Eşim sürekli beni kıskandırmaya çalışıyor sizce bu konuyu nasıl çözerim?

Yav adam eziğin teki. Neyini kıskanıyorsun. Malzeme bu yani. Ayrıca ikinizde sağlıklı bir düşünce yapısı taşımıyorsunuz. Eşin annesinin memesinden kesilmemiş belli ki. Zira aklı başında bir erkek annesi yaşındaki kadınlara iftira atıp böyle saçma bir amaç için kullanmaz. Eğer o kadar çekiciyse niye manken gibiler eşine bakmıyor da ebesi yaşındakiler bakıyor. Tövbe Ya Rabbim.

siz gerçekten evlisiniz 15 yaşında ergenler değilsiniz değil mi? bu nasıl iğrenç bir evlilik

Eşinizin birkaç lafıyla kadınlarla muhatap olacak kadar kıskanç olan size söyleyeceklerimi söylesem sizi daha çok doldurmuş olur muyum diye düşündüm ama söylemeden de edemiyorum. Bu kadar asılsız çıkan iddialardan sonra bunun sizdeki yansıması şu; 'eşimi hep böyle hareketlerle görüyorum böyle şeyler söylüyor ama rezil olan ben oluyorum bu sefer üstüne gitmeyeyim / yine boş çıkacak'. Heh işte bu noktada şu geliyor aklıma, eşinizin yarın öbür gün cidden biriyle bi ilişkisi olsa sizin aklınıza yine bunlar gelecek. Gözünüze perde inmiş gibi şüphelenmeyeceksiniz şüphelenseniz bile boş çıkacak diye ardını takip etmeyeceksiniz. Bunun önünü bir şekilde engellemeniz lazım, böyle saçma hareketleri kıskandırma bahanesiyle yapmaması gerek.

Konudan bağımsız siz eşinizin hesabına bakanları nasıl görüyorsunuz böyle.bir uygulama varsa söyler misiniz

Eşinizin iṣi gucu yokmuya ne bu laubali tavirlar elalemin kadinina laf atmalar bence önce eşinize hayirdir sen ne ayak deyin kadinlarda bir suç yok çunki salca olan eṣiniz.Karisini kiskandirmak içinde başka kadinlara sulanani ve karisininda kocasindan degil kadinlardan hesap soranini ilk defa goruyorum yazik kadinlarda bunlarin neyin kafasini yaşiyor diye duşunmuşdurler herhalde.

Kendinizi rezilliklerden rezilliklere fırlatmışsınız tebrikler sizce herkesin böyle deli divane olduğu bir adam mı eşiniz ? Hani hangi kafayla bu kadınlara ulaşıp kendinizi rezil ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…