Eşim sürekli benimle birlikte olmak istiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gerçekten mi evlenmeden önce nasıl tutuyorlar?
Ee bunuda burda demeyelim yanı dimi? Cevabı belli olan şeyleri bilmiyorsanız evlenip milletin başını yakmayın. Hasta olursunuz canınız istemez yorgun olursunuz okey ama çocuk yapmak için sadece ilişki isteyen birine evet istemiyordur dersenız kusura bakmayın evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuzdur. Evlilik huzur mutluluk vs bla bla şeyleri geçin cinsellik yoksa kusura bakmayın kadında erkekte boşanır. Bu önemli bir sebeptir boşanmada önemli bir sebep sayılır biraz bilginiz varsa bilirsiniz

Ee bunuda burda demeyelim yanı dimi? Cevabı belli olan şeyleri bilmiyorsanız evlenip milletin başını yakmayın. Hasta olursunuz canınız istemez yorgun olursunuz okey ama çocuk yapmak için sadece ilişki isteyen birine evet istemiyordur dersenız kusura bakmayın evliliğin ne olduğunu bilmiyorsunuzdur. Evlilik huzur mutluluk vs bla bla şeyleri geçin cinsellik yoksa kusura bakmayın kadında erkekte boşanır. Bu önemli bşr sebeptir biraz bilginiz varsa bilirsiniz
Mahkeme boşanma sebebi sayıyor.

Tabi canım direk boşanır. Adam ev arkadaşı almış resmen üremek için cinsellik düşünen karısı var kafalar pırıl pırıl
Erkek olsaydı laf etmedik yanını bırakmamıştık, kadın diye empati yapmak bir de konu sahibinin istememe sebebini düşünürsek; hiç adil değil.

Kadın aseksüeldir. Ya da eşiyle görücü usulü evlenmiştir. Cinselliği zaten bilmiyordur iyice nefret etmiştir. Niye bu kadar tepki gösterdi ki herkes.
Evlilikte kocayı mutlu etmek zorunlulukmuş falan filan. Evlilikten soğutuyorsunuz. Kadın istemiyorsa istemiyor eşiyle konuşup boşanırlar. Adam çıkıp gitti diye başka kadına gitmiştir oh olsun diyenler var .Biraz edep.
Kadin 'sadece cocuk yapmak icin' birlikte olmak istiyor farkindaysan.
Saydiklarinin hicbiri degil sadece batil bir dini inanca kafa civilenmis..
Bu bosanmak icin bile bir sebep.
Keza dini boyutuna da deginenler olmus onu soylemiyorum..
Dedigin gibi ise bile yani kadin aseksuel veya zorla evlendirilmisse bile esin (erkekten bahsediyorum) buna tahammul etme zorunlulugu yoktur.
Ayrilir veya ayrilmayi yemezse yuregi(!) ki yemez gider aldatir olay bu. Cunku cinsellik bir ihtiyac ve ihtiyaci giderilmeyen es erkekse sapitabilir. Erkekten bahsediyoruz.. herseyleri tastamamken bile gozleri disarida..
Problemi varsa kadinin, terapi alsin.
Ben sadece cocuk yapmak icin iliskiye girerim demek ne demek? Ozaman o kafada bir esle evlenecekti?

niye yardım alacakmışım psikolojik sorunlarım yok benim. birlikte olmak istemiyorum bundan doğal ne olabilir???
Eşinizin isteği normal. Sizde sorun var.
Eşiniz bu şekilde hayat sürmek istemeyebilir. O zaman da karşınıza iki seçenek çıkıyor. Boşanmak veya tedavi olmak.
Bebektem önce herşey yolundaydı doğum sonrası depresyona girmiş olabilirsiniz

Pırıl pırıl tertemiz profilinize ilk uyarı hakkınız böyle olmamalıydı, bdvde mis gibi konular açılacak siz gri😬

Evet ve üzüldüm doğrusu ama yapacak bir şey yok🤷‍♀️
Ben de çok üzüldüm ama bile bile hata yaptım. Öncelikle özür dilerim, ban sebebimi zaten biliyorum ve haklısınız, bu şekilde anlatırsam anlayacağını düşündüğüm için yazmıştım ama sizin kural koyarken düşündüğünüz kadar ince düşünemedim.

Cezalıyken bir şey farkettim size de iletmek istedim. Bdvnin başında tutturulduğu şekilde buraya da bölüm kurallarını yazarsanız bence güzel olabilir.

Cezalar dışında buluşmak üzere sevgiler 😘

Zemheri 11 senede ilk kez mi ban yedi😲😲
Evet ilk kez ban yedim 😁 ama hata benim, konu sahibine buradan girersem belki aklı başına gelir diye düşündüm ama kural dışı hareketti. Yanlış doğruyu götürdü 😅
Vallahi ben de üzüldüm, 11 sene nasıl dayandın be kadın 😁
Ben mizaç olarak fazla ciddi bir tipim, lafı söylerken olabilen en kibar dille söylerim, bir de hadsizle laf dalaşına girmem. Gerçek hayatta küfür etmem, öyle küfürlü atasözlerinin arkasına falan saklanıp cezadan yırtmaya çalışmam, konuyla alakasız yorumlar yapıp konu sabotesi yapmam, edebimle uslu uslu laf sokarım 😁

Bildiğin ciddiyim yani pek çekilir dert olmasam da 😅, ondan 11 yıl cezasız geçmişti.

