- Konu Sahibi puccakanka
-
ya bı dakıka
en son açtığın konunda bı arkadaş vardı burda ısmını tam hatırlamıyorum
eşını şıkayet edıcem demıştı, frıkıkler ıçın
sonra hoop sabah geldın eşım hapıse gırıyor sevının türkıye bı sapıktan daha kurtuluyor dedın
hatta acaba blöf mü dıye düşünmedım değıl.....
konuyu takip edeyim diyorum ama mümkün değil..şimdi 2.bir kavga mı çıktı? onda da mı polise gidilmiş?
angel doğru söyle,öğretmen değilsin dimi,hukukçusun sen
Öğretmenim ben anlatabilir miyim
ya bı dakıka
en son açtığın konunda bı arkadaş vardı burda ısmını tam hatırlamıyorum
eşını şıkayet edıcem demıştı, frıkıkler ıçın
sonra hoop sabah geldın eşım hapıse gırıyor sevının türkıye bı sapıktan daha kurtuluyor dedın
hatta acaba blöf mü dıye düşünmedım değıl.....
daha sonra 2008de kavganızda senı dövdü dıye polıse şıkayet etmıştın, o konu olduğu ortaya çıktı
sonra bıdaha kavga etmedık dıyorsun
ama şımdı acaba 2. kavgada mı dıyorsun
arkadaşım ınsan evıne kaç kere polıs gelıyor, kaç kere bırınden şıkayetcı oluyor bılmez mı,
bence eşın 2008de kı olaydan değıl, başka bırşey yüzünden hapıse gırdı
belkı sen bıle bılmıyorsun
sildim canım yaz..ayy kıyamam ya,sende evde yapayalnız kaldın,bir başına erkeksiz kadın olmak zor,çocuklarında var kim bakacak size,eşin tez zamanda döner inşallah,üzülme canım,kalpleriniz bir olsun yeter ki siz herşeyin üstesinden gelirsiniz,bu döneme kadar ayrılmamışsınız bundan sonra sizi kimse ayıramaz..
bu arada özel msj kutun olmuş,özelden birşeyler yazacaktım
her kavganızda polis mi çağırıyordunuz?
yukarda cevapladımtrendy eksik birşeyler anlatıyorsun bence
daha biraz önce ondan sonra kavgamız olmadı diyordun şimdi 2.kavgamızdan mı geldi acaba diyorsun
Anlamadım
2. defa yine siz şikayetçi mi olmuştunuz?
Eger öyleyse ne diye eşim içerde diye ahlanıp vahlanıyorsunuz...
yok yok eşini çoktan affetti bile konusahibi
sözde o telde frikikler değil eşinin istemediği eski şarkıcıyla foto çekilmiş ondan böyle frikik yalanını atmış
pc yi bilgisayarcıya götürmüş
bütün gün git götür demiştik pc yi ama eşim kızar diye götürememişti hatta ben eşime güveniyorum öyle şeyler söylemeyin diye azarlamıştı bi güzel yorum yazanları
şimdi de dayak yediği kocası hapse girdi diye üzülüyor
çok boşluklar var bilemiyorum
her kavganızda polis mi çağırıyordunuz?
alışkanlık yapmış polis çağırmadan kavga edemiyolarmış
Arkadaşım doğru dürüst anlat şunu, resmen salak yerine koyuyosun burda insanları, demekki 2 kez şidder uygulamış sana, insan hatırlamaz mı evine kaç kez polis geldiğini
yok yok eşini çoktan affetti bile konusahibi
sözde o telde frikikler değil eşinin istemediği eski şarkıcıyla foto çekilmiş ondan böyle frikik yalanını atmış
pc yi bilgisayarcıya götürmüş
bütün gün git götür demiştik pc yi ama eşim kızar diye götürememişti hatta ben eşime güveniyorum öyle şeyler söylemeyin diye azarlamıştı bi güzel yorum yazanları
şimdi de dayak yediği kocası hapse girdi diye üzülüyor
çok boşluklar var bilemiyorum
evet çok haklıydınız ama sağlıklı düşünemezken üstüme çok geldiniz,size laf anlatılmıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?