• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor?

Benim dertleşecek derdimi anlatacak ne annem ne babam nede bir kardeşim var beşki dinler bana yol gösterirsiniz. Ben 18 yaşımda severek evlendim başka bir şehire gittim asker yolunu bekledim. Eşimi çok sevdim onun için herşeye kaylandım ama o hiç bir zaman kıymetimi bilmedi hep bana kavgada hakaret etti telefonlarımı kırdı giyimimden tutun çarşıya tek gitmeme bile izin vermezdi. Askerden geldi beni aldattı hep gözü dışardaydı sonradan bıraktı beni kaybetmekten korktuğu için. Ama hiç para biriktirmez eve doğru düzgün bakmazdı. Hep sevdiğim için ve çocuğumda olunca hep sabrettim. Ta ki babama küfredinceye kadar bem onun ailesine kendi ailemden bile iyi davrandığım halde bana öyle yapması zoruma gitti. Ve ona olan sevgim saygım bitti bende cahillik yapıp başkasıyla görüştüm ona evli olduğumu boşanacağımı söylememiştim eşim bunu öğrendi biz boşanmaya keisn karar verdik ama eşim ben ailemin yanına döndüğümde bu çocukla görüşüp bir olup gece işten eve giderken beni buldular beni videoya çekip eşimi aldattığımı vs vs diye kanıt çekip bütün aileme gönderdi. Ben bunu kaldıramadım ve intihar etmek istedim o sırada eşim benim yanıma geldi pişman olduğunu söyledi benimle barışmak istediğini söyledi. Çaresizdim barıştım geldim işe girdim şu an çalışıyorum ama her kavgada bana o.. k.. vs şeyler söylüyor geçmişimi yüzüme vuruyor hale bu olayı unutamıyorum bazen yüzüm gülmüyor bana sen onu unutamadın ben senin suratını çekemem diyor ben yaptığımdan çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama eşime gram sevgim yok çocuğum için duruyorum ama gitsem daha beter olmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
Ikinizde tuhafsiniz

Bak hatta bi laf var biraz ayıp olacak ama, "2 gün o...derler, 3.gün hanımefendi derler. '' diye. İnsanoğlu o kadar erdemli değil, ekmekleri daha evvel gelir.

Ya pardonda hangi yalnızlıktan korkuyorsunuz?
Yatağınızda kocanız kucağınızda çocuğunuz varken bile sevgili yapmışsınız boşanınca mı yalnız kalacaksınız?
Eşim iş için şehir dışında kaldı birkaç gün arkadaşlar yalnız kalabilecek misin dedi çocuğum var yalnız değilim ki dedim, siz evladınızı da saymıyorsunuz
Kocanız beş para etmez de kocasını aldatan kadına ne denir ki ne bekliyorsunuz adamdan aşkım hayatım mı diyecek sizin gibisine
Ya evladınızdan da mı utanmıyorsunuz
Benim aldatıldığım bana yapılan haksızlıktan gözünüze gelmiyor da benim yaptığım bir yanlış mı gözünüze geliyor? Ben yanlızlık derken kocasız kalırım diye demedim çocuğuma tek başıma iyi bir gelecek sunabilir miyim diye korkuyorum. Kadın kadının düşmanıdır sözü ne kadar doğruymuş. Ben yaptığımdan pişmanım zaten bi anlık cahillikti.

Bütün bu olanlar çok çirkin ve iğrenç. Aldatman yalnış ve çocuğunu bu ortama mahkum etmen daha korkunç. Umarım ayrılırsın bu ayıdan. Eş değil bildiğin hanzo. Bu ayısız yaşadığın her yer daha iyi olur emin ol şuanda bulunduğun ortamdan daha kötüsü olamaz.
Teşekkür ederim

