• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sürekli arkadaşları ile görüşüyor ve geç geliyor

Erkeklerin hepsi mi aynı acaba?

İmkanınız varsa misilleme yapın hissetsin sizin neler yaşadığınızı :sinirli:

Hepsini okumadım çünkü
Merhaba arkadaşlar. Sizden bana yol göstermenizi istiyorum. Eşimin arkadaş çevresi çok geniş. Ortaokuldan, liseden, üniversiteden, eski oturduğu mahalleden ve tabiki akrabalarından onlarca arkadaşı var. Haftanın en az 2 günü arkadaşları ile beraber ve buluşmaları genelde iş çıkışı olduğundan gece eve geliyor. (Buluştuklarına eminim fotoğrafları ve mesajları oluyor ama çoğu arkadaşının bekar olmasıda canımı sıkıyor her ne kadar görsemde sinir oluyorum) Ben zaman zaman tepki gösteriyordum çokta sıkmamaya çalışıyordum ama artık çok sıkıldım bu durumdan evli bir adamın gecenin bir yarısı ne işi var dışarıda haksız mıyım. Yani ben konuşmasam sesimi çıkarmasam hiç eve gireceği yok. Konuşuncada bir hafta gitmiyor ikinci hafta yine aynı şekilde sanki hiç konuşmamışız gibi davranıyor. Ne yapmam gerek benim. Bende çalışıyorum benimde canım sıkılıyor sürekli ev iş oldu hayatım. Ne yapayım. Boşverip bende kendi gezip tozmama mı bakayım onun gibi gecenin bir yarısı mı geleyim onun ne yaptığını hiç umursamayım mı yoksa artık sert bir tepki vererek beni anlamasınımı sağlamalıyım. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle teşekkür ederim.
darlandım
Benim ilk sene yaptığım gibi burnundan getirin gezmesini belli bir saatten geç geldiğinde arkanızı dönüp yatın, sokak köpeği misin ne geziyorsun deyin, bikaç sefer de dışarı çıkıyorum geç gelicem diyin kimden izin aldın gibi birşey derse sen kimden izin alıyorsun ki deyin sürekli çarpın yüzüne gezmesini

Sonra da benimki gibi izin istemeden bişey yapmayan, izin vermeyince çıkmayan, hatta bazen durduk yere dışarı çıksana dediğinizde bile yok ya mis gibi evde yatıyorum dışarıda ne yapıcam hafta sonu plan yap gezelim diyen bir kocaya sahip olun

Hepsini okumadım çünkü

darlandım
Benim ilk sene yaptığım gibi burnundan getirin gezmesini belli bir saatten geç geldiğinde arkanızı dönüp yatın, sokak köpeği misin ne geziyorsun deyin, bikaç sefer de dışarı çıkıyorum geç gelicem diyin kimden izin aldın gibi birşey derse sen kimden izin alıyorsun ki deyin sürekli çarpın yüzüne gezmesini

Sonra da benimki gibi izin istemeden bişey yapmayan, izin vermeyince çıkmayan, hatta bazen durduk yere dışarı çıksana dediğinizde bile yok ya mis gibi evde yatıyorum dışarıda ne yapıcam hafta sonu plan yap gezelim diyen bir kocaya sahip olun
Aynen buda etkili olabilir fakat her insanin huyu farklidir inada bindirip daha kötü bir hal de alabilir

Vaauv böyle olması cidden iyi hissettiriyor mu size yani benden niye izin alsın koskoca adam yahu. Ama helal olsun güzel eğitim ne diyelim.

İna
Aynen buda etkili olabilir fakat her insanin huyu farklidir inada bindirip daha kötü bir hal de alabilir
İnan bnm eşim kadar psikopat, kavgacı, huysuz, kızdığında bakışlarıyla bile insanı korkutan birisi daha tanımıyorum... Ama öyle bir kedi oldu ki, Allah bozmasın, tabi uzun mesele, yıllarımız var, sözüm geçiyor artık, erkekler zamanla bağlanıyor kadınlar hemen.. Her şeyin faktörü farklı.. Bir ton olay geçti başımdan bu günlere gelebilmek için, oturup çektiğim zorlukları anlatsam hüngür hüngür ağlarsın.. Ama çok şükür, özellikle son bir yıldır çok rahatım.
Zamanla olacak ama he deyip geçersen düzelmez aynı kalır

Vaauv böyle olması cidden iyi hissettiriyor mu size yani benden niye izin alsın koskoca adam yahu. Ama helal olsun güzel eğitim ne diyelim.
Çook iyi hissediyorum tabii ki. Gece 1lere kadar evde oturup koca bekleyecek bir kadın olmadığımı anladı sonunda.

