• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor?

bıle ısteye bu adama gıtmıssınız
bıle ısteye devam edıp ustune cocuk yapmıssınız
bıle ısteye aldatmıssınız
bunca sey olmus bosanmamıssınız e boyle gelmıs boyle gıder yapacak bırsey yok
sızın kendınıze layık gordugunuz hayat bu olmus.
daha da hala sızce ne yapmalıyım dıye sordugunuza gore.
sıze yardımcı olabılecegımızı sanmıyorum
Tüm diyeckelrimi yazmışsınız .
Kendi eliyle yapmış.
18 yaşında niye evlenilir anlamıyorum.
Niye niye yahu babanızın evinden rahatmi gittiginiz yer.
Birde üstüne üstlük asker yolu beklemis niye bekliyorsun o yaşta gez eğlen asker yolu beklediğim kralın oğlumu.
Bak sana ne yapmış alçakça seni gizli gizli çekip seni yerin dibin sokuyor yaninda eziyor seni

Ailem destek olur bana sahip çıkarlar hastalar işte.
Kocanı hala seviyomusun gerçekten sevgi yoksa katlanma ama sevgi olsada çekilecek hayatt değilki yaşadığınız düzelmez bu adam diyosan kendi hayatını kurmalısın ne kadar daha katlanabilirsinki gençliğine yazık çocuğuna yaZık bende boşanma aşamasından döndüm bilirim insan yapamayacakmış gibi hissediyo ama öyle olmuyo gayette hayatına devam edebilir kadın da sadece zaman lazım oluyo

Zincirleme trafik kazası gibi olmuş.
Ben böyle bir durumda ardıma bile bakmadan çeker giderim. O söylediklerimi de inkar ederim. Tehdit edildim derim. Nasıl kanıtlayacak ki ?

Tüm diyeckelrimi yazmışsınız .
Kendi eliyle yapmış.
18 yaşında niye evlenilir anlamıyorum.
Niye niye yahu babanızın evinden rahatmi gittiginiz yer.
Birde üstüne üstlük asker yolu beklemis niye bekliyorsun o yaşta gez eğlen asker yolu beklediğim kralın oğlumu.
Bak sana ne yapmış alçakça seni gizli gizli çekip seni yerin dibin sokuyor yaninda eziyor seni
Ailem ne o konuştuğun çocuğa nede eşine git ikiside seni rezil eder ikiside seni sevmiyor gel çocuğunıda al çalış dediler ama ben o cesareti gösteremedim herkesin beni aşağılamasından korktum

Zincirleme trafik kazası gibi olmuş.
Ben böyle bir durumda ardıma bile bakmadan çeker giderim. O söylediklerimi de inkar ederim. Tehdit edildim derim. Nasıl kanıtlayacak ki ?
Ben anlamam ki öyle şeylerden bi anda işten gelirken ne olduğunu anlayamadım.

Ailem ne o konuştuğun çocuğa nede eşine git ikiside seni rezil eder ikiside seni sevmiyor gel çocuğunıda al çalış dediler ama ben o cesareti gösteremedim herkesin beni aşağılamasından korktum
Çok safsin ve toysu işte niye erken yaşta evlenmeyin deniliyor .
Bunlar için şöyle olgunlas ayaklarının üstünde dur sonra evlen .
Elin oğlu senni oynatmis sen onu oynat arkadas

öff saçmalıyosun. bir sürü insan var boşanıp çocuğuyla evlenen. fazla dramatize etmeyin olayı bahane arıyosunuz besbelli
Bahane değil sadece cesaretsizim kolay kolay evlenmem asla birdaha ama daha kötü olursam diye korkuyorum manevi yönden

Sizin eşinizi aldatmanız,
Onun da bu oyunlara alet olup tekrardan sizinle devam etmesi kadar ikinizde anormallsiniz .

Ne bekliyordunuz ki, ilk sinirle
İlk kavgada heralde yüzünüze vuracaktı
Aksini nasıl düşünürsünüz!

Ne kadar basit bir evliliğiniz var ya ikinizde gerçekten büyüyememişsiniz. Yazık çocuğunuza böyle bir aileye sahip olduğu için. O kadar dayak hakaret yiyip susup babanıza laf söylendiğindemi geldi aklınız başınıza. Aşkmış sözde böyle aşk sevgi olmaz.

Çok safsin ve toysu işte niye erken yaşta evlenmeyin deniliyor .
Bunlar için şöyle olgunlas ayaklarının üstünde dur sonra evlen .
Elin oğlu senni oynatmis sen onu oynat arkadas
Keşke ama işte insan sevince hiç bir şey gözüne gelmiyor bende de öyle oldu.

ailen çok mantıklı konuşmuş. aşağılamasına izin vermezsin. herkes konuşur ama ne önemi var ki? bir kere geliyorsun dünyaya, başkasının lafı için mi yaşayacaksın?

ailen çok mantıklı konuşmuş. aşağılamasına izin vermezsin. herkes konuşur ama ne önemi var ki? bir kere geliyorsun dünyaya, başkasının lafı için mi yaşayacaksın?
Demi benim yaptığım çok ayıp biliyorum ama ben böyle onu aşağılamamıştım bende sende yaptın diyorum ben sadece mesaj attım bu aldatma değil diyor

Psikolojin bozuk, bu sorunlar fiziksel sorunlarida dogurur. Daha gencsin farketmiyor olabilirsin ama omur boyle gecmez

Back