Eşim tam bir gazman

Bu kadarda mahrem konu acilmazki ya problemi varsa doktora gitsin istemiyorsanız bırak kovanı igrendim pof
başlık belli iğrendiyseniz okumayabilirsinizzzz
ayrıca da kadın yatak odası sırları ifşa etmemiş nie mahrem olsun, hastalık olabilir, siz hastalığınızı mahrem diyip kimseye anlatmıo musunuz

Annemle babam 26 senelik evliler, annem babam için " bundaki g*t değil sanki ya hiç gaz çıkarmadı yanımda" diyor. Hesap edin yani.

Yani ben insanlardan çok çabuk soğuyabildiğim için bu da sağlam bir soğuma sebebi olurdu heralde. Yani benimde huyum iyi değil hemencik soğumak ama elimde değil.

Fazla rahatlık iyi değil, yarın öbür gün yolda, sokakta falan yapmaya kadar gider o. Bilmiyorum ben rahatsız olurum sanırım, hadi ara sıra kazayla fala olabilir, insanlık hali der geçersin ama devamlı olması hoş değil. Öyle bir adamla nasıl tutkulu bir şekilde sevişebilirim bilmiyorum ben olsam.

Valla benim eşimde böyle zartturu zurtturu senfoni orkestrası gibi mübarek :)
Başlarda söyleniyordum ama sonradan kıskanmaya başladım çünkü gaz sorunum var ve bazen kalbim tuttu gidiciyim diye krize giriyorum:)
Darısı başıma olsun ne diyeyim..
Sanada sabır diliyorum:)

Yalniz tutmak da imkansiz di mi ? Gaz sikismasi oluyor ve sonra inanilmaz bir agri basliyor.

Ben nasıl tutuyorum ya? Böyle söyleyince şaşırıyorum acaba bazı insanlar tutamıyor,bazıları tutabiliyor mu? Biraz absürd bir merak ama hep merak etmişimdir bu gaz konusu neden bu kadar problem..ben zaten hayatımda gördüğüm en gazsız insanımdır hemde olsa da çok rahat tutuyorum.Annemin yanında bile yapmam bırakın kocayı,sevgiliyi..hem çok igrenç hem saygısızlık geliyor nedense..yapı meselesi heralde..ben eğer mümkünse wc ye gidilmesi taraftarıyım.konu sahibinin eşi demiş ya "evimde rahat olmıcam da nerde olucam diye" eee çişi geldiğinde salonun orta yerine rahat dite yapmıyorsa bunu da aynı kategoride sayıp wc ye gidebilir gayet

Bende bu konuda tiksinenlerdenim.Herhangi bir hastalık,yaşlılık vs söz konusu olsa,asla rahatsız olmam,sonuçta hiçbirimizin ne olacağı belli değil bu dünyada.Fakat bunu bile isteye bilinçli bir şekilde yapanlardan hoşlanmıyorum.Böyle şeylerden soğuma olur mu hiç demeyin olur arkadaşlar.Çiftlerin,zorunlu bir durum olmadığı sürece,birbirlerinin önünde tuvalet ihtiyacı gidermesi,gaz çıkarması tarzında şeyleri ben kendi adıma doğru bulmuyorum.Herşeyin bir sınırı var.Evlendik diye birbirimizi bu tarz kokularla ya da seslerle rahatsız etmeye,tiksindirmeye hakkımız yok.Ben kusan birini görünce,istemsiz bir şekilde kendimde kusan biriyim.O yüzden kocamda olsa tahammül edemem böyle şeylere.Dolayısıyla konu sahibi sonuna kadar haklı sinir olmakta.

ben de çok gazlı bir insandım.
ne yesem yemesem gaz yapıyordu.
bir ara hızlı yemek, iyi çiğnememekten dolayı hava yutunca gaz olur dediler, yavaş yemeye çalıştım ama çok bir şey değişmedi.
ne zaman ki kızlarım doğdu, aman gaz sancısı çekmesinler, sütüm bol olsun diye hergün rezene çayı içtim 1-2 bardak. yemeklerimi bol kimyonlu yapmaya başladım. 5-6 ay sonra farkettim ki gaz sorunum yok olmuş.
kimyon ve rezene bağırsaklara çok faydalıymış meğer.
siz de deneyin isterseniz, yalnız hemen sonuç alamazsınız. 5-6 aydan sonra sindirim sistemi düzene giriyor.

şimdi makarnadan yumurtaya her şeye kimyon katar oldum. sorunum yok oldu şükür.

Bebeginiz varmi bilmiyorum ama hamis kalinca sende ayni esin gibi olacaksin

daha öncede yazmıştım. kendim wc harici yapmamaya çalışıyorum (bu aralar malum denenlerle gaz çok oluyor)

gaz sorunu olanların doktora gitmeyi teşvik edilmelerini isterim. babamın da sorunu vardı. kolon kanseri olduğunu öğrendik. çok zorlu süreçten geçti. siz bir pırt için kocanızdan soğursanız o hastalıkta kim bilir nerelere kaçardınız. abartmayın...

doktora gitmeli.... mümkünse kolonoskopiye girmeli....

Otobüste dolmuşta tutabilen biri heryerde tutar tutamayan biri insan içinde de tutamaz şahsen ben de eşimin bna saygısızlığı olrak kabul ediyprum bunu

Yok ama siz biz böyle düşününce geri kafalıymışız
Kafamızı değişmeliymişiz
GERİ kafalılık değil her millet farklıdır..toplumda bazı davranışlar bazı kişilere göre normalkenbazı kişilere göre terbiyesizlik olarak görülür..davranışlarınıza aile,çevre,ve aldığımız eğitim ve görgü kuralları belirler..
Karakter ve tavırlar buna göre şekil alır.
Mesela taaa eskiden bizim toplumda bazı yerlerde gelinlerin kayinvalide ve kayinpederin bulunduğu odadan çıkarken saygıdan geri geri çıkması beklenirmis..el pençe divan kapı önünde hazirolda bekletilirmis gelinler..aksi büyük bir saygısızlıkmis..
Şimdi varmı bu şekilde davranan?
Dünya globalleşti..insanlar artık daha özgür ve rahat davranmak istiyor..
İçinde ahlaksızlık,hakaret,ve insanlık suçu olmayan her özgür davranışa saygı duymak ta gerek sanki..

Aynen ben yatakta arzulayamam o adamı..ne olursa olsun seksapalitesini etkiler.biraz kişisel alanı olmalı insanın..biz yakınlıkla mesafesizliği karıştırıyoruz ne yazik ki..

Ozaman globalce salalım gazlarımızıı yaşasınn pırttt

Keyfine bak diyemem valla hic igrenc..Hastalik durumlarina bisey denmez ama burda bi hastalik soz konusu degil.Keyfine bakmaya kaldiysa eve de micsin yani..

Otobüste dolmuşta tutabilen biri heryerde tutar tutamayan biri insan içinde de tutamaz şahsen ben de eşimin bna saygısızlığı olrak kabul ediyprum bunu

Evet bu açıdan düşünmemiştim çok haklısın eğer toplumda,işyerinde tutabiliyorsa zart zurt yapmıyorsa ki bunu yapanı kimse o toplumda kabul etmez..o zaman tutabiliyor demektir.tutamıyorum olayı bahanedir.üşeniyodur işine gelmiyodur.Birde bir insan şehvet duyduğu,ne bileyim cinsel hayatının olduğu bir insanın yanında nasıl bunu rahatca yapar aklım almıyor.bende sizdenim..ben mesela annem benim yanımda yapsa bile aşırı rahatsız olurum onun adına ben utanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…