Benim aldatıldığım bana yapılan haksızlıktan gözünüze gelmiyor da benim yaptığım bir yanlış mı gözünüze geliyor? Ben yanlızlık derken kocasız kalırım diye demedim çocuğuma tek başıma iyi bir gelecek sunabilir miyim diye korkuyorum. Kadın kadının düşmanıdır sözü ne kadar doğruymuş. Ben yaptığımdan pişmanım zaten bi anlık cahillikti.
Siz aldatıldığınızda büyük olay haksızlık, siz aldatınca bi anlık cahillik öyle mi!
Ne cahilliği be kendi başına geleni başkasına yaşatmayı geçtim, kendine saygını da geçtim yakıştırdın ki kendine yaptın evladına karşı hiç mi utanç hissetmedin sevgili yaparken
Senin gibi anneler yüzünden damgalı büyüyen çocuklar gördüm zerre merhametim yok size o sünyanlara içim parçalanıyor, analar babalar şahsi hırslarının nefretlerinin egolarının peşinde o yavrular oradan oraya savruluyor
Heeee kadının düşmanı kadın, ben mi ayarladım evli barklı anneye şerefsiz bir sevgili ben niye düşmanmışım, aynaya bakıver düşman arıyorsan
Senin gibi bir hemcinsimin böyle ahlak dışı bir davranışını duyunca ekstra midem bulanıyor, ben utanç duyuyorum ya sizin rezilliğinizden
Akşama kadar pişmanım de bu yediğin haltı değiştirmez, aldatıp pişmanım diyen erkekle ne farkın var, hiçbirşey

Siz aldatıldığınızda büyük olay haksızlık, siz aldatınca bi anlık cahillik öyle mi!
Ne cahilliği be kendi başına geleni başkasına yaşatmayı geçtim, kendine saygını da geçtim yakıştırdın ki kendine yaptın evladına karşı hiç mi utanç hissetmedin sevgili yaparken
Senin gibi anneler yüzünden damgalı büyüyen çocuklar gördüm zerre merhametim yok size o sünyanlara içim parçalanıyor, analar babalar şahsi hırslarının nefretlerinin egolarının peşinde o yavrular oradan oraya savruluyor
Heeee kadının düşmanı kadın, ben mi ayarladım evli barklı anneye şerefsiz bir sevgili ben niye düşmanmışım, aynaya bakıver düşman arıyorsan
Senin gibi bir hemcinsimin böyle ahlak dışı bir davranışını duyunca ekstra midem bulanıyor, ben utanç duyuyorum ya sizin rezilliğinizden
Akşama kadar pişmanım de bu yediğin haltı değiştirmez, aldatıp pişmanım diyen erkekle ne farkın

Eşim beni aldattığında çok üzüldüm çünkü bunu haketmedim ben ne dediyse yapardım eşim eve bakmazdı açta kaldım susuzda yeri geldi kira paramımızı el işi yaparak çıkarttım. Ama ben affettim yüzüne hiç vurmadım ama yine devam etti aynı hatalara beni yine yok saydı. Siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz bu sözleriniz gerçekten çok kırıcı. Umarım kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.

Eşim beni aldattığında çok üzüldüm çünkü bunu haketmedim ben ne dediyse yapardım eşim eve bakmazdı açta kaldım susuzda yeri geldi kira paramımızı el işi yaparak çıkarttım. Ama ben affettim yüzüne hiç vurmadım ama yine devam etti aynı hatalara beni yine yok saydı. Siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz bu sözleriniz gerçekten çok kırıcı. Umarım kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz.
Boşanmak diye bir şey vardı, bu adam neyinize yarıyordu siz her işinizi kendiniz görürken? Bu kadar yüzgöz olmadan yollarını ayıramayacak mı bu memlekette insanlar, ille mahkemelerde saç baş girecekler?

Ayyy baydı artık işinize gelmeyene beddua modanız
Neyini kınamayacakmışım ya, aldatan erkeği kınıyorum da kadını niye kınamayayım, ahlaksızlık yapana alkış mı tutayım bağrıma mı basayım
Siz haketmediniz aldatılmayı, hangi kadın hakettiği, hiçbiri etmedi
Eşinin her dediğini yapmayan da haketmedi, evi geçindirmeyen kadın da haketmedi, affetmeyen kadın da haketmedi, herifin yanlışlarını yüzüne vuran kadın da haketmedi
Madem bu kadar çile çektiniz edebinizle boşansaydınız ne halt etmeye şerefinizden oldunuz başka heriflerle
İyi be bunları yaşıyorsa bir kadın aldatsın hakkıdır, hem suçlu hem yüzsüzsünüz
Sözlerim kırıcıysa kırılın memnun olurum

Ailem ne o konuştuğun çocuğa nede eşine git ikiside seni rezil eder ikiside seni sevmiyor gel çocuğunıda al çalış dediler ama ben o cesareti gösteremedim herkesin beni aşağılamasından korktum
Bence sen kocasız kalmaktan korktun bazı kadınlar vardır yanlız yaşayamaz hala ayrılsam benimle çocukla kimse evlenmez diye düşünüyorsun seni asıl rezil eden bu düşünce yapın olabilir mi?

