esim tam bir piskopatti

artikyeteroff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
330
106
51
Evliligimde okadar kötü seyler yasadimki 15sene nasil sabredmisim hala inanamiyorum sizlerle paylasmak istedim olmayinca olmuyo tek kisinin mücadelesiyle bir evlilik yürümüyo maalesef,heleki esin piskopattsa

Evliligimde okadar kötü seyler yasadimki 15sene nasil sabredmisim hala inanamiyorum sizlerle paylasmak istedim olmayinca olmuyo tek kisinin mücadelesiyle bir evlilik yürümüyo maalesef,heleki esin piskopattsa

Bu kadarını zaten başlıkta söylemişsin.. daha detaylı yazabilirdin.

evet bosandim eger ayrilmasaydim cenazem cikardi diyebilirim allahdan yeni sevgili buldu ve bende 2cocugumu alip gizlice kacdim ve ablamin oturdugu semte yerlesdim ama tabiki yakami birakmadi cok mahkemelerde kosturdum sunu anladimki bir insanda vicdan ve merhamet yoksa kesinlikle unutun calisan bendim harcayan o evliligimin 4-5 senesi iyi gecdi sadece ve ben esime deli gibi asikdim cok seviyordum onun icin herseyi yaptim cok seyden vazgecdim yinede olmadi sadece piskopat degildi kumar oynardi bazende icerdi icdigi zaman ickiyi kaldiramazdi sacmalardi cok küfür dayak o bicim ben bir sicak yuva istedim cocuklarim olsun ama o calisan esi olsun yeterki para getirsin yetiyodu nitekim hamile kaldim ve calisamadim sonra o calismaya basladi ama eve kesinlikle para getiremiyorduki gazinoda harcayip geliyordu inanin bana cok ac yattigimi bilirim üstelik hamile olunca insanin cani neler cekiyo evde zaten huzur yokdu kavga gürültü gidiyordu tabi ben sürekli hastaneye yattim drum stress yok cocuk cok asagida dikkat et demisdi yürümekde zorluk cekiyordum cok hastaneye hep yalniz gittim gelcek diye camda hep bekledim gelirdi o kendi gibi piskopat kardeslerini takipda 5dk durup giderdi hep ayni ydi o acima merhamet yokdu hamileligim böyle olunca 33haftasinda dogdu oglum ve ben dünyanin en mutlu annesiydim o benimdi benim yavrumdu parcam ama tabi saglik yönünden hasta dogdu oglum

ben bu yasadiklarimi uzun zamandan beri sizlerle benim gibi kaderi olan bayanlarla paylasmak istedim suanda hem ana hemde baba oldugum icin günüm baya yogun geciyo ama yazacagim herzaman

bacim, iyi guzel paylasmak istemissin de, yasadiklarini, karsilastigin sorunlar, buldugun cozumleri, sonra o cozumlemeleri yapma sirasinda gene karsilastigin sorunlari, onlarla nasil basedecegini falan filan yazarsa, paylasimin bir kisim insanlar icin, elbette faydali olur.

esim beni cok tehdit ediyordu bana yasattigi aci ve izdirap cok iyi kendi de biliyordu bu yüzden sürekli eger gidersen sakat birakirim geri kalan hayatinda tekerlekli sandalyede gecirirsin ailende yok kimsende yok ayrilirsan sana herkes kötü gözle bakar isde bir sürü laf ve gercekdende beni korkuttmayi basarmisdida.Inanin herseyin bir cözüm yolu var insan o anda cikmazda oluyo sanki ama,yasadigim yer almanya ve beni kadinlarin kaldigi ve gizli tutulan yere götürceklerdi allahdan ablamin evine geldim,ve sifirdan basladim cocuklarimla cok zor ama oluyo,her insanin bi yakin arkadasi ailesi mutlaka vardir böyle durumda yardim istemek en dogrusu ben basardim cok sükür ama insanlara güvenimi yitirdim, bundan sonra isde, bundan sonrasini hic bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun gerçekten psikopatmış

Basinizdsn cok agir seyler gecmis
Ne diyeyim iyi ki boşanmışsınız

evet iyiki bosandim ama 5kere beni mahkemeye verdi cocuklarini seviyor görmk istiyormus ama ne alacagi günler geldi nede arayip soruyo maksat bi sekilde bana rahat vermemek 2hafta öncesinde mahkememiz oldu yine allahdan büyük oglum hakime ben gitmek ve görmek istemiyorum dedi simdide benden nasil para kopartabilirim diye ugrasiyo 5sene gecdi ve hala ugrasiyo ben pes etmiycem onun gercek yüzünü herkesin bilmesini istiyorum maalesefki almanyada kanunlar babalara cok hak taniyolar,oda sorun degil diyorum artik alisdim iyice cünkü süper iyi rol yapiyo masum baba rolune giriyo

Cok zor seyler yasamissin sabrini takdir ettim, tabikki yasadiklarinin ceyregi bile degildir ama uc bes sene once bende yasadim kufur, hakaret, suruklemeler ve en kotusu tehditler, annemle tehdit ederdi hep ayrildigin an bir daha goremessin su bu. Ki evlilik bile degil, eger kurtulamasaydim ayni seyleri yasamis olurduk. Bi bayan icin gercekten zor gece uykularin kacar nefes alamassin, hele ki cocukalrin varsa ustune bir de onlarin korkusu ama yine de zaman gecmis ustunden en azindan cocuklarin yaninda ve oyle boyle kurtulmussun. Gercekten guclu bir bayansin, bunca sey yasayip yine ayakta durmussun ve haala mucadele ediyorsun

Alllah yar ve yardimcin olsun kader arkadasim.
bende bosanma asmasindayim seni takipdeyim.ama ben senin gibi sansli drgilim isim yok.ama esim senin esin oadar piskopat degil sadece cocugu almak istiyor ama yinede sagi solu belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…