boşa uğraşıyorsun, normal bir insan değil ki. onun hakkında yazdığın bir paragrafta bile bir ton anormal hareketi var. mesaj atmak aldatmak değilse ben de atayım millete o zaman de bakalım ne diyecekDemi benim yaptığım çok ayıp biliyorum ama ben böyle onu aşağılamamıştım bende sende yaptın diyorum ben sadece mesaj attım bu aldatma değil diyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim sürekli geçmişimi yüzüme vuruyor?
- Konu Sahibi Fruma
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
İnşallah beni dinleyip destek olduğun için teşekkür ederim umarım bundan sonra güzrl bir hayatım olurboşa uğraşıyorsun, normal bir insan değil ki. onun hakkında yazdığın bir paragrafta bile bir ton anormal hareketi var. mesaj atmak aldatmak değilse ben de atayım millete o zaman de bakalım ne diyecek
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Boşanmak daha mantıklı ama çevresel ve manevi olarak yıpranmaktan korkuyorum ve ömür boyu yanlız kalmaktanPsikolojin bozuk, bu sorunlar fiziksel sorunlarida dogurur. Daha gencsin farketmiyor olabilirsin ama omur boyle gecmez
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.548
- 548
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Şuan daha cesaretlenmeye başladım inşallah istediğim gibi olur herşeyAldatan aldanır, gözü dışarıya kayanın evine yabancı göz girer. Eşiniz ettiğini bulmuş zaten, ama bu kadar yüzgöz olduğunuz bir evlilikte biriniz hapse öbürünüz mezara gitmeden ayırın yolları.
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
- 798
Boyle yipranmiyorBoşanmak daha mantıklı ama çevresel ve manevi olarak yıpranmaktan korkuyorum ve ömür boyu yanlız kalmaktan
Musun sanki? Tek basina olmak bazen 2 kisi olmaktan daha iyidir hele cocuklar bu sagliksiz ortamdaysa
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.548
- 548
Rezillikten korkmayın, zaten hayat zor, herkes kendi derdine düşmüş, elalem dediğinin 3 günlük hafızası var. Hepi topu 3 günlük eğlenceleri olursunuz, sonra herkes kendi işine gömülür.Şuan daha cesaretlenmeye başladım inşallah istediğim gibi olur herşey
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
Herkes günahsız gibi milletin günahını arar olmuş hiç böyle bir insan olmadım hayatımca ne anlarlar hiç bilmemRezillikten korkmayın, zaten hayat zor, herkes kendi derdine düşmüş, elalem dediğinin 3 günlük hafızası var. Hepi topu 3 günlük eğlenceleri olursunuz, sonra herkes kendi işine gömülür.
- 22 Aralık 2014
- 281
- 108
- 103
HaklısınızÇocuğunuzun ruh sağlığı için bir an evvel boşanın.
yani başkasıyla görüşmen yanlış olmuş ama eşinde çekilecek gibi değilse ve ekonomik özgürlüğün varsa boşanman senin için daha hayırlı olur gibi geldiBenim dertleşecek derdimi anlatacak ne annem ne babam nede bir kardeşim var beşki dinler bana yol gösterirsiniz. Ben 18 yaşımda severek evlendim başka bir şehire gittim asker yolunu bekledim. Eşimi çok sevdim onun için herşeye kaylandım ama o hiç bir zaman kıymetimi bilmedi hep bana kavgada hakaret etti telefonlarımı kırdı giyimimden tutun çarşıya tek gitmeme bile izin vermezdi. Askerden geldi beni aldattı hep gözü dışardaydı sonradan bıraktı beni kaybetmekten korktuğu için. Ama hiç para biriktirmez eve doğru düzgün bakmazdı. Hep sevdiğim için ve çocuğumda olunca hep sabrettim. Ta ki babama küfredinceye kadar bem onun ailesine kendi ailemden bile iyi davrandığım halde bana öyle yapması zoruma gitti. Ve ona olan sevgim saygım bitti bende cahillik yapıp başkasıyla görüştüm ona evli olduğumu boşanacağımı söylememiştim eşim bunu öğrendi biz boşanmaya keisn karar verdik ama eşim ben ailemin yanına döndüğümde bu çocukla görüşüp bir olup gece işten eve giderken beni buldular beni videoya çekip eşimi aldattığımı vs vs diye kanıt çekip bütün aileme gönderdi. Ben bunu kaldıramadım ve intihar etmek istedim o sırada eşim benim yanıma geldi pişman olduğunu söyledi benimle barışmak istediğini söyledi. Çaresizdim barıştım geldim işe girdim şu an çalışıyorum ama her kavgada bana o.. k.. vs şeyler söylüyor geçmişimi yüzüme vuruyor hale bu olayı unutamıyorum bazen yüzüm gülmüyor bana sen onu unutamadın ben senin suratını çekemem diyor ben yaptığımdan çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama eşime gram sevgim yok çocuğum için duruyorum ama gitsem daha beter olmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım?
