Kızlar selam eşim beni defalarca kıskandırmak için yalan yanlış şeyler uydurdu. Nasıl oldu derseniz örn iş yerinde kendisinden büyük bir kadın vardı bir gün laf arasında ben çıkarken o da tek mi çııkıyorsun beni burda bırakıp dedi dedi ben de kadını aradım falan kadın ağladı sen benim evladım yaşındasın aklına nereden bunlar geliyor vs diye rezil olan ben oldum evimiz site içinde bina binaya bakıyor kadın sürekli balkona çıkıyordu laf arasında dedi ki mahalledeki tüm kadınlar benim peşimde camdan balkondan inmiyor neyse ben yine işkillendim kavga ettim kadına tavırlı davrandım o kadın da yine annem yaşındaydı. Sonra bekarken eskiden aramızda bir şeyler oldu dediği eski bir kadın sürekli profiline giriyordu kadını aradım geçmişte aranızda ne olduysa oldu kendi ailene saygın yoksa benimkine olsun dedim kadın kahkaha attı aramızda bir şey mi olmuş dedi kapattım sonra eşim ben seni kıskandırmak için onu uydurduğunu öyle bir şey olmadığını söyledi geçen de bir kız arkadaşımla oturuyoruz sürekli dik dik yüzüne bakıyor ben lavaboya gidiyorum geliyorum bakıyorum oturacağım zaman kıza yaklaşıp bir şey söylüyor ben gelince hemen susuyor. Hiç aldatma vs olmadı telinin şifresini falan biliyorum olay kıskanmak da değil arkadaşıma bunu yapar sonra arkamızdan konuşurlar millete rezil oluruz diye korkuyorum. Bence gerçek niyeti olan insan yanında yapmaz. Daha önce de defalarca yaptığı için suratım düştü ama bir şey demedim. Arkadaşlarımdan çevremden bu sebeple uzaklaşmak istemiyorum. Kocam yüzünden rezil olmak da istemiyorum bu akşam onun arkadaşı bize gelecek ben de ona yapsam empati yapar mı ? Ya da nasıl bunu çözebilirim