Uyarimi yapayim. Yazacaklarim cok sert ve paranoyaya sebep olacak. Isterseniz sinirlenmeden bu satirdan sonrasini okumayabilirsirniz.
Kusura bakmayin ama cok safsiniz. Eniste sizinle iliski istiyor. Erkek mileti boyle fahisedir, donektir, haindir canim.
Sizin bunun farkina vardiginiz da cok belli, cunku hem eniste hem siz onun fahri baba rolunu kabullenmissiniz. Cunku baba figuru ariyor ve bu ilgiden hoslaniyorsunuz. Ama enistenin icinde babalik degil harem basinda gogsunu doverek boguren bir goril yatiyor. Simdi;
Burada tehlikeli bir olay var, ablanla senin aleyhine. Kiz cocuklar baba sevgisi (fahri ya da gercek) icin yarisirlar. Bu goril oglu goril bu isin ince dinamiklerini yani ablanla sizin eksikligini cektiginiz seyi cooooook iyi kavramis ve sonuna kadar , ikinizi de manipule etme niyetinde. (burada kufur serbesttir). Yani;
Ya bogurup dovunen harem kafasiyla yasayan enisten gorilinin etki altina girip baldiz fantazisini oynayacaksiniz.
Ya da ablaniza karsi bir damla sevginiz varsa yuvanizi ve esinizi seviyorsaniz esinizle bir olup bu herifi kapinizdan bir adim attirmayacaksiniz.
Eger yuvanizi savunmazsaniz, gonul rahatligiyla diyebilirim ki zaten pazarlik yapilmis bu is bitmistir. Bunu da siz bitirmis oluyorsunuz. Boylece bilincaltinizda ablanizi yenmis oluyorsunuz. Bunu yapmak istiyorsaniz hic bir sey yapmamaya devam edin.
Yani sucu sizde buluyorum. Cok da kizamiyorum. Kadinlarin gri hucreleri 35 i gecmeden calismaz, jeton hemen dusmez. Manipulatif erkekler her zaman kadinlari en kotu duruma sokarlar. O yuzden kadin milleti bu aptalca vaziyette.
Eger anneden kiza siki bir "erkek nasildir" bilgi aktarimi olmazsa genc kadinlar tam bir erkek ilgisi manyagi olurlar. Baba, eniste, abi farketmez. Sonra da ablanin veya yakin kadin arkadaslarinin eslerine tav olurlar.
Bu soylediklerim tecrubeyle sabittir. Umarim isine yarar.
Sonucta her sey sizin elinizde. Ya cokuse izin vereceksiniz ya da yuvanizi ciddi anlamda korumayi bileceksiniz.