Bunda da edebimle yedim cezamı çok şükür 🤣🤣🤣
Bir de bize bak her hafta bir vukuatımız var🤣

Banlara yapılandırma gelmeseydi en az 10 günümüz vardı 🤣🤣
Hadsizlere uymayın hanımlar, sizi bilerek gazlayanlar olma ihtimali çok yüksek 😘
Mune hanımmm,uyarı banlanma öncesi son çıkış değil miydi? yani ilkinde uyarı alırsın,2. vukuatta banlanırsın,değil mi?

zemheri hanım ilk uyarıda banlandı mı yani şimdi,yoksa ben mi yanlış anladım? arada böyle saçma detaylara takıyorum kusura bakmayın :KK48: :KK48:
Evet uyarılmadan şak diye gönderildim ama ben zaten yediğim naneyi biliyorum. Mesajda da yazmıştım. Belki mune ona istinaden uyarmadan yollamıştır.

Evet ilk kez ban yedim 😁 ama hata benim, konu sahibine buradan girersem belki aklı başına gelir diye düşündüm ama kural dışı hareketti. Yanlış doğruyu götürdü 😅

Ben mizaç olarak fazla ciddi bir tipim, lafı söylerken olabilen en kibar dille söylerim, bir de hadsizle laf dalaşına girmem. Gerçek hayatta küfür etmem, öyle küfürlü atasözlerinin arkasına falan saklanıp cezadan yırtmaya çalışmam, konuyla alakasız yorumlar yapıp konu sabotesi yapmam, edebimle uslu uslu laf sokarım 😁

Bildiğin ciddiyim yani pek çekilir dert olmasam da 😅, ondan 11 yıl cezasız geçmişti.

Hadsizlere uymayın hanımlar, sizi bilerek gazlayanlar olma ihtimali çok yüksek 😘

Evet uyarılmadan şak diye gönderildim ama ben zaten yediğim naneyi biliyorum. Mesajda da yazmıştım. Belki mune ona istinaden uyarmadan yollamıştır.

Ah zemo patavatsızlıkla açık sözlülüğü birbirine karıştıran onca insan varken senin açıklaman fazla naif olmuş çiçeğim:KK51:

Ah zemo patavatsızlıkla açık sözlülüğü birbirine karıştıran onca insan varken senin açıklaman fazla naif olmuş çiçeğim:KK51:
Sadece patavatsızlık da değil ki, bilginin aklının yetmediği konuya sırf lafa girip konu dağıtmak için dalan insan çok fazla, her neyse polemiksiz, boş lafsız sohbetler hepimize 😁

gerçekten mi evlenmeden önce nasıl tutuyorlar?
Zaten bu yüzden bluğ çağına eren çocuklarınızı evlendiriniz üzerine hadisler mevcut zina yapılmaması açısından ki en büyük günahlardan biridir zina..evlemmeden önce tutmuyorlar zaten zina yapıyorlar genellikle bu günahın önüne geçmek amacıyla var evlilik buda işin dini boyutu

Şoktan şoka girdim Zemheri. 11 sene tam 11 sene. Nasil oldu da bir vukuatin olmadi hayret ettim😁

Sirf cocuk yapmak icin birlikte olmak? Hmmmm🤔
Ablacim cinsellige duskun degilsiniz anladimda kocanizi iterek istemeyerek zor durumda birakiyorsunuz herseyden once cinsellik duygusal olan bisey ve siz duygusalligida o an icin itiyosunuz kocaniz ne guzel sizi istiyor arzuluyor sonra kocam beni istemiyo arzulamiyo sunla bunla aldatti diye bir derdin var kismina yaziyosunuz. Napsin bu adamlar istese bi dert istemese on dert 😑

Aaa kocamın kadın versiyonu , evlendik hamile kalana kadar toplam 8 kere birlikte olduk. Hamilelik Doğum vs den sonra 7 yıldır hiç bir şey yok çünkü çocuk var zaten ikinciyi istemiyormuş 🤦🏻‍♀️
Keşke bu tür adamlar bu tür Kadınlarla evlense çocuk yapıp bir daha gerek yok diye düşünenler yani

Ben de çok üzüldüm ama bile bile hata yaptım. Öncelikle özür dilerim, ban sebebimi zaten biliyorum ve haklısınız, bu şekilde anlatırsam anlayacağını düşündüğüm için yazmıştım ama sizin kural koyarken düşündüğünüz kadar ince düşünemedim.

Cezalıyken bir şey farkettim size de iletmek istedim. Bdvnin başında tutturulduğu şekilde buraya da bölüm kurallarını yazarsanız bence güzel olabilir.

Cezalar dışında buluşmak üzere sevgiler 😘
zemheri maalesef kurallar okunmuyor, bdvdeki bölüm kuralları topiğinde aslında tüm bölümlerde uyulması gereken ve en çok ihlal edilen kurallar, o kurallar her bölümde geçerli.
Size en çok uyulmayan kurallardan birini örnek vereyim konu ve mesaj silmek yasak değil mi? Bdv kurallarından da yazılı, üye olurken "okudum, kabul ediyorum" işaretlenen kullanım sözleşmesinde de içeriklerin silinmeyeceği yazıyor, bu kural üye olduktan sonra her üye olana otomatik giden hoşgeldiniz mesajında da yazıyor, yine de okunmuyor.

Tüp bebek bölümüne girin ilaç satışıyla alakalı uyarı topiği var ama o da okunmuyor neredeyse gün aşırı ilaç satışı konularına müdahale ediyoruz, okunsa ve uyulsa vallahi her bölüme kuralları yazar koyarız ama :KK43:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X