedi bende dedim sanane esi istiyosa boyatir karisma dedimBen ne demek istediğini anlayamadım Eşin ablanın saçını mı sarıya boyat dedi Yok sa senin mi?Şuna bir çaıklık getirsen :)
anlamıyoreeeeBak cnm ben sacimi boyattim esim cok begendi sonra ablam gorumcem eltim bize geldiler sacima baktılar begendiler esimde vardi ablam sende sacini sariya boyatsana yakışır dedi bende dedim sanane esi istiyosa boyatir karisma dedim
Kizlar ablami cok severim herseyim o benim diktatör hazir cevap zeki tatli mi tatli sevecen psikolog gibi kadındırtakdir ederim hep ama onlarla biraraya geldigimizde esim ablam soyle ablam boyle onun sozunu dinler over ama surekli onunla sakalasr ugrasir surekli kankim o benim der onlarin yaninda kendimi kucuk görüyorum kotu bi his kiskaniyormuyum bilmiyorum kotu niyet yok kesinlikle ama bu hisden kurtulamiyorum bastiriyorum engel olamiyorum ablam 6 yas buyuk benden ablam kapali esim diyo abla sari sac yakisir sana sacini boyat sigara içmeye balkoba cikarlar yegenime dokunuyo yanlis anlamiyorum ama dislanmis gibi hissediyorum kendimi guvensiz hissediyorum ve esim ailesinede duskundur esimi kaybetme korkusunuda kafamdan atamiyorm sanki ben haric herkes mutlu ediyor onu gerci iyi geciniyoruz yeni evliyiz psikolojim bozuluyor galiba hic iyi degilim kendimi ise yaramaz degersiz hissediyorum