- 3 Ocak 2011
- 8.927
- 6.268
- 35
- Konu Sahibi lxldurittolxl
ay sizin acilen doktora gitmeniz gerek herşeyden nem kapıyorsunuz bu normal değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha ben de yapsam mı yapmasam mı diyordum kendime konduramıyordum ama artık en azından belki anlar bir laf söylemeden keser sürekli bunu niye yaptın çocuk musun vs diye tartışmaktan yoruldum bir müsibet bin nasihatten iyidirMuazzam fikir. Hakikaten bunu deneyin. Ben şahsen sonucu çok merak ediyorum.
Empati insanın kendine yakışanı yemesi miydi neydi hepimiz öğrenelim.
Ay siz kendinizi rezil etmekten yorulmadiniz mı? Ayyy yerin dibine geçerim yine sormam millete.
nasıl bildirim geliyor ? hangi mecra ? instagram mı ?Sonunda ne demek istediğimi sanırım anlayan birisi olmuş teşekkürler
bildirim geliyor
Gercekten bir eşime biri asilsa bile milleti aramazdim.
Erkeklerin korunmaya muhtaç olduguna nasil karar veriyorlar acaba.
Değil farklı bir mecranasıl bildirim geliyor ? hangi mecra ? instagram mı ?
Bu davranış biçimi normal değil alıp psikoloğa götürün. Yoksa sizi hasta eder bu tavırları ile üstüne rezil olduğunuz ile kalırsınız. Çocuk mu bu adam evlilik yalan, kıskandırma kaldırır mı? Ergen değilseniz artık evli olduğunuzu fark edip ciddi davranmasını ve böyle anormal davranışlara devam etmemesini isteyecek evlilik terapisine gideceksiniz. Bir uzmandan duyacak. Bu şekilde sizi hasta eder. Ben kafayı yerdim kendimi düşünüyorum mesela. Bu sefer eşinize güven kalmaz sevgi kalmaz şaka değil bu işler akıllı olsun. Ve lütfen düzelene kadar çocuk yapmayınKızlar selam eşim beni defalarca kıskandırmak için yalan yanlış şeyler uydurdu. Nasıl oldu derseniz örn iş yerinde kendisinden büyük bir kadın vardı bir gün laf arasında ben çıkarken o da tek mi çııkıyorsun beni burda bırakıp dedi dedi ben de kadını aradım falan kadın ağladı sen benim evladım yaşındasın aklına nereden bunlar geliyor vs diye rezil olan ben oldum evimiz site içinde bina binaya bakıyor kadın sürekli balkona çıkıyordu laf arasında dedi ki mahalledeki tüm kadınlar benim peşimde camdan balkondan inmiyor neyse ben yine işkillendim kavga ettim kadına tavırlı davrandım o kadın da yine annem yaşındaydı. Sonra bekarken eskiden aramızda bir şeyler oldu dediği eski bir kadın sürekli profiline giriyordu kadını aradım geçmişte aranızda ne olduysa oldu kendi ailene saygın yoksa benimkine olsun dedim kadın kahkaha attı aramızda bir şey mi olmuş dedi kapattım sonra eşim ben seni kıskandırmak için onu uydurduğunu öyle bir şey olmadığını söyledi geçen de bir kız arkadaşımla oturuyoruz sürekli dik dik yüzüne bakıyor ben lavaboya gidiyorum geliyorum bakıyorum oturacağım zaman kıza yaklaşıp bir şey söylüyor ben gelince hemen susuyor. Hiç aldatma vs olmadı telinin şifresini falan biliyorum olay kıskanmak da değil arkadaşıma bunu yapar sonra arkamızdan konuşurlar millete rezil oluruz diye korkuyorum. Bence gerçek niyeti olan insan yanında yapmaz. Daha önce de defalarca yaptığı için suratım düştü ama bir şey demedim. Arkadaşlarımdan çevremden bu sebeple uzaklaşmak istemiyorum. Kocam yüzünden rezil olmak da istemiyorum bu akşam onun arkadaşı bize gelecek ben de ona yapsam empati yapar mı ? Ya da nasıl bunu çözebilirim
Kesinlikle üzüldüğümde öfkelendiğimde takmıyor sevgiliyken böyle değildi bir ortamda 10 kişi de olsa efsunlanmış gibi yüzüme kitlenirdi gizli narsist daha önce gaslighting olayları da olmuştu zaten boşanmayı düşünüyorum durumumu biraz toparlayıncaEşiniz sizi kıskandırmıyor, sizi o kadar önemsediğine dair bir belirti görünmüyor. Eşiniz sizi ciddiye almıyor. Sizden korkmuyor, kırılırsınız üzülürsünüz herifin umrunda değil. Kaybetme korkusu zaten yok. Adam hayallerini sizinle rahat paylaşıyor, elalemin karısı kızı ile olan fantazilerini kimseye anlatamaz, ağzını burnunu kırarlar onun, tehlike olarak görürler, kimse yanında gezdirmez. E zaten öyle sosyal, becerikli biri de değilmiş, öyle olsa az buz tolere edilirdi.
Keşke orda olup izleme imkanımız olsa, çok eğlenceli bir gece olacak gibi duruyorHahahahaha ben de yapsam mı yapmasam mı diyordum kendime konduramıyordum ama artık en azından belki anlar bir laf söylemeden keser sürekli bunu niye yaptın çocuk musun vs diye tartışmaktan yoruldum bir müsibet bin nasihatten iyidir