- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.735
- 158
- Konu Sahibi geldikgidiyoruz
-
Denemekten zarar gelmezAyy güldürdün beni Allahta seni güldürsün çok mantıklı aslında yapılabilir şeyler
Kendi kendine mi düzeldi yoksa kavga ede ede mi
onceleri kavga ediyordum daha cok inat olsun diye yapiyorfu zamnla cocuklar olunca artik umursamadim oda benimlr vakit gecirmek istiyor ozledigi icin hem mesleginden hemde ben baska islerle mesgul oldugum icin hic umursamaKendi kendine mi düzeldi yoksa kavga ede ede mi
Haftanın en az 2günü yazdım aslında yani bunun sayısı 4te oluyor 5te oluyor inanın. Ben yapışık olalım demiyorum ama gece 2de 3te eve dönmesinide istemiyorum. Benim eşim kadar çok arkadaşım yok kadınları bilirsiniz azçok herkesle arkadaş olamazlar onlarlada ayda bir anca buluşabiliyoruz hepsinin kendine ait hayatı var haa diyince buluşacağım kimsem yok etrafımdaHaftada 2 gün normal değil mi ?
Evlilik yapışık olmak demek mi ?
Birbirinize akan yaratın ,sısyal hayatınız olsun ,değişik şeylerden konuşursunuz ,
Siz hiç arkadaşlarınızla buluşmuyor musunuz ?
İnşallah benim eşimde düzelir ne diyeyim çocuk olursa daha bir boşlar diyede korkmuyor değilimonceleri kavga ediyordum daha cok inat olsun diye yapiyorfu zamnla cocuklar olunca artik umursamadim oda benimlr vakit gecirmek istiyor ozledigi icin hem mesleginden hemde ben baska islerle mesgul oldugum icin hic umursama
2 yi geçiyorsa güzelce uyarın evde yalnız kaldığınızı tedirgin oldığunuzı söyleyin ,normal bi ilişkiniz olmaz böyle her gece neredeyse dışardaysa ,ciddi konuşun ,ev arkadaşı olarak mı evlenmiş anne evinde rahat çıkamıyordu galibaHaftanın en az 2günü yazdım aslında yani bunun sayısı 4te oluyor 5te oluyor inanın. Ben yapışık olalım demiyorum ama gece 2de 3te eve dönmesinide istemiyorum. Benim eşim kadar çok arkadaşım yok kadınları bilirsiniz azçok herkesle arkadaş olamazlar onlarlada ayda bir anca buluşabiliyoruz hepsinin kendine ait hayatı var haa diyince buluşacağım kimsem yok etrafımda
31 yaşında ama bence aklı hala çocuk aklı özellikle arkadaşları konusundaEşiniz kaç yaşında ki, yani olgun bir insan yapmaz bunları. Haklısınız ama belki kısas yaparsanız hatasını anlar diye düşünüyorum.
Bu şekildeyken çocuk düşünmeyin zaten.İnşallah benim eşimde düzelir ne diyeyim çocuk olursa daha bir boşlar diyede korkmuyor değilim
Kuzum sende arkadaslarinla dolas bunlar cok umursamadan oluyorİnşallah benim eşimde düzelir ne diyeyim çocuk olursa daha bir boşlar diyede korkmuyor değilim
Mesela eşim şuanda yok ben yatağımda sizlerle dertleşiyorum. Nerede diye sorarsanızda yaşadığım ile 1.5 saatlik uzaklıkta ki bir ilçeye yemek yemeye gittiler arkadaşları ile birlikte. Ben onu bu saate kadar beklemek için evlenmedim ki. Haftanın bir günü olur iki günde olsun hadi ama saatler de önemli tabi yani ben mi abartıyorum cidden anlamadımYani haftada iki gece dışarı çıkması o kadar da kötü değil yahu. Bizim 1 yaşında bebemiz olmasına rağmen haftada en az 1 kez eşim de ben de ayrı ayrı arkadaşlarımızla çıkarız. Birimiz bebekle evde kalır diğeri kafa dağıtır gelir. Normal geliyor bana. Bence sizin çok arkadaşınız olmadığı için dışarı çıkamıyorsunuz pek sıkıntı burda. Evde oturup birini beklemek sıkıntı veriyor size. Evlilik sürekli dipdibe olmak demek değil ki. Biyerden sonra az bi git de evde rahat rahat takılayım dediği bile oluyor insanın
Aksine anne evindeki rahatlığından kaynaklı bu durumu yaşıyorum annesi sağolsun neredeydin niye geç kaldın diye sormak yerine hoşgeldin oğlum güle güle oğlum demiş.2 yi geçiyorsa güzelce uyarın evde yalnız kaldığınızı tedirgin oldığunuzı söyleyin ,normal bi ilişkiniz olmaz böyle her gece neredeyse dışardaysa ,ciddi konuşun ,ev arkadaşı olarak mı evlenmiş anne evinde rahat çıkamıyordu galiba
Çocuğunuz yoksa düzelmeden yapmayın derim
