Merhaba arkadaşlar. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Eşimi cookk seviyorum. Ablam benden 2 yıl önce evlendi. Hiç abimiz olmadığı için eniştemi abimiz yerine koyduk. Fakat ben evlendikten sonra Eniştem eşime bu kızı sana emanet ettik ona iyi bak bisey olursa hesap sorarım tarzı konuşmalara girdi. Eşim rahatsızlık duydu tabi zamanla. Gereksiz muhabbetlere girmesi, eşim yerine sürekli beni araması eşimi çok sinirlendirdi. Sürekli bu yuzden kavga ediyoruz. Ben esime hak veriyorum. Bunu dile getiriyorum sürekli. Normalde okadar sakin bi insandır ki bu konu açıldığında acayip derecede sinirleniyor. Eşim belli ediyor sinirlendiğini ama büyük olduğu için saygısızlık yapmak istemiyor. Eniştem.normalde iyi bi insandır ama eşimi kabullenememismis. Ya dışardan aileye gelen bi insanın benim eşimi kabullenememesi nekadar gereksiz. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ablamı çok sever. Ablam hamile olduğu için tam olarak net söyleyemiyoruz üzülecek cocuk zarar görecek diye. İma ediyorum ama anlamıyor. Artık enistemden nefret eder oldum. Çünkü eşim çok üzülüyor onun yüzünden sürekli kavga ediyoruz. Ablamlar geldiğinde çok gitmek istemiyor. Çünkü her gidisimizde Eniştem mutlaka bi dengesizlik yapıyor. Mesela benimle konuşup eşime cevap bile vermemek gibi. Ki artık bende ona cevap vermiyorum eşimi üzdugu için. Ama ısrarla anlamak istemiyor. Eşim de haklı olarak gitmek istemiyor. Ama Ablam o benim ya nekadar bağımi koparabilirim ki aramızdaki samimiyetin kopyasından korkuyorum. sizden bu konuda akıl vermeniz istiyorum. SizCe ablama bunu söylemelimiyim zamanı gelince. Yoksa biraz mesafe koyup durumu idare mi etmeliyim.