- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
başlık belli iğrendiyseniz okumayabilirsinizzzzBu kadarda mahrem konu acilmazki ya problemi varsa doktora gitsin istemiyorsanız bırak kovanı igrendim pof
şimdi ee evlendin gördün diyenlerde çıkacak ayyy ben hiç sevmem diyenlerde.
ben 2. seçeneğim malesef. sevmem çünkü kendimde yapmam..
ayyy Allah'ımm inşallahhamile olunca tekrar görüşelim bu konuyu
ayyy Allah'ımm inşallah
Toplum içinde yapıldığında tabiki saygısızlık sağlıyor ama herkes evinde eşiyle birlikteyken gayet rahattır bu konuda..pardon der olayı orada bitirirler..Evet Avrupada da gegirmek saygisizlik sayiliyor
Yalniz tutmak da imkansiz di mi ? Gaz sikismasi oluyor ve sonra inanilmaz bir agri basliyor.
Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazım
ben de çok gazlı bir insandım.malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın
Bebeginiz varmi bilmiyorum ama hamis kalinca sende ayni esin gibi olacaksinKızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazım
Ben nasıl tutuyorum ya? Böyle söyleyince şaşırıyorum acaba bazı insanlar tutamıyor,bazıları tutabiliyor mu? Biraz absürd bir merak ama hep merak etmişimdir bu gaz konusu neden bu kadar problem..ben zaten hayatımda gördüğüm en gazsız insanımdır hemde olsa da çok rahat tutuyorum.Annemin yanında bile yapmam bırakın kocayı,sevgiliyi..hem çok igrenç hem saygısızlık geliyor nedense..yapı meselesi heralde..ben eğer mümkünse wc ye gidilmesi taraftarıyım.konu sahibinin eşi demiş ya "evimde rahat olmıcam da nerde olucam diye" eee çişi geldiğinde salonun orta yerine rahat
dite yapmıyorsa bunu da aynı kategoride sayıp
wc ye gidebilir gayet
GERİ kafalılık değil her millet farklıdır..toplumda bazı davranışlar bazı kişilere göre normalkenbazı kişilere göre terbiyesizlik olarak görülür..davranışlarınıza aile,çevre,ve aldığımız eğitim ve görgü kuralları belirler..Yok ama siz biz böyle düşününce geri kafalıymışız
Kafamızı değişmeliymişiz
Hiç hoşlanmam
saygıda duyamam sevememde şehvetli şehvetli öpüşememde o adamla.
ayrıca kaaaaç diye bagırma sebebi nedir ya , ben olsam sanırım agzına bı tokat kıcına bı tokat terbıyesız derdim uf bılmıyorum
Ozaman globalce salalım gazlarımızıı yaşasınn pırtttGERİ kafalılık değil her millet farklıdır..toplumda bazı davranışlar bazı kişilere göre normalkenbazı kişilere göre terbiyesizlik olarak görülür..davranışlarınıza aile,çevre,ve aldığımız eğitim ve görgü kuralları belirler..
Karakter ve tavırlar buna göre şekil alır.
Mesela taaa eskiden bizim toplumda bazı yerlerde gelinlerin kayinvalide ve kayinpederin bulunduğu odadan çıkarken saygıdan geri geri çıkması beklenirmis..el pençe divan kapı önünde hazirolda bekletilirmis gelinler..aksi büyük bir saygısızlıkmis..
Şimdi varmı bu şekilde davranan?
Dünya globalleşti..insanlar artık daha özgür ve rahat davranmak istiyor..
İçinde ahlaksızlık,hakaret,ve insanlık suçu olmayan her özgür davranışa saygı duymak ta gerek sanki..
Keyfine bak diyemem valla hic igrenc..Hastalik durumlarina bisey denmez ama burda bi hastalik soz konusu degil.Keyfine bakmaya kaldiysa eve de micsin yani..bunun hastalığı var yaşlılığı var yaa.yarın senin ne olacağın belli değil.tiksinilecek bi akarın kokarın olsa ne olacak.benim eşimde gazmanın önde gidenidir.keyfine bak derim ben.gider cam açar.iğrenç bir yorum oldu ama ne yapayım konu belli.
Otobüste dolmuşta tutabilen biri heryerde tutar tutamayan biri insan içinde de tutamaz şahsen ben de eşimin bna saygısızlığı olrak kabul ediyprum bunu
Hahahaha ayyyy dünyada dogalgaz ihtiyacını biz giderelim nOzaman globalce salalım gazlarımızıı yaşasınn pırttt
Ozaman globalce salalım gazlarımızıı yaşasınn pırttt
Ozaman globalce salalım gazlarımızıı yaşasınn pırttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?