İna

İnan bnm eşim kadar psikopat, kavgacı, huysuz, kızdığında bakışlarıyla bile insanı korkutan birisi daha tanımıyorum... Ama öyle bir kedi oldu ki, Allah bozmasın, tabi uzun mesele, yıllarımız var, sözüm geçiyor artık, erkekler zamanla bağlanıyor kadınlar hemen.. Her şeyin faktörü farklı.. Bir ton olay geçti başımdan bu günlere gelebilmek için, oturup çektiğim zorlukları anlatsam hüngür hüngür ağlarsın.. Ama çok şükür, özellikle son bir yıldır çok rahatım.
Zamanla olacak ama he deyip geçersen düzelmez aynı kalır
Aynen haklisin. Rabbim daimi etsin huzurunu insallah. Hic birsey kolay olmuyor bi anda

Aynen haklisin. Rabbim daimi etsin huzurunu insallah. Hic birsey kolay olmuyor bi anda
Tabi olmuyor canım, kadınlar hemen affedermiş ama asla unutmazmış, bugün bile aklıma geldi eski bir şey, ağladım..
Ortada bir alkoliklik, kumar bağımlılığı, aldatma /çapkınlık, sürekli dayak yoksa her şey düzelir, 👍👍

Siz de çıkın, kimse yoksa da yalnız çıkın. Daha güzel delirir. Hatta özellikle onun evde olacağı günler çıkın.

Insanlar eşiyle kendi arkadaşlık ilişkilerini tam oluşturmadan evlenince genelde sonuç bu oluyor.
Oysa ilişkide tek kalıcı olan şey yakın arkadaşlık . Bence yapılacak bir şey yok .
Gitmese bile adamın aklı onlarda kalacak. Kırıcı olmak istemiyorum ama siz onlar kadae içini açmıyor olabilirsiniz .
Bence burda temel uzunulmesi gereken konu bu. Yok bekarlarla geziyor yok bilmem değil. Bekarlarda canavar degil sonuçta .
Tavsiyem sizde kendinize bir meşgale bulun , dikkatinizi ve üzüntünüzü eşinizin üzerinden alın . Enerjisel olarak tam serbest bırakın .
Bence o zaman daha az çıkar

Aynen dediğinizi yapın, evde sürekli onu bekleyen, düşünen, hayatının merkezinde kocası varmış gibi davranan bir kadın olmayın. Çıkın gezin, siz de arkadaşlarınızla buluşun. Buluşacak arkadaş bulamazsanız, gidin bir kafede oturun, kitap okuyun. Eşiniz bu duruma tepki gösterirse, senden farklı bir şey yapmıyorum deyin. Gezmek onun hakkıysa, sizin de hakkınız.

En gıcık erkek modeli....bekarkenki salakça alışkanlıklarını birakamayan erkek. Iyi gitsin arkadaşları ile evlensin..

En gıcık erkek modeli....bekarkenki salakça alışkanlıklarını birakamayan erkek. Iyi gitsin arkadaşları ile evlensin..
Bence bunun onunla alakası yok ,
Insanlar bir an önce evleneyim diye (konu sahibini kast etmiyorum) doğru düzgün bir bağ kuramasan evleniyorlar.
Sevgilinle gerçekten çok yakın arkadaş olup evlenirsek bu sorunların kalacağını sanmıyorum .
Çünkü uzun vadeli ilişkilerde her şey azalıyor ama bu arkadaşlık bu sohbet hic azalmiyor. Insan oturup saatlerce sosyal konularda konusmayacagi , sohbet etmeye aşık olmadığı biri ile evlenmemeli . Bence konu sahibinin sorunu bu . Arkadaşlık olmayınca her ilişki bir yere kadar tatmin ediyor . Adam sıkılıp dışarı çıkıyor her gece işte. Kadininda tek dünyası kocası olduğu için böyle inciniyor.

Back