- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
canım sımdı kımı vardır rahatsız olur, kımı aman nolcak bende yapıyorum der ben ıkıncı secenege gırıyorum.
zaten saglıklı bır ınsan gun ıcınde bellı bır sayıda gaz cıkarır kımı kokulu kımı kokusuz , kımı seslı kımı sessız ,bazen ıstem dısı salındıgı da olur bu gazın ama ınsanız yanı toplum ıcınde gaz cıkarılmasına gule oynaya bende karsıyım yada evde esım ve benden baska ınsanlar varsa ama yalnızken ıkımızde o konuda cok rahatız....
bırde benım bagırsak sendromum var + gastrıtım alttan cıkarmasam ozellıkle soda falan ıcınce ustten gaz cıkarıyorum zaten...
alt gaz olayı da genelde uyku saatlerınde oluyor ama kasarsam rahatsız oluyorum, ya da her seferınde wc ye gıdılmıyo gercekten, esımde rahattır bırbırımızden o nedenle rahatsız olmuyoruz...
bırde saygıyı olcecek bırcok sey varken gaza takılma bence, kokusuzsa sıkıntı yok , kokulu ıse yedıklerı de bır etken onlara dıkkat etsın, cok rahatsız olursan kapı pencere ac bır ıkı dk gecer gıder...
kokuuszca cıkan sadece ses o da rahatsız etmıyor ama koku malum ınsan tıksınebılır, mıdesı kalkabılır, kokulu gaz pıs dıye cıkar dıkkat ettı ısenız tutamazsınız ama ses cıkaran versıyonu kendınızı kasarsınız tutma sansınız varGazı çıkarırken kokulu kokusuz diye ayarlayabiliyorsunux heralde siz ailece? Kokusuzsa sıkıntı yok kokuluysa var falan
aaaa...oda olmamış ama b.kunu çıkarmış yaniGazman olmasına rağmen seviyorum ve istiyorum ama bi kere tam o an yaptı bütün isteğim kaçtı düşünmesi gerekmezmi onu kırmadan incitmeden tartışmadan bişey yapmam lazom
kokuuszca cıkan sadece ses o da rahatsız etmıyor ama koku malum ınsan tıksınebılır, mıdesı kalkabılır, kokulu gaz pıs dıye cıkar dıkkat ettı ısenız tutamazsınız ama ses cıkaran versıyonu kendınızı kasarsınız tutma sansınız var
deneyımlerımle bu kadarını soyleyebılırım...
Başına da konu sahibinin esi geçsinHahahaha ayyyy dünyada dogalgaz ihtiyacını biz giderelim n
Zayıf canım 30 ocak d. Günüydü eşi beni aradı süpriz yapalım merveye dedi eşim ben yapamam seni bırakayım akşam alırım dedi geldi 1saat oturdu kalktık bidaha gitmicem dedi halen aynı canımEşin kilolu mu? çünkü aşırı karbonhidrat tüketen insanlar diğerlerine göre daha fazla gaz çıkarırlar. Karbonhidratı azaltsın.
Şu ses kaydı yapan arkadaşının durumu ne oldu?
Ay ne alakaaa ya tarkan osuruyo da bana mı osuruyo benimki bana osuruyo hem ben osurmasın mı dedim wcde yapsın
Hhahaha sesli güldüm kızzz dışardayım Allah emiBaşına da konu sahibinin esi geçsinDunya mikemmel bir yer olur
Ben nasıl tutuyorum ya? Böyle söyleyince şaşırıyorum acaba bazı insanlar tutamıyor,bazıları tutabiliyor mu? Biraz absürd bir merak ama hep merak etmişimdir bu gaz konusu neden bu kadar problem..ben zaten hayatımda gördüğüm en gazsız insanımdır hemde olsa da çok rahat tutuyorum.Annemin yanında bile yapmam bırakın kocayı,sevgiliyi..hem çok igrenç hem saygısızlık geliyor nedense..yapı meselesi heralde..ben eğer mümkünse wc ye gidilmesi taraftarıyım.konu sahibinin eşi demiş ya "evimde rahat olmıcam da nerde olucam diye" eee çişi geldiğinde salonun orta yerine rahat dite yapmıyorsa bunu da aynı kategoride sayıp wc ye gidebilir gayet
Sorunuzun cevabi zaten kendi icinde sakli. Siz gazsiz bir insanim diyorsunuz, ben elma yesem bile gaz yapar, ihlamur mesela inanilmaz gaz yapar, cig sebzeler ve meyveler bana dokunuyor cünkü iritabl bagirsak sendromu, var.
Gazım olduğu zamanlar için konuştum ben..tabiki üşüttüğümde ya da regl döneminde falan benimde gazım olduğu dönemler oluyor.Birde sizin özel durumunuz varmış öyleyse niye insan tutabilir mi diye kendinizle kıyasladınız ki? Bu durumda sizinki de ondan olabilir..aynı mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?