- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Değil tabiki. Ama bana çocuğumuda vermez belki ben o zaman kahrolurum yaşayamam kişu an yaşadığın hayat mı ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil tabiki. Ama bana çocuğumuda vermez belki ben o zaman kahrolurum yaşayamam kişu an yaşadığın hayat mı ki?
Tüm diyeckelrimi yazmışsınız .bıle ısteye bu adama gıtmıssınız
bıle ısteye devam edıp ustune cocuk yapmıssınız
bıle ısteye aldatmıssınız
bunca sey olmus bosanmamıssınız e boyle gelmıs boyle gıder yapacak bırsey yok
sızın kendınıze layık gordugunuz hayat bu olmus.
daha da hala sızce ne yapmalıyım dıye sordugunuza gore.
sıze yardımcı olabılecegımızı sanmıyorum
onun keyfine göre değil verip vermemesi. yasalar anneye veriyor. zaten şimdi vermem dese de yarın bir gün tekrar evlenmek ister, çocuğu istemez bu kafadaki bir adam.Değil tabiki. Ama bana çocuğumuda vermez belki ben o zaman kahrolurum yaşayamam ki
Peki boşanmadan niye başka adam çocuğunu dusunuyorsan başka adam niye anamDeğil tabiki. Ama bana çocuğumuda vermez belki ben o zaman kahrolurum yaşayamam ki
Kocanı hala seviyomusun gerçekten sevgi yoksa katlanma ama sevgi olsada çekilecek hayatt değilki yaşadığınız düzelmez bu adam diyosan kendi hayatını kurmalısın ne kadar daha katlanabilirsinki gençliğine yazık çocuğuna yaZık bende boşanma aşamasından döndüm bilirim insan yapamayacakmış gibi hissediyo ama öyle olmuyo gayette hayatına devam edebilir kadın da sadece zaman lazım oluyoAilem destek olur bana sahip çıkarlar hastalar işte.
Ailem ne o konuştuğun çocuğa nede eşine git ikiside seni rezil eder ikiside seni sevmiyor gel çocuğunıda al çalış dediler ama ben o cesareti gösteremedim herkesin beni aşağılamasından korktumTüm diyeckelrimi yazmışsınız .
Kendi eliyle yapmış.
18 yaşında niye evlenilir anlamıyorum.
Niye niye yahu babanızın evinden rahatmi gittiginiz yer.
Birde üstüne üstlük asker yolu beklemis niye bekliyorsun o yaşta gez eğlen asker yolu beklediğim kralın oğlumu.
Bak sana ne yapmış alçakça seni gizli gizli çekip seni yerin dibin sokuyor yaninda eziyor seni
Ben anlamam ki öyle şeylerden bi anda işten gelirken ne olduğunu anlayamadım.Zincirleme trafik kazası gibi olmuş.
Ben böyle bir durumda ardıma bile bakmadan çeker giderim. O söylediklerimi de inkar ederim. Tehdit edildim derim. Nasıl kanıtlayacak ki ?
Beni ilerde çocuğumla kimse kabul etmez. Tek çocuğumlada ona nasıl bir gelecek veririm bilemiyorum
Çok safsin ve toysu işte niye erken yaşta evlenmeyin deniliyor .Ailem ne o konuştuğun çocuğa nede eşine git ikiside seni rezil eder ikiside seni sevmiyor gel çocuğunıda al çalış dediler ama ben o cesareti gösteremedim herkesin beni aşağılamasından korktum
Bahane değil sadece cesaretsizim kolay kolay evlenmem asla birdaha ama daha kötü olursam diye korkuyorum manevi yöndenöff saçmalıyosun. bir sürü insan var boşanıp çocuğuyla evlenen. fazla dramatize etmeyin olayı bahane arıyosunuz besbelli
Keşke ama işte insan sevince hiç bir şey gözüne gelmiyor bende de öyle oldu.Çok safsin ve toysu işte niye erken yaşta evlenmeyin deniliyor .
Bunlar için şöyle olgunlas ayaklarının üstünde dur sonra evlen .
Elin oğlu senni oynatmis sen onu oynat arkadas
ailen çok mantıklı konuşmuş. aşağılamasına izin vermezsin. herkes konuşur ama ne önemi var ki? bir kere geliyorsun dünyaya, başkasının lafı için mi yaşayacaksın?Ailem ne o konuştuğun çocuğa nede eşine git ikiside seni rezil eder ikiside seni sevmiyor gel çocuğunıda al çalış dediler ama ben o cesareti gösteremedim herkesin beni aşağılamasından korktum
önce psikolojik destek almaya başlayın bence, zamanla gücünüzü toplarsınızBahane değil sadece cesaretsizim kolay kolay evlenmem asla birdaha ama daha kötü olursam diye korkuyorum manevi yönden
İnşallah tek istediğim bu. Şuan psikolojim bozuk farkındayımönce psikolojik destek almaya başlayın bence, zamanla gücünüzü toplarsınız
Demi benim yaptığım çok ayıp biliyorum ama ben böyle onu aşağılamamıştım bende sende yaptın diyorum ben sadece mesaj attım bu aldatma değil diyorailen çok mantıklı konuşmuş. aşağılamasına izin vermezsin. herkes konuşur ama ne önemi var ki? bir kere geliyorsun dünyaya, başkasının lafı için mi yaşayacaksın?