- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 51
-
- Konu Sahibi artikyeteroff
Evliligimde okadar kötü seyler yasadimki 15sene nasil sabredmisim hala inanamiyorum sizlerle paylasmak istedim olmayinca olmuyo tek kisinin mücadelesiyle bir evlilik yürümüyo maalesef,heleki esin piskopattsa
Allah yardımcın olsun gerçekten psikopatmışesim beni cok tehdit ediyordu bana yasattigi aci ve izdirap cok iyi kendi de biliyordu bu yüzden sürekli eger gidersen sakat birakirim geri kalan hayatinda tekerlekli sandalyede gecirirsin ailende yok kimsende yok ayrilirsan sana herkes kötü gözle bakar isde bir sürü laf ve gercekdende beni korkuttmayi basarmisdida.Inanin herseyin bir cözüm yolu var insan o anda cikmazda oluyo sanki ama,yasadigim yer almanya ve beni kadinlarin kaldigi ve gizli tutulan yere götürceklerdi allahdan ablamin evine geldim,ve sifirdan basladim cocuklarimla cok zor ama oluyo,her insanin bi yakin arkadasi ailesi mutlaka vardir böyle durumda yardim istemek en dogrusu ben basardim cok sükür ama insanlara güvenimi yitirdim, bundan sonra isde, bundan sonrasini hic bilmiyorum.
evet bosandim eger ayrilmasaydim cenazem cikardi diyebilirim allahdan yeni sevgili buldu ve bende 2cocugumu alip gizlice kacdim ve ablamin oturdugu semte yerlesdim ama tabiki yakami birakmadi cok mahkemelerde kosturdum sunu anladimki bir insanda vicdan ve merhamet yoksa kesinlikle unutun calisan bendim harcayan o evliligimin 4-5 senesi iyi gecdi sadece ve ben esime deli gibi asikdim cok seviyordum onun icin herseyi yaptim cok seyden vazgecdim yinede olmadi sadece piskopat degildi kumar oynardi bazende icerdi icdigi zaman ickiyi kaldiramazdi sacmalardi cok küfür dayak o bicim ben bir sicak yuva istedim cocuklarim olsun ama o calisan esi olsun yeterki para getirsin yetiyodu nitekim hamile kaldim ve calisamadim sonra o calismaya basladi ama eve kesinlikle para getiremiyorduki gazinoda harcayip geliyordu inanin bana cok ac yattigimi bilirim üstelik hamile olunca insanin cani neler cekiyo evde zaten huzur yokdu kavga gürültü gidiyordu tabi ben sürekli hastaneye yattim drum stress yok cocuk cok asagida dikkat et demisdi yürümekde zorluk cekiyordum cok hastaneye hep yalniz gittim gelcek diye camda hep bekledim gelirdi o kendi gibi piskopat kardeslerini takipda 5dk durup giderdi hep ayni ydi o acima merhamet yokdu hamileligim böyle olunca 33haftasinda dogdu oglum ve ben dünyanin en mutlu annesiydim o benimdi benim yavrumdu parcam ama tabi saglik yönünden hasta dogdu oglum
Bu defada ailene zarar gelicek die daha cok korkabilirdin tehdit alani genislerdi, ailen turkiyede mipes etmek yok aslaaa belki ailem yanimda yakinimda olsaydi olmazdi böyle kimbilir
Alllah yar ve yardimcin olsun kader arkadasim.esim beni cok tehdit ediyordu bana yasattigi aci ve izdirap cok iyi kendi de biliyordu bu yüzden sürekli eger gidersen sakat birakirim geri kalan hayatinda tekerlekli sandalyede gecirirsin ailende yok kimsende yok ayrilirsan sana herkes kötü gözle bakar isde bir sürü laf ve gercekdende beni korkuttmayi basarmisdida.Inanin herseyin bir cözüm yolu var insan o anda cikmazda oluyo sanki ama,yasadigim yer almanya ve beni kadinlarin kaldigi ve gizli tutulan yere götürceklerdi allahdan ablamin evine geldim,ve sifirdan basladim cocuklarimla cok zor ama oluyo,her insanin bi yakin arkadasi ailesi mutlaka vardir böyle durumda yardim istemek en dogrusu ben basardim cok sükür ama insanlara güvenimi yitirdim, bundan sonra isde, bundan sonrasini hic bilmiyorum.