Öyle dolaşacağım arkadaşlarım olsa durmam da malesef o elimi kolumu bağlıyorKuzum sende arkadaslarinla dolas bunlar cok umursamadan oluyor
Valla benim de eşim şuan yok nerde ben onu da bilmiyorum bak sormadım yaniMesela eşim şuanda yok ben yatağımda sizlerle dertleşiyorum. Nerede diye sorarsanızda yaşadığım ile 1.5 saatlik uzaklıkta ki bir ilçeye yemek yemeye gittiler arkadaşları ile birlikte. Ben onu bu saate kadar beklemek için evlenmedim ki. Haftanın bir günü olur iki günde olsun hadi ama saatler de önemli tabi yani ben mi abartıyorum cidden anlamadım
Ahhahaah bi anım aklima geldi. Bizde yeni evliydik daha bir hafta olmustu esim ilm kez arkadaslarimla buluşabilir miyim erken gelicem soz demisti. O saat yedi gibi evden cikti benimde canim sıkıldı saat 9 gibi meaaj attim ona. Kapida ki sen misin biri kapiyi kurcaliyoMerhaba arkadaşlar. Sizden bana yol göstermenizi istiyorum. Eşimin arkadaş çevresi çok geniş. Ortaokuldan, liseden, üniversiteden, eski oturduğu mahalleden ve tabiki akrabalarından onlarca arkadaşı var. Haftanın en az 2 günü arkadaşları ile beraber ve buluşmaları genelde iş çıkışı olduğundan gece eve geliyor. (Buluştuklarına eminim fotoğrafları ve mesajları oluyor ama çoğu arkadaşının bekar olmasıda canımı sıkıyor her ne kadar görsemde sinir oluyorum) Ben zaman zaman tepki gösteriyordum çokta sıkmamaya çalışıyordum ama artık çok sıkıldım bu durumdan evli bir adamın gecenin bir yarısı ne işi var dışarıda haksız mıyım. Yani ben konuşmasam sesimi çıkarmasam hiç eve gireceği yok. Konuşuncada bir hafta gitmiyor ikinci hafta yine aynı şekilde sanki hiç konuşmamışız gibi davranıyor. Ne yapmam gerek benim. Bende çalışıyorum benimde canım sıkılıyor sürekli ev iş oldu hayatım. Ne yapayım. Boşverip bende kendi gezip tozmama mı bakayım onun gibi gecenin bir yarısı mı geleyim onun ne yaptığını hiç umursamayım mı yoksa artık sert bir tepki vererek beni anlamasınımı sağlamalıyım. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle teşekkür ederim.
Evet bunu yapsam iyi olacak sanırım en azından anlayabilir beniO gidince filan degil o evdeykende siz gideceksiniz gec geleceksiniz takmayacaksinz onu. He kimse yokmu beraber cikacaginiz o zaman tek basiniza cikin gisin kutuphanelerde yada kafelerde kitap filan okuyun yada avm de ama uzun zaman gecirin yaninizda birileri varmis havasida verinki yalniz oldugunuzu anlamasin. O sizinle bu konuda sıkı bir tartisma yasayana kadar bunu bikmadan yapin. Bakinnasil duzeliyor
Ayy çok zekisiniz yılanın başını küçükken ezmek gerekmiş demekkiAhhahaah bi anım aklima geldi. Bizde yeni evliydik daha bir hafta olmustu esim ilm kez arkadaslarimla buluşabilir miyim erken gelicem soz demisti. O saat yedi gibi evden cikti benimde canim sıkıldı saat 9 gibi meaaj attim ona. Kapida ki sen misin biri kapiyi kurcaliyooda dedi ki sen kapiyi her yerinden kilitle ben geliyorum bes dkya 1.5 yildir evliyim neredeyse daha aksam 5ten sonra disari ciktigina sahit olmadim
Helal olsun bazen bende böyle umursamaz olmak istiyorumValla benim de eşim şuan yok nerde ben onu da bilmiyorum bak sormadım yanitabi hayata bakış açısı da önemli sizi anlıyorum aslında daha evliliğiniz de yeni sayılır bence misilleme falan yapmak değil de güzellikle ben yalnız kalıyorum mutsuz oluyorum diyerek içinizdekileri anlatarak konuşmayı denediniz mi eşinizle. Benim senin kadar arkadaşım yok evde çok bunalıyorum tek başıma dediniz mi mesela
Bence de çocuk aklı. Allah kolaylık versin sabır versin size.31 yaşında ama bence aklı hala çocuk aklı özellikle arkadaşları konusunda
Aynen bide yeni evli oldugumuz icin altin vs. Cevredeki herkes biliyor ya baya korkmustu. Ama simdi yapsaydım pek inandirici olmazdi altin falan kalmadi kim neye gelecek derdiAyy çok zekisiniz yılanın başını küçükken ezmek gerekmiş demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?