eşim sürekli evde

ordinaryypersonn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2021
44
-6
25
eşim yazılımcı dolayısıyla işi evde evleneli 4 sene oluyor 14 yasımdan beride tanışıyoruz yani birbirimizin her türlü halini gördük desem yeridir 8 aylık bir oğlum var dediğim gibi sürekli evde olduğu için emzirirken yanımda tüy kıl alırken yanımda bide bebekli olduğum için rahat kıyafetler giyiyorum bişey giyince o varken gerek yok çıkar rahatsız olursun diyor herneyse çokça dışarı çıkıyor yalnız bir dedesi var onun yanına gidiyor ama ne zaman gidecek gelecek belli değil yani çok nadiren belli olduğu günlerde giyinip süsleniyorum o zaman yani hemen yaklasıyor bana anladınız siz yani dakika almıyor desem yeridir ama evdeyken ben nasıl kendime dikkat edebilirim neler giyebilirim ev işleri yerde kalıyor bebek ne zaman durursa o zaman yapıyor bu durumda onu sıkıyor kendi toparlıyor heryeri yani işin özeti evin işini nasıl düzene sokabilirim ve eşim varken evde neler giymeliyim sürekli süslü olmak mı gerekir ya da gerekmezse nasıl giyinmeliyim saçım başım nasıl olmalı

4 senelik evli olupta şöyle crop top üst altina mini kot etegi gecirip altta da tüylü topuklu yeni gelin terliklerimizle (olmazsa olmazimiz)rapunzel gibi saclari salip o koltuktan bu koltuga savurarak süpürge acmayi bilemeyen de neee bileyim!!

Herifin damatlıkla mi dolasiyor?

Temiz olun, kıyafetleriniz de temiz olsun yeter. Tırnaklarınıza, kaşınıza bıyığınıza dikkat edin. Arada bir canınız istediğinde süslenirsiniz.
Sımdı hojam ben kısısel bakımın dıbıne vuruyordum hala daha vuruyorum, seksapel desen bende var, elbıse altı jartıyer, o meshur kırmızı gecelıgın bınbır tonu falan hep kıyafetlerımın ıcınden cıkıyor, parfum desen banyo yaparım, kas bıyık tırnak epılasyon desen sınek kaydı, fekat gel gor kı bundan anlayan adam bu ısın bas kuralı, olmazsa olmazı. Adamın gonlu yoksa bızım teorıler cope gıdıyor

İç çamaşırlarınız her zaman şık olabilir. Sürekli davetkar kıyafetler giyemezsiniz tabi ama eşofman yerine tayt kazak giymek bile hoş oluyor. Lekesiz temiz ve zarif görünsünler yeter. Ben sezon sonu indirinlerinden evde giymek için şık kazaklar tunikler taytlar alırım, böylece verdiği paraya da acımıyor insan.
Ne giyseniz dizi çıkmış penye dondan yakası kaymış çamaşır sulu tishirtden güzel durur. Sezon sonlarını takip edin 15 20 liraya bile ürün bulunuyor. Şimdi bunların tam zamanı.

Allahtan konu sahibinin kocası o gruptan değil.

Maalesef isteksiz adamın üztüne de otursan kar etmediğini forumda hep beraber görüyoruz

Allahtan konu sahibinin kocası o gruptan değil.

Maalesef isteksiz adamın üztüne de otursan kar etmediğini forumda hep beraber görüyoruz
Aynen öyle karşim, yoksa bende evde tüm kreasyonları sergılıyordum, camasır susuz kıyafet, hafıf makyaj hos bır parfum cuku kalkabılen adamları etkılıyor, sadece ısemeyı basarabılen adamları degıl. Bızım taktık dogru herıf yanlıs

tayt sanki yakışmıyor bana kilom 54 ama şu hip dip dedikleri şeyden var bende internetten bakarmısınız yazıp kötü duruyormu sizce aşırrı değil ama biraz var genetik maalesef bu yüzden çekiniyorum tayt giymeye

Bu görüntü bende de var, şimdiye kadar hiç takılmadım eşim de takılmadı. Çok sorun ediyorsan kazaklarını kalça altında bitecek şekilde seç bitti gitti

Üyelik girişi yapmadan aldım linki inşallah açılır

açıldı çok teşekkür ettim massAllah 29 sayfa oku oku bitmez

ha birde hip dip yazmıştım kötü duruyormu düşüncelerinizi paylasırsanız cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…