Bence sen kocasız kalmaktan korktun bazı kadınlar vardır yanlız yaşayamaz hala ayrılsam benimle çocukla kimse evlenmez diye düşünüyorsun seni asıl rezil eden bu düşünce yapın olabilir mi?
Kadının düşmanı kadın kınadığını yaşamadan ölme diyor ya yüzsüze bak, ne sevgilisi ne kocası ne elalem o kendi kendini rezil etmiş hala mağduru oynama peşinde

Boşanmak diye bir şey vardı, bu adam neyinize yarıyordu siz her işinizi kendiniz görürken? Bu kadar yüzgöz olmadan yollarını ayıramayacak mı bu memlekette insanlar, ille mahkemelerde saç baş girecekler?
Ben bu olay yaşanmadan önce gittim çovuğumuda alıp ama eşim çocuğumu vermem dedi dayılarım bana eşin sana çocuğunu vermez her erkek kadınlara bakar her erkek şiddet uygular boşansan erkekler peşini bırakmaz rezil olursun git evine düzelir dediler her seferinde

Kadının düşmanı kadın kınadığını yaşamadan ölme diyor ya yüzsüze bak, ne sevgilisi ne kocası ne elalem o kendi kendini rezil etmiş hala mağduru oynama peşinde
Saf biriymiş öyle deme .Parmağında iki erkeği çevirecek cesaret var ama saf. Annesi babası gel otur evinde çalış çocuğuna bak deyince kocam evlenrir ama beni hiç bi koca almaz diye gitmemiş daha buradan medet umuyor ne diyelim biz şimdi ?

-Bu arada her nickini gördüğümde in aşağı tut beni demek geliyor içimden:KK70:-

Daha 18 yaşındasınız ve bunları yaşadınız.
Neden acele edilir ki evliliğe anlamam zaten çocuksunuz yani.
Tek üzüldüğüm konu çocuğunuz öyle bir ortamda büyütmeyin.
Madem çalışıyorsunuz çocuğunuza bunu yaşatmayın yazık o yavruya.
Umarım yaşadıklarınızdan ders çıkarmışsınız. Neden yeni bir hayat kuramayacakmışsınız anlamadım evladınız var siz güçlü durmalısınız o seçmiyor bu hayata gelmeyi onun için güçlü durmalısınız ve daha çok küçüksünüz böyle duygu durumları gelgitler yaşamanız normal güçlü durun çocuğunuz için.

Ben bu olay yaşanmadan önce gittim çovuğumuda alıp ama eşim çocuğumu vermem dedi dayılarım bana eşin sana çocuğunu vermez her erkek kadınlara bakar her erkek şiddet uygular boşansan erkekler peşini bırakmaz rezil olursun git evine düzelir dediler her seferinde
Vermesin. Baksın çocuğuna, emin olun 1 ay dayanamaz getirirdi kapınıza. Her erkek dövüp aldatmıyor, akrabalarınızın ondan farkı yokmuş, siz de çok dışarı çıkmadıysanız o çevreden, kaderiniz sanmışsınızdır.

Saf biriymiş öyle deme .Parmağında iki erkeği çevirecek cesaret var ama saf. Annesi babası gel otur evinde çalış çocuğuna bak deyince kocam evlenrir ama beni hiç bi koca almaz diye gitmemiş daha buradan medet umuyor ne diyelim biz şimdi ?

-Bu arada her nickini gördüğümde in aşağı tut beni demek geliyor içimden:KK70:-
Komik dimi🤪 bizimkiler dizisini hatırlar mısın? Oradan takıldı bana da

Ya boşanacaksın mi en mantıklı çözüm bu.
Ya da sen de beni aldattın deyip olayı yüzüne vuracaksın. Bu başta çocuk olmak üzere herkesin hayatını daha da leşe çevirecek.

Çocuğu eş mi veriyor mahkeme mi?
Sen boşanmadığın halde erkeklerin peşini bırakmıyorsun bunu biliyor mu dayıların zaten rezil olduğunu da biliyorlar mı
Bak az önce kocasız kalmaktan korkuyordun kimse almazsa beni diyordun peşini bırakmazlarmış rahat ol
Zerre akıl fikir yok mu ya öyle dediler böyle dediler
Evliyken bekarım deyip erkek ayarladığın aklı niye başka yerde kullanmıyorsun
Dayıların öl dese gidip ölecek misin

Back