Eşim tam bir gazman

Gazı çıkarırken kokulu kokusuz diye ayarlayabiliyorsunux heralde siz ailece? Kokusuzsa sıkıntı yok kokuluysa var falan

Ya o kadarda değil tabiki insan tutabiliyorsa tutmalı tabiki ama bir sorunu varsa evinde yapıyorsa çok ta büyütmemek lazım

Gazı çıkarırken kokulu kokusuz diye ayarlayabiliyorsunux heralde siz ailece? Kokusuzsa sıkıntı yok kokuluysa var falan
kokuuszca cıkan sadece ses o da rahatsız etmıyor ama koku malum ınsan tıksınebılır, mıdesı kalkabılır, kokulu gaz pıs dıye cıkar dıkkat ettı ısenız tutamazsınız ama ses cıkaran versıyonu kendınızı kasarsınız tutma sansınız var
deneyımlerımle bu kadarını soyleyebılırım...

Eşin kilolu mu? çünkü aşırı karbonhidrat tüketen insanlar diğerlerine göre daha fazla gaz çıkarırlar. Karbonhidratı azaltsın.
Şu ses kaydı yapan arkadaşının durumu ne oldu?

İnsan ayaklarını üşütürse gaz sıkışması kaçınılmaz oluyor.
Evet hoş bir durum degil ama olunca yapacak bir şey yok.
Bizde de oluyor. Bazen gülüp geçiyoruz, bazen vuruyorum kicina, bazen uzaklaşıp gidiyorum.

Uyurken farkında olmaz insanlar gaz çıkardığınin.

Ben de regl olunca aynı durumu yaşıyorum.
Gaz sıkışıyor e sen kalkıp wc ye gidene kadar ya yolda çıkıyor ya da tutucam derken bu sefer karın ağrısı olarak geri dönüyor.

Evde bu tür şeylerde rahat olunması gerek.
Sürekli olması rahatsız edici.
Doktora gidin madem.

Bizde de oluyor ama her gün her gün değil.

Hahahah söylediklerinizde haklısınız da bunu ayarlamak pek mümkün değil :))

Ayy sorma bizim derde aynı
Bazen gülüp geçiyorum ama bazen de insan gerçekten tiksiniyor.ben direk soyluyorum yuh yaa yapma sunu falan diye.napayım içimde mi tutuyum diyo

Eşin kilolu mu? çünkü aşırı karbonhidrat tüketen insanlar diğerlerine göre daha fazla gaz çıkarırlar. Karbonhidratı azaltsın.
Şu ses kaydı yapan arkadaşının durumu ne oldu?
Zayıf canım 30 ocak d. Günüydü eşi beni aradı süpriz yapalım merveye dedi eşim ben yapamam seni bırakayım akşam alırım dedi geldi 1saat oturdu kalktık bidaha gitmicem dedi halen aynı canım

kocana akşam söyle seni bütün kk ya rezil ettim de bidaha zor çıkar

İcimde durup beni rahatsız edecegine dışarda sizi rahatsız etsin derdi bizim bi akraba

Ya tamam tutamaz birden olur falan anlarım da sürekli oluyorsa saygıyı aşıyor demektir, benim eşimde bazen dikkat etmiyorum hep uyarıyorum rahatsızlık verici bir şey ama sürekli böyleyse wc ye gitmeye üşeniyor demektir ama üşenmeyecek işte. Evlendik oh istediimi yaparım diye bir şey yok.

Sorunuzun cevabi zaten kendi icinde sakli. Siz gazsiz bir insanim diyorsunuz, ben elma yesem bile gaz yapar, ihlamur mesela inanilmaz gaz yapar, cig sebzeler ve meyveler bana dokunuyor cünkü iritabl bagirsak sendromu, var.

Sorunuzun cevabi zaten kendi icinde sakli. Siz gazsiz bir insanim diyorsunuz, ben elma yesem bile gaz yapar, ihlamur mesela inanilmaz gaz yapar, cig sebzeler ve meyveler bana dokunuyor cünkü iritabl bagirsak sendromu, var.

Gazım olduğu zamanlar için konuştum ben..tabiki üşüttüğümde ya da regl döneminde falan benimde gazım olduğu dönemler oluyor.Birde sizin özel durumunuz varmış öyleyse niye insan tutabilir mi diye kendinizle kıyasladınız ki? Bu durumda sizinki de ondan olabilir..aynı mantık

Kiyaslamadim ki siz beni alintiladiniz ben de size cevap yazdim. Isterseniz ilk yazdiginiz mesaji yeniden bir okuyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…