insanin hayattaki en önemli seyi özgüveni gururudur,ben cok mutlu bir insandim ama yavas yavas ne varsa aldi benden,kimsenin ahi yerde kalmaz,er yada gec her haksizlik yapan kisi cezasini cekiyo,ve ayni sey kizkardesinin basina geldi erkek kardeside ayrildi timarhanelik oldu,benim bebegim daha 10aylikken bikac ay adetten kesildim ve dr.a gittigimde bana menopoza girmisin dedi tedavi gördüm 4sene ve ozaman 30yasindaydim,sonra düzelme oldu biraz ama ne gelirse insana stressden geliyor keske diyorum takmasaydim okadar insan cekdigiyle kaliyo,nefes alamiyorsunuz migdenizden basliyo migrene,sonra artik vücuda vuruyo benim tasindikdan sonra aradan 1sene gecince tüm eklemlerim sismeye basladi inanilmaz agrilar hastane dr.kosturdum virus dediler alergi dediler ne oldugunu bulamadilar,hepsi stressdendi atlattim cok sükür allah ablamdan yegenlerimden razi olsun siz siz olun kafaniza takmayin hersey sonucda olucagina variyo,simdi unutmaya calisiyorum,gecmisi gecmisde birakmaak gerekiyo henüz ondan tam kurtulamadim 2gün önce tel.de seni sakat birakcam diye hala bagiriyo inanin cok insan görüyoruz duyuyoruz ama bukadar vicdansizi ni görmedim