- 19 Mayıs 2020
- 46.546
- 208.548
- 548
Bak hatta bi laf var biraz ayıp olacak ama, "2 gün o...derler, 3.gün hanımefendi derler. '' diye. İnsanoğlu o kadar erdemli değil, ekmekleri daha evvel gelir.Herkes günahsız gibi milletin günahını arar olmuş hiç böyle bir insan olmadım hayatımca ne anlarlar hiç bilmem
- 19 Aralık 2014
- 5.859
- 1
- 47.978
- 748
Konuşunca ben suçlu oluyorum sonra, anlayışsızsın diyorlar. Kendimi tutamadım daha fazla.Beni ilerde çocuğumla kimse kabul etmez. Tek çocuğumlada ona nasıl bir gelecek veririm bilemiyorum
E bunu en başından beri berbat olan evliliğinizde çocuk yapmadan önce düşünseydiniz ya??
Olan oldu demeyin bana, çok delleniyorum böyle şeyler okuyunva. Yazık değil mi o çocuğa??
Evladınıza bakmak için bir erkeğe veya başka birine ihtiyacınız yok. Çalışın, pes etmeyin ve evladınıza güzel bir hayat sağlayın. Bunu ona borçlusunuz!!
- 10 Ekim 2014
- 31.832
- 142.536
- 798
Ee yuzunuze vurulmayacak gibi değil ki. Adam 72636 kere de affediyorum dese ben yüzüne bakmaya dönemezdim yerinizde olsam. Bir evliliğe, ilişkiye aldatma kariştiginda barişilsa bile kimsenin bir şey olmamiş gibi davranabilecegini sanmiyorum ben simdi olmasa illa ki biyerde, bir kavgada patlak verirdi mevzu.
Safim safim diyorsunuz saf insan evliyken sevgili nasil edinebiliyor anlamadim.
Safim safim diyorsunuz saf insan evliyken sevgili nasil edinebiliyor anlamadim.
- 15 Haziran 2016
- 7.710
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Ya pardonda hangi yalnızlıktan korkuyorsunuz?
Yatağınızda kocanız kucağınızda çocuğunuz varken bile sevgili yapmışsınız boşanınca mı yalnız kalacaksınız?
Eşim iş için şehir dışında kaldı birkaç gün arkadaşlar yalnız kalabilecek misin dedi çocuğum var yalnız değilim ki dedim, siz evladınızı da saymıyorsunuz
Kocanız beş para etmez de kocasını aldatan kadına ne denir ki ne bekliyorsunuz adamdan aşkım hayatım mı diyecek sizin gibisine
Ya evladınızdan da mı utanmıyorsunuz
Yatağınızda kocanız kucağınızda çocuğunuz varken bile sevgili yapmışsınız boşanınca mı yalnız kalacaksınız?
Eşim iş için şehir dışında kaldı birkaç gün arkadaşlar yalnız kalabilecek misin dedi çocuğum var yalnız değilim ki dedim, siz evladınızı da saymıyorsunuz
Kocanız beş para etmez de kocasını aldatan kadına ne denir ki ne bekliyorsunuz adamdan aşkım hayatım mı diyecek sizin gibisine
Ya evladınızdan da mı utanmıyorsunuz
- 22 Kasım 2021
- 85
- 87
- 3
Bütün bu olanlar çok çirkin ve iğrenç. Aldatman yalnış ve çocuğunu bu ortama mahkum etmen daha korkunç. Umarım ayrılırsın bu ayıdan. Eş değil bildiğin hanzo. Bu ayısız yaşadığın her yer daha iyi olur emin ol şuanda bulunduğun ortamdan daha kötüsü olamaz.Benim dertleşecek derdimi anlatacak ne annem ne babam nede bir kardeşim var beşki dinler bana yol gösterirsiniz. Ben 18 yaşımda severek evlendim başka bir şehire gittim asker yolunu bekledim. Eşimi çok sevdim onun için herşeye kaylandım ama o hiç bir zaman kıymetimi bilmedi hep bana kavgada hakaret etti telefonlarımı kırdı giyimimden tutun çarşıya tek gitmeme bile izin vermezdi. Askerden geldi beni aldattı hep gözü dışardaydı sonradan bıraktı beni kaybetmekten korktuğu için. Ama hiç para biriktirmez eve doğru düzgün bakmazdı. Hep sevdiğim için ve çocuğumda olunca hep sabrettim. Ta ki babama küfredinceye kadar bem onun ailesine kendi ailemden bile iyi davrandığım halde bana öyle yapması zoruma gitti. Ve ona olan sevgim saygım bitti bende cahillik yapıp başkasıyla görüştüm ona evli olduğumu boşanacağımı söylememiştim eşim bunu öğrendi biz boşanmaya keisn karar verdik ama eşim ben ailemin yanına döndüğümde bu çocukla görüşüp bir olup gece işten eve giderken beni buldular beni videoya çekip eşimi aldattığımı vs vs diye kanıt çekip bütün aileme gönderdi. Ben bunu kaldıramadım ve intihar etmek istedim o sırada eşim benim yanıma geldi pişman olduğunu söyledi benimle barışmak istediğini söyledi. Çaresizdim barıştım geldim işe girdim şu an çalışıyorum ama her kavgada bana o.. k.. vs şeyler söylüyor geçmişimi yüzüme vuruyor hale bu olayı unutamıyorum bazen yüzüm gülmüyor bana sen onu unutamadın ben senin suratını çekemem diyor ben yaptığımdan çok pişmanım keşke yapmasaydım diyorum ama eşime gram sevgim yok çocuğum için duruyorum ama gitsem daha beter olmaktan korkuyorum sizce ne yapmalıyım