Eşim sürekli telefonuyla uğraşıyor

gamze0101

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
53
55
29
Evliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok

Kaç kere konuşmaya çalıştım .sende ilgileniyorsun deyip işin içinden çıkıyor oysaki o uğraştığında ben uğraşıyorum .benim için elzem değil .zorla mı beni neden değiştirmeye çalışıyorsun vs deyip işin içinden çıkıyor zaten bebek var gece beraber uyuyamıyoruz vs vs çok bunaldım

Evliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Yavas yavas telefonu unutturun. O an bisi yapiyormus da basaramamis gibi bisileri eline tutusturun,yemek yaparken cagirip sunu karistirimisin diyin, sanki cok onemli bisi yapicakmis gibi yaniniza cagirip cocugu kucagina verin ben biyle boyle mesguliyet vererek azalttirdim 🤭 insallah biran once bu durumu atlatirsiniz

Kadın olup ilgi beklemenizden bağımsız bir konu bu. Uyanır uyanmaz kafasını telefona gömen adam var karşınızda. İnsan beraber yaşadığı insanla daha saygılı olur. Artı çocuğunuz var. İhmal edilen sadece siz değilsiniz. Demek ki çok boş vakti var eline telefonu alabiliyor. Çocuğun sorumluluğunu paylaşmayı öğrensin. Bu yönde yönlendirin.

Sizin ilgi beklemeniz çok normal ama, herseyden önce telefonun babasi mi? Yoksa çocuğun babasi mi?buna karar versin En başta çocuğunun sorumluluğunu öğrensin ki, gelecekte çocuğum şunu yapmiyor, böyle değil diye hayiflanmasin. Ne ekerse onu biçecek!

Değişmez bu tipler gittikçe de artar bu. Ne kötü gerçekten bütün gün bütün gece tlf dalar orada da sınırsız yazışmalar mesajlar herşey olabilir. Delirmemek elde değil. Eski eşim böyleydi. Adam neredeyse boynuna aşacaktı tlf nu. Sonunda boşandık.

Sorumsuz bi baba insan çocuğuna ilgiyi nasıl vermez anlamam . Ya ciddi bi konusma yapın yada salın çayıra umursamayın biz de de böyleydi ve ben kendmi yanlış hissettiğimden tlfnuma oyun indirdim zırt pırt oyun oynuyorum:) bazen o geliyor yanıma bazen yine tlfnda .

Ben evden dışarı çıkmıyorum gezip tozmuyorum evde duruyorum diye n benim kıymetimi bilmiyorsun diyor bişi dedim mi kavga çıkardı oluyorum sıkıldım artık

Ne yapıyor telefonda oyun mu oynuyor, sosyal medyada mı? Zira bunlarla uğraşan insanlar kolay bırakamıyor. Telefona el koyun, belli bi süre verin, sonra tekrar alın. Bi süre siz kontrol edin. Bunu yaparken ailenizin mutluluğu için olduğunu söyleyin, daha anlayışlı olur. Çoğu insanda var bu durum ne yazık ki😥😢

Bunun tek çözümü var .
O sizi nasıl görmüyorsa sizde onu öyle gormeyeceksiniz.
Çay mi istiyor telefona söylesin.
Uyumak mi istiyor tlf nuna sarılsın uyusun.
Size mutluluklar dilerim de .
Ciddiyim bir defasında ben bunu yaptım. Bende işe yaradı adam önce blöf yapıyorum sandı.
Sonra baktı iş ciddi kenara koymayı öğrendi o tlf nu.

Kaç kere konuşmaya çalıştım .sende ilgileniyorsun deyip işin içinden çıkıyor oysaki o uğraştığında ben uğraşıyorum .benim için elzem değil .zorla mı beni neden değiştirmeye çalışıyorsun vs deyip işin içinden çıkıyor zaten bebek var gece beraber uyuyamıyoruz vs vs çok bunaldım
bebek var diye neden beraber uyuyamiyorsunuz anlamadim? benimde bi bebegim var 4,5 aylik daha hic ayri yatmadik

X