-
- Konu Sahibi lxldurittolxl
Bence de ağır sonuçları olabilir. Kadın evli olabilir, kocasına söyleyebilir. Başlarına ciddi bela alabilirler ya.Hak edenin dayak yemesine karşı değilim. Önce şu kadının kendisiyle en küçük muhatap olan kadınla bile ıslak hayaller kuran sapık kocası dövülmeli. Sonra iftiraya uğrayan kadınlar bu hanımefendiyi de dövebilir bence bir sakıncası yok
Yaptıkları saçmalığın Türkiye gibi bir yerde nasıl sonuçları olabileceğinin farkında bile değiller. Belki güzel bir dayakla idrakına varırlar
Anlatamadım galiba ben şu an kıskandığım için değil millete rezil olmayalım diye bu soruyu sordum kıskandırmak için yaptığını öğrendiğimden beri kıskanmıyorum zatenSenin ezik kocanı annesi yaşında kadınlar ne yapsın ayrıca.
Sadrazamın sol billuru mu hayırdır ?
Geçiniz oraları. Kadın resmen gülmüş size, acımıştır halinize. Hiiiçç atıp tutmayın, kadının eşinizle alakası yokmuş işte.Durduk yere değil hanım efendi eşim söylemişti zaten kadın da mesaj atmıştı eşime zayıflamışsın vs diye detaya girmedim
Eşiniz emin olun o kadınları beğendiği için bu tarz yalanlar söylüyor. Söylediği şeyler onun hayali. Mesela işyerindeki kadının kendisine “beni yalnız bırakma” demesini istiyor. O yüzden böyle bir şey uyduruyor. O kadınlar buna yüz verse koşa koşa gider.Boşanmayı zaten düşünüyorum ama şu an ekonomik olarak boşanabilecek durumda değilim. Kesinlikle kıskandırmak için yaptığını düşünüyorum bormqlde Evden bile çıkmayan birisi kimseyle sohbeti muhabbeti yok
Size yaptığının aynısını bu akşam yapın, boşanmak kolay mı zor mu gösterir eşiniz size.Kesinlikle katılıyorum zaten ama en azından arkadaşlarıma bunu yapmasa millete rezil olmasak diyorum . Burada siz de manyaksınız diyenler evlenip boşanmayı kolay sanıyor
Eşimin en azından yalancı olduğunu öğrenmiş oldum bu sayedeAy siz kendinizi rezil etmekten yorulmadiniz mı? Ayyy yerin dibine geçerim yine sormam millete.
Milf seviyor belki adamSenin ezik kocanı annesi yaşında kadınlar ne yapsın ayrıca.
Sadrazamın sol billuru mu hayırdır ?
Yalancı, sapık, hasta ruhlu ama hala eşim diyorsunuzEşimin en azından yalancı olduğunu öğrenmiş oldum bu sayede
Sonunda ne demek istediğimi sanırım anlayan birisi olmuş teşekkürlerSize yaptığının aynısını bu akşam yapın, boşanmak kolay mı zor mu gösterir eşiniz size.
bildirim geliyorkadının kocanızın profiline girdiğini falan nerden anladınız ? nasıl gördünüz ?
Muazzam fikir. Hakikaten bunu deneyin. Ben şahsen sonucu çok merak ediyorum.bu akşam onun arkadaşı bize gelecek ben de ona yapsam empati yapar mı ? Ya da nasıl bunu çözebilirim