- 31 Ekim 2015
- 333
- 613
- 103
- Konu Sahibi geldikgidiyoruz
-
Evet aynen öyle davranıyor ben öyle söyleyincede saçmalama diyip konuyu kapatıyorOna sorun bakalım sizinle evli olduğunun farkında mi ? Bana sanki kendini bekar sanıyormuş gibi geldide
Bu dediklerinizi yapmayı bende çok istiyorum ama aksi gibi arkadaş sayım o kadar azki onlarlada her zaman bile buluşamıyorum. Ailem deseniz hepsi çalışıyor dışarı çıkmaya halleri kalmıyor ama bir şeyler yapmam gerek artıkBen olsam misilleme yapardım. Yok mu sizinde aileniz, arkadaşlarınız? Çıkın gezin. Kapatmayın kendinizi eve. Boy boy fotograf atın,zoraki de olsa mutlu gibi yapın. Sinirlensenizde o bir şey diyene kadar ses etmeyin. İlk patlayan o olsun. Bakalım ne olacak..
ne kadarlık evlisinizEvet aynen öyle davranıyor ben öyle söyleyincede saçmalama diyip konuyu kapatıyor
Ama nereye kadar böyle devam edebilir ki benim moralim gezmesinden değil hala evliliği anlayamamış olmasından dolayı bozuluyor yoksa ilk zamanlar çok üstüne gitmiyordum. Anlaması gerek bu şekilde evlilik olmayacağınınO gidiyorsa siz de gidin gezin eğlenin, aklınıza gelmesin moralinizi bozmasın böylece eşinizin gezmesi.
2 yıllık olmak üzerene kadarlık evlisiniz
Eşiniz kaç yaşında ki, yani olgun bir insan yapmaz bunları. Haklısınız ama belki kısas yaparsanız hatasını anlar diye düşünüyorum.Ama nereye kadar böyle devam edebilir ki benim moralim gezmesinden değil hala evliliği anlayamamış olmasından dolayı bozuluyor yoksa ilk zamanlar çok üstüne gitmiyordum. Anlaması gerek bu şekilde evlilik olmayacağının
yani yeni sayılırsınız aslında,beraber birşeyler yapar misiniz hep mi arkadaşlarıyla2 yıllık olmak üzere
Evliligin ilk yillari bizde boyleydik simdi korka korka izin istiyor az sabir:)Merhaba arkadaşlar. Sizden bana yol göstermenizi istiyorum. Eşimin arkadaş çevresi çok geniş. Ortaokuldan, liseden, üniversiteden, eski oturduğu mahalleden ve tabiki akrabalarından onlarca arkadaşı var. Haftanın en az 2 günü arkadaşları ile beraber ve buluşmaları genelde iş çıkışı olduğundan gece eve geliyor. (Buluştuklarına eminim fotoğrafları ve mesajları oluyor ama çoğu arkadaşının bekar olmasıda canımı sıkıyor her ne kadar görsemde sinir oluyorum) Ben zaman zaman tepki gösteriyordum çokta sıkmamaya çalışıyordum ama artık çok sıkıldım bu durumdan evli bir adamın gecenin bir yarısı ne işi var dışarıda haksız mıyım. Yani ben konuşmasam sesimi çıkarmasam hiç eve gireceği yok. Konuşuncada bir hafta gitmiyor ikinci hafta yine aynı şekilde sanki hiç konuşmamışız gibi davranıyor. Ne yapmam gerek benim. Bende çalışıyorum benimde canım sıkılıyor sürekli ev iş oldu hayatım. Ne yapayım. Boşverip bende kendi gezip tozmama mı bakayım onun gibi gecenin bir yarısı mı geleyim onun ne yaptığını hiç umursamayım mı yoksa artık sert bir tepki vererek beni anlamasınımı sağlamalıyım. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle teşekkür ederim.
Sadece erkek arkadaşlarıyla mı çıkıyor? İmkanınız varsa sizde gidin onunla. Evde yalnız kalmak istemiyorum, ya sende eve gel ya da beraber gezeriz diyin.Merhaba arkadaşlar. Sizden bana yol göstermenizi istiyorum. Eşimin arkadaş çevresi çok geniş. Ortaokuldan, liseden, üniversiteden, eski oturduğu mahalleden ve tabiki akrabalarından onlarca arkadaşı var. Haftanın en az 2 günü arkadaşları ile beraber ve buluşmaları genelde iş çıkışı olduğundan gece eve geliyor. (Buluştuklarına eminim fotoğrafları ve mesajları oluyor ama çoğu arkadaşının bekar olmasıda canımı sıkıyor her ne kadar görsemde sinir oluyorum) Ben zaman zaman tepki gösteriyordum çokta sıkmamaya çalışıyordum ama artık çok sıkıldım bu durumdan evli bir adamın gecenin bir yarısı ne işi var dışarıda haksız mıyım. Yani ben konuşmasam sesimi çıkarmasam hiç eve gireceği yok. Konuşuncada bir hafta gitmiyor ikinci hafta yine aynı şekilde sanki hiç konuşmamışız gibi davranıyor. Ne yapmam gerek benim. Bende çalışıyorum benimde canım sıkılıyor sürekli ev iş oldu hayatım. Ne yapayım. Boşverip bende kendi gezip tozmama mı bakayım onun gibi gecenin bir yarısı mı geleyim onun ne yaptığını hiç umursamayım mı yoksa artık sert bir tepki vererek beni anlamasınımı sağlamalıyım. Lütfen fikirlerinizi paylaşın benimle teşekkür ederim.
Yapıyoruz farklı şehirlere gidip geziyoruz ya da bir hafta sonu pikniğe gidiyoruz tabi aileside oluyor yanımızda ama bunlar sürekli olan şeyler değil yılda belki iki ya da üç defa olan şeyler ama arkadaşları ile her hafta ve haftanın en az iki günü beraberyani yeni sayılırsınız aslında,beraber birşeyler yapar misiniz hep mi arkadaşlarıyla
Eh canım sende.. Git ailenin evinde otur, arkadaşımlaydım de. Nereden bilecek? Amaç merak ettirmek, halini anlamasını sağlamak değil mi? Zaten 3 5 kere çıksan duramaz sorar. Sende eteğinde taşları dökersin. Ay ne fenayım bende yaBu dediklerinizi yapmayı bende çok istiyorum ama aksi gibi arkadaş sayım o kadar azki onlarlada her zaman bile buluşamıyorum. Ailem deseniz hepsi çalışıyor dışarı çıkmaya halleri kalmıyor ama bir şeyler yapmam gerek artık
Evet sadece erkek arkadaşları ile çıkar evli olanlarla zaten ailecek görüşürüzSadece erkek arkadaşlarıyla mı çıkıyor? İmkanınız varsa sizde gidin onunla. Evde yalnız kalmak istemiyorum, ya sende eve gel ya da beraber gezeriz diyin.
Ayy güldürdün beni Allahta seni güldürsün çok mantıklı aslında yapılabilir şeylerEh canım sende.. Git ailenin evinde otur, arkadaşımlaydım de. Nereden bilecek? Amaç merak ettirmek, halini anlamasını sağlamak değil mi? Zaten 3 5 kere çıksan duramaz sorar. Sende eteğinde taşları dökersin. Ay ne fenayım bende yaHatta şey bile yapabilirsin, eşin gelmeye yakın süslenip püslenip sanki dışardaymışda yeni gelmiş gibi yapabilirsin. Ben olsam yapardım valla,
Kendi kendine mi düzeldi yoksa kavga ede ede miEvliligin ilk yillari bizde boyleydik simdi korka korka izin istiyor az sabir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?