esim tam bir piskopatti

İşte annelik böyle birşey.Evlatların için ayakta durmak güçlü olmak zorundasın.Sıkıntı yaşayacağın dönem en fazla birkaç sene.Ilerde çocukların büyüyüp aslan gibi dikilecekler önüne o zaman sana yaklaşamayacak bile.Çektiğin sıkıntıların meyvesini o zaman yiyeceksin.Bişeyleri göze almadan hayatta mutlu huzurlu olunmaz.Allah yardımcın olsun inşallah canım

hakkında hayırlısı olsun, inşallah bundan sonra çocuklarınla güzel günler yaşarsın.bazı insanlar çocukları dert gibi görüyor ama en azından onlarla yalnızlığını paylaşır destek olursunuz birbirinize.allah yardımcın olsun ne diyeyim.bir de dikkatli olmaya devam edin, o adamın ne yapacağını kestiremiyorum valla

Alllah yar ve yardimcin olsun kader arkadasim.
bende bosanma asmasindayim seni takipdeyim.ama ben senin gibi sansli drgilim isim yok.ama esim senin esin oadar piskopat degil sadece cocugu almak istiyor ama yinede sagi solu belli olmuyor.
asla cocugunu verme derim sahsen benim canlarim olmasaydi cokdan pes edip hayatima son vermisdim inan bana cocuk olunca dayaniyorsun ve yasamanicin sebebin oluyor,ailenden destek iste mutlaka iste bana cok diyen oldu ayrildikdan sonra niye cekdin bukadar diye disardan söylemesi cok kolay yasayan biliyo ben esimi cok sevdim sevince insan inanilmaz katlaniyor,egerki baska caren yok bosanicaksan tetbirini al cnm herzamanda dikkatli ol.

insallah bundan sonra olucam allahin izniyle,ayrildigim esim yuvasini cokdan kurdu cocugu bile var,evlendigi kadina cok aciyorum ayni seyleri onada yasatacak cünkü,

insanin hayattaki en önemli seyi özgüveni gururudur,ben cok mutlu bir insandim ama yavas yavas ne varsa aldi benden,kimsenin ahi yerde kalmaz,er yada gec her haksizlik yapan kisi cezasini cekiyo,ve ayni sey kizkardesinin basina geldi erkek kardeside ayrildi timarhanelik oldu,benim bebegim daha 10aylikken bikac ay adetten kesildim ve dr.a gittigimde bana menopoza girmisin dedi tedavi gördüm 4sene ve ozaman 30yasindaydim,sonra düzelme oldu biraz ama ne gelirse insana stressden geliyor keske diyorum takmasaydim okadar insan cekdigiyle kaliyo,nefes alamiyorsunuz migdenizden basliyo migrene,sonra artik vücuda vuruyo benim tasindikdan sonra aradan 1sene gecince tüm eklemlerim sismeye basladi inanilmaz agrilar hastane dr.kosturdum virus dediler alergi dediler ne oldugunu bulamadilar,hepsi stressdendi atlattim cok sükür allah ablamdan yegenlerimden razi olsun siz siz olun kafaniza takmayin hersey sonucda olucagina variyo,simdi unutmaya calisiyorum,gecmisi gecmisde birakmaak gerekiyo henüz ondan tam kurtulamadim 2gün önce tel.de seni sakat birakcam diye hala bagiriyo inanin cok insan görüyoruz duyuyoruz ama bukadar vicdansizi ni görmedim

Su cocuklari niye rahat birakmaz bu adamlar, kendilerime bakmaktan acizler neden inatlasip onlarinda hayatini zehir etmek icin ugrasirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…