- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 10.331
- 31
-
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
Hangimizde yok kitayt sanki yakışmıyor bana kilom 54 ama şu hip dip dedikleri şeyden var bende internetten bakarmısınız yazıp kötü duruyormu sizce aşırrı değil ama biraz var genetik maalesef bu yüzden çekiniyorum tayt giymeye
Çok eğlenmiştik o konuda o yüzden çok uzadıaçıldı çok teşekkür ettim massAllah 29 sayfa oku oku bitmez
Ben yukarı yazmıştım bu konudaki yorumumuha birde hip dip yazmıştım kötü duruyormu düşüncelerinizi paylasırsanız cok iyi olur
evet simitle kalça arasında kalan yer içe göçmüş gibi duruyor biraz sizce çok göze batıyormu aşırrı takıyorum hep yüksek bel şeyler giyiyorumHip dips dediğiniz şey simit bölgesi mı yan belde olan?
Bu görüntü bende de var, şimdiye kadar hiç takılmadım eşim de takılmadı. Çok sorun ediyorsan kazaklarını kalça altında bitecek şekilde seç bitti gitti
Yorumum buradaha birde hip dip yazmıştım kötü duruyormu düşüncelerinizi paylasırsanız cok iyi olur
kusura bakmayın ilk konu açışımda siteye pek hakim değilim :)Çok eğlenmiştik o konuda o yüzden çok uzadı
Ben yukarı yazmıştım bu konudaki yorumumu
Alışırsın, kurdu olursun zamanla, biz de böyle başladıkkusura bakmayın ilk konu açışımda siteye pek hakim değilim :)
ooo güzel evet mesela eşofmanın altından babydol çıkıyorSımdı hojam ben kısısel bakımın dıbıne vuruyordum hala daha vuruyorum, seksapel desen bende var, elbıse altı jartıyer, o meshur kırmızı gecelıgın bınbır tonu falan hep kıyafetlerımın ıcınden cıkıyor, parfum desen banyo yaparım, kas bıyık tırnak epılasyon desen sınek kaydı, fekat gel gor kı bundan anlayan adam bu ısın bas kuralı, olmazsa olmazı. Adamın gonlu yoksa bızım teorıler cope gıdıyor
Eşofman kullanmıyorum bebişimooo güzel evet mesela eşofmanın altından babydol çıkıyor
Sporla eritilebiliyor oralar diye biliyorum.evet simitle kalça arasında kalan yer içe göçmüş gibi duruyor biraz sizce çok göze batıyormu aşırrı takıyorum hep yüksek bel şeyler giyiyorum
eriyecek bişey yok skıntı orda üstte et var altta et var ortası sırf kemikSporla eritilebiliyor oralar diye biliyorum.
estagfirullah benim daha çok zamanım var kime ne tavsiye vericem arada uğrarım tavsiyelerden nasiplenmek için o kadar :)Alışırsın, kurdu olursun zamanla, biz de böyle başladık
Haa anladım. Benim de var şuan ama yağ hep. Kemik mı genetik mi bilmiyorum. Zamanla en idealine ulaşırsınız. Ona da yakışan birçok kıyafet var artık benimki kilo olmasına rağmen takmıyorum açıkçası.eriyecek bişey yok skıntı orda üstte et var altta et var ortası sırf kemikhatta kemik olan kısmı kaslandırın diyorlar ama sezeryanlıyım Allah korusun squad yaparken geberip gideceğim
Haa anladım. Benim de var şuan ama yağ hep. Kemik mı genetik mi bilmiyorum. Zamanla en idealine ulaşırsınız. Ona da yakışan birçok kıyafet var artık benimki kilo olmasına rağmen takmıyorum
Ha simitle kalça arasındaki yeri diyorsunuz sizz. Ben simit bölgesi anlamıştım. Şuan anladım neresini kastettiğinizi. Bence bunda bir problem yok ya o zaman şu resimdeki gayet hoş duruyor belli bile olmaz normalde.
ekledim görseli şu şekilde duruyor
o zaman ben takıntılıyım sanırım ne bileyim kendi vucudunda olan insanın gözüne batar derler ya o misal herhalde bendekiHa simitle kalça arasındaki yeri diyorsunuz sizz. Ben simit bölgesi anlamıştım. Şuan anladım neresini kastettiğinizi. Bence bunda bir problem yok ya o zaman şu resimdeki gayet hoş duruyor belli bile olmaz normalde.
Gereksiz takıntı yapmışsın, senden başka kimse farkında değildir bununo zaman ben takıntılıyım sanırım ne bileyim kendi vucudunda olan insanın gözüne batar derler ya o misal herhalde bendeki
bilemiyorum farkındalarmıdır çünki 54 kilo oldum evlendiğimde 44 kiloydum doğumunda etkisiyle biraz daha kilo aldım bebeğimde 8 aylık pandemiden beri çıkmadım kimsenin yorumunu görüşünü alamadım o zamandan beridirde hiç tayt vs ve dar pantolon giymedim ama pentiden baktım 100,150 arası toparlayıcı taytlar var sizce işe yararmıGereksiz takıntı yapmışsın, senden başka kimse farkında değildir bunun