Eşim sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor sizce bu konuyu nasıl çözerim?

İnanın evlenmefen önce böyle şeyleri yoktu efsunlanmış gibiydi hiç böyle şeyler yapacağı aklıma gelmezdi

Ay tövbe ya Rabbim ilk kez böyle bir ergenlik çeşidi görüyorum hem de iki kişide hem de evliler

Siz kadınları aramaya utanmadınız mı yahu
Arayıp ne dediniz
Resmen iftira atmış oldunuz hadi bir kere neyse deyin iki kere de aa deyin üç kere olmasın ama nereden bu yüzsüzlüğün kaynağı
Büyük ahmaklık ya da kaos seviyorsunuz

Arkadaşıma sokulup beni kıskandırmaya çalışan adamı boşarım
Ama bu tavsiye size uymaz
O yüzden tek tavsiye Allah aşkına çocuk fikriniz varsa derhal silin atın

Planınız nedir peki?
Eşinizin arkadaşına ne yapacaksınız mesela?
Bütün erkeklerin gözü bende, balkona bile çıkamıyorum mu diyeceksiniz o kısmı anlamadım.
Eşiniz icraatta bulunuyor mesela, telefonuna bildirim de geliyormuş. Sizin zemin çok sağlam değil şu an. Merakta bırakmayın bizi.

Hayır boşamayı düşünüyorum ekonomik durumumu ayarlayınca

Bilmiyorum aslında böyle şeylerden de anlamam

Herkese cevap veriyosunuz keşke benim şu sorularıma da cevap verseydiniz.

Neyse ben sizin yerinize cevap vereyim. Allah muhafaza benim başıma işyerinde böyle bir olay gelseydi iftira atan adamı mahvederdim diye düşünüyorum. Eşiniz o kadınlara kuvvetle muhtemel ben öyle şeyler söylemedim, benim eşim şizofren kendi kendine kıskanmış, uyduruyor tarzı şeyler söylemiştir. Tam bunu yapacak potansiyelde birisi zaten. İftirayı size çevirerek sıyrılmaya çalışıyordur işin içinden

Çok sevdiğim bir sözüm, fıstık gibi kadınlar sizin tava suratlı kocanızı ne yapsın ??

Evet baya baya keyif aldı hatta

Kocamın beni aldattığını gözlerimle görsem bile o kadınla konuşmam. Benim muhatabım eşimdir. Eşimle konuşurum. Sizin her şüphelendiğinizde kadınlarla konuşmanız kusura bakmayın ama çok bayağı. Üstelik kadının aklında olmayan bişeyi de aklına sokmuş olursunuz. Gerçekten çok saçma davranmışsınız.

Eşiniz normal değil hanım efendi aileniz yardımcı olamazmı size maddi durumdan hala yan yana duracak misiniz gercektende

Doğruyu öğrenmek istemiştim aslında ve öğrendim de en azından kıskandırmak için uydurduğunu kendisi itiraf etti

arkadaşlar meseleyi anlamadınız zaten artık kıskanmıyorum zaten kocam da brad pit değil sadece yaptığı şey rezil ediyor ve böyle şeyler yapması benim de midemi bulandırıyor
Sizde kendinizi rezil edecek konuma sokmayın! Bir olmuş iki olmuş hala inatla sizde devam ediyorsunuz. Umursamayı bırakın. Gözü dışardaysa zaten sizi aldatıp sizden gitmesi en mantıklısı olur.

Eşiniz normal değil hanım efendi aileniz yardımcı olamazmı size maddi durumdan hala yan yana duracak misiniz gercektende
eşim normal değil zaten gaslighting olayları falan da var geçmişte bunun için psikologtan terapi aldı psikolog ilgimi çekmek icin yaptığını tepki vermezsem yapmayacağını söyledi. Ailem yok maalesef öyle söyleyeyim orası biraz karışık kendim iş güç durumlarını ayarlayıp ayrılacağım beni de hasta etti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…