3 saatlik uzaklıkta evet seneye de ayrı kalacağız dedi daha dün ama ilk gittiginde seni de göturcem demişti banaNe kadar uzağa gitti eşiniz? Neden sizi götürmüyor? Sürekli mi böyle ayrı kalacaksınız?
İşi nedir acaba ve sizi götürmemek için sebebi nedirEşim uzakta çalışmaya gitti ama ben dayanamıyorum her gün ağlıyorum beni götürmeyeçekmiş hiç napmam gerek tavsiyeler verin lütfen
Diğer konuda linç yiyince burda insaflılara düşerim dedi belki deeeğğğğZaten konunuz var orda yorumlar yapıldı tekrar aynı konuyu açmak yasak
Dejavu canım dejavuBen biraz önce aynı konuya yorum yapmadım mi
Diğer konuda linç yiyince burda insaflılara düşerim dedi belki deeeğğğğ
He yaaa. Yazık. Keşke bu kadar paralamasa kendiniBiraz da bu konuda ağlayayım demiş üye sanırım
Burdan devam edelimKonu sahibi diğer konunuzda demiştim ki " kayınpeder kaynana ile beraber mi yaşıyorsuz?"
Belki üçüncü konuda cevap verecek zorlama kızıKonu sahibi diğer konunuzda demiştim ki " kayınpeder kaynana ile beraber mi yaşıyorsuz?"
Cevap vermemiştiBurdan devam edelim
Yargı da onlaynızz inşallahBurdan devam edelim
Aklima takıldı eğer öyleyse daha da zor hayatıBelki üçüncü konuda cevap verecek zorlama kızı
He yaaa. Yazık. Keşke bu kadar paralamasa kendini
Yaaa yargı izleyemiyorum misafir var, aklım orada, dağıtmak için buraya sardımYargı da onlaynızz inşallah
Gece izleyecem böyle izleyemiyorum eşim oyun oynuyor bir yandan GS yenilmis vir vir söyleniyor dikkatimi veremedimYargı da onlaynızz inşallah