- 21 Mart 2021
- 44
- -6
- 25
-
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
4 senelik evli olupta şöyle crop top üst altina mini kot etegi gecirip altta da tüylü topuklu yeni gelin terliklerimizle (olmazsa olmazimiz)rapunzel gibi saclari salip o koltuktan bu koltuga savurarak süpürge acmayi bilemeyen de neee bileyim!!eşim yazılımcı dolayısıyla işi evde evleneli 4 sene oluyor 14 yasımdan beride tanışıyoruz yani birbirimizin her türlü halini gördük desem yeridir 8 aylık bir oğlum var dediğim gibi sürekli evde olduğu için emzirirken yanımda tüy kıl alırken yanımda bide bebekli olduğum için rahat kıyafetler giyiyorum bişey giyince o varken gerek yok çıkar rahatsız olursun diyor herneyse çokça dışarı çıkıyor yalnız bir dedesi var onun yanına gidiyor ama ne zaman gidecek gelecek belli değil yani çok nadiren belli olduğu günlerde giyinip süsleniyorum o zaman yani hemen yaklasıyor bana anladınız siz yani dakika almıyor desem yeridir ama evdeyken ben nasıl kendime dikkat edebilirim neler giyebilirim ev işleri yerde kalıyor bebek ne zaman durursa o zaman yapıyor bu durumda onu sıkıyor kendi toparlıyor heryeri yani işin özeti evin işini nasıl düzene sokabilirim ve eşim varken evde neler giymeliyim sürekli süslü olmak mı gerekir ya da gerekmezse nasıl giyinmeliyim saçım başım nasıl olmalı
Anlamadım nereye yaklaşıyor?belli olduğu günlerde giyinip süsleniyorum o zaman yani hemen yaklasıyor bana anladınız siz
Sımdı hojam ben kısısel bakımın dıbıne vuruyordum hala daha vuruyorum, seksapel desen bende var, elbıse altı jartıyer, o meshur kırmızı gecelıgın bınbır tonu falan hep kıyafetlerımın ıcınden cıkıyor, parfum desen banyo yaparım, kas bıyık tırnak epılasyon desen sınek kaydı, fekat gel gor kı bundan anlayan adam bu ısın bas kuralı, olmazsa olmazı. Adamın gonlu yoksa bızım teorıler cope gıdıyorTemiz olun, kıyafetleriniz de temiz olsun yeter. Tırnaklarınıza, kaşınıza bıyığınıza dikkat edin. Arada bir canınız istediğinde süslenirsiniz.
Allahtan konu sahibinin kocası o gruptan değil.Sımdı hojam ben kısısel bakımın dıbıne vuruyordum hala daha vuruyorum, seksapel desen bende var, elbıse altı jartıyer, o meshur kırmızı gecelıgın bınbır tonu falan hep kıyafetlerımın ıcınden cıkıyor, parfum desen banyo yaparım, kas bıyık tırnak epılasyon desen sınek kaydı, fekat gel gor kı bundan anlayan adam bu ısın bas kuralı, olmazsa olmazı. Adamın gonlu yoksa bızım teorıler cope gıdıyor
Aynen öyle karşim, yoksa bende evde tüm kreasyonları sergılıyordum, camasır susuz kıyafet, hafıf makyaj hos bır parfum cuku kalkabılen adamları etkılıyor, sadece ısemeyı basarabılen adamları degıl. Bızım taktık dogru herıf yanlısAllahtan konu sahibinin kocası o gruptan değil.
Maalesef isteksiz adamın üztüne de otursan kar etmediğini forumda hep beraber görüyoruz
link eklermisiniz bulamadımBurada bir konu vardı onu bir okuyun. Vücut çorabı başlığı da. Orada güzel taktikler var. O çorabı giyip de mutlu sona ulaşmayan yoktur herhalde.
yani süslenirsem aramızda hemen birşeyler yaşanıyor demekAnlamadım nereye yaklaşıyor?
Güney Amerika'yaAnlamadım nereye yaklaşıyor?
tayt sanki yakışmıyor bana kilom 54 ama şu hip dip dedikleri şeyden var bende internetten bakarmısınız yazıp kötü duruyormu sizce aşırrı değil ama biraz var genetik maalesef bu yüzden çekiniyorum tayt giymeyeİç çamaşırlarınız her zaman şık olabilir. Sürekli davetkar kıyafetler giyemezsiniz tabi ama eşofman yerine tayt kazak giymek bile hoş oluyor. Lekesiz temiz ve zarif görünsünler yeter. Ben sezon sonu indirinlerinden evde giymek için şık kazaklar tunikler taytlar alırım, böylece verdiği paraya da acımıyor insan.
Ne giyseniz dizi çıkmış penye dondan yakası kaymış çamaşır sulu tishirtden güzel durur. Sezon sonlarını takip edin 15 20 liraya bile ürün bulunuyor. Şimdi bunların tam zamanı.
ahah çok güldüm vallahiAynen öyle karşim, yoksa bende evde tüm kreasyonları sergılıyordum, camasır susuz kıyafet, hafıf makyaj hos bır parfum cuku kalkabılen adamları etkılıyor, sadece ısemeyı basarabılen adamları degıl. Bızım taktık dogru herıf yanlıs
Bu görüntü bende de var, şimdiye kadar hiç takılmadım eşim de takılmadı. Çok sorun ediyorsan kazaklarını kalça altında bitecek şekilde seç bitti gittitayt sanki yakışmıyor bana kilom 54 ama şu hip dip dedikleri şeyden var bende internetten bakarmısınız yazıp kötü duruyormu sizce aşırrı değil ama biraz var genetik maalesef bu yüzden çekiniyorum tayt giymeye
açıldı çok teşekkür ettim massAllah 29 sayfa oku oku bitmezÜyelik girişi yapmadan aldım linki inşallah açılırVücut çorabı
Evet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım da :D şu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür.. Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim. 42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var...www.kadinlarkulubu.com
ha birde hip dip yazmıştım kötü duruyormu düşüncelerinizi paylasırsanız cok iyi olurÜyelik girişi yapmadan aldım linki inşallah açılırVücut çorabı
Evet hanımlar ben saten geceliklerde babydollerde kalmıştım da :D şu vücut çorabını görür görür hmm acaba denemeli mi diye düşünmüşümdür.. Ammaaaa öyle çıtı pıtı kadınlardan değilim. 42 beden, bayağı etli butlu, göbekli hatunlardanım. Armut tipi vücutta da seksiden çok komik görünmek var...www.kadinlarkulubu.com