Vallaha hic kafani takma güzelim,
Beyfendiler kusura bakmasin, dünya onlarin etrafinda dönmüyor, sirf onlarla evlendik diye tapulu mallari degiliz, ailelermizi akrabalarmizi bir kenara atip 24 saat her allahin günü onlarla ilgilenemeyiz, sen galiba esini cok kötü alistirdin... ne bu ya japon yapistiricisi gibi yapismis sana...tamam ilgi sevgi güzel hosta fazlasi bogar insani....kaydirigubbakcemile
Bundan sonrada sen teyzene git, madem onun yaptigi saygisizliya tahamül edemiyorsun kadincagizi hic davet etme yazik zor durumda kalmasin
hayatta bensiz iş harici bir yere gitmez ne yaparsak beraber yaparız. Alıştırma değil hatta bneimle ilgilenmiyorsun bile der. Hasta olsa onun benle ilgilendiği kadar ben ilgilenmem doğrusu. o öylemi ilacından tut nane limonuna masajından tut eliyle yemek yedirmeye kadar ilgilenir. Ben se okadar onunla ilgilenmem. Takmıyorum ama hoş karşılamıyporum biliyorum içinde bi kötülük yok büyük ihtimalle benim zıttıma yapıyor. ben eşim olmadan bir yere gitmem asla gidersem sadece eşimle giderim ister hoşlanır ister hoşlanmaz