- 6 Nisan 2023
- 949
- -44
- 26
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Arkadaşlar ben bu sayfaya yeni katıldım ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Hepimiz birbirimize yardımcı olabiliriz bu mecrada zaten. Arkadaşlar kafayı yiyeceğim eşim zaten fotoğrafımızı paylaşmazdı. Sadece nişan fotoğrafı koydu 1 tane o kadar.bir de Profil resimleri benimleydi. 1.5 senelik evliyiz. Ve bu sabah hepsini değiştirmiş. Güvenmiyorum asla kocama.
Cok haklısınız ama biz evlendiğimizde bugüne çok şey yaşadık.. ben ona sosyal medya konularında asla güvenmiyorum artık ve takipteyim de. 2 ay öncesine kadar her telefonunu karıştırmamda bir şeyler bulurdum mutlaka. Bu aralar bulamıyorum yapmıyor herhalde. Mesela okeyden bir bayanla facede konuşmaya başlamış oyun hakkında sadece. Kadın müsait değilim yazmış ve bi daha cevap yazmamıs. Eşim hemen sormuş evli misiniz? Çalışıyor musunuz? Hani bana neden cevap veremiyceksiniz ona göre hareket edeyim diye. Ve bunları yaptığında profil resmimiz vardı.Sosyal medya profil fotoğraflarının hesap sahibinin kim olduğunu gösteren bir fotoğraf olması daha doğru değil mi ? Eşiniz evli olduğunun bilincinde bir adamsa; sizinle fotoğraf koysa da koymasa da, evli bir adam gibi davranır zaten.
Cok haklısınız ama biz evlendiğimizde bugüne çok şey yaşadık.. ben ona sosyal medya konularında asla güvenmiyorum artık ve takipteyim de. 2 ay öncesine kadar her telefonunu karıştırmamda bir şeyler bulurdum mutlaka. Bu aralar bulamıyorum yapmıyor herhalde. Mesela okeyden bir bayanla facede konuşmaya başlamış oyun hakkında sadece. Kadın müsait değilim yazmış ve bi daha cevap yazmamıs. Eşim hemen sormuş evli misiniz? Çalışıyor musunuz? Hani bana neden cevap veremiyceksiniz ona göre hareket edeyim diye. Ve bunları yaptığında profil resmimiz vardı.
Malesef ya benim bu konuda hassas olduğumu biliyor yaşadıklarımızdan dolayı. Benim sözlerimi önemsemiyor demek ki ..Bence profil fotosunun kendisi olması normal olanı, ama profilinde sizinle olan ya da sizin resimlerinizi koymuyor ya da olanları kaldırıyorsa işte buna" red flag" derim !
Bu sadece bir örnekti. Bunun gibi bir sürü şey yaşadık. Açık saçık bir resmî olan Masör bayana (muhtemelen fake) mrb yazdı mesela. Gördüğümden haberi yoktu mesajın orada kaldığını anladığı an silmiş. Tekrar baktığımda yoktu söyledim inkar etti ben yazmadım öyle bir şey dedi. Bende yedim zatennnnoouuw fena ! Kadının evli oldugunu anladığı için cevap vermediğini düşünmüş ki bence haklı olabilir.
Seninki sosyal medyadan avlanacak gibi görünüyor, üzgünüm...
Böyle adam her yere fotoğrafınızı döşese için rahat mı edicek? Ayak üzerinde okeyde bile aldatmaya çalışıyoCok haklısınız ama biz evlendiğimizde bugüne çok şey yaşadık.. ben ona sosyal medya konularında asla güvenmiyorum artık ve takipteyim de. 2 ay öncesine kadar her telefonunu karıştırmamda bir şeyler bulurdum mutlaka. Bu aralar bulamıyorum yapmıyor herhalde. Mesela okeyden bir bayanla facede konuşmaya başlamış oyun hakkında sadece. Kadın müsait değilim yazmış ve bi daha cevap yazmamıs. Eşim hemen sormuş evli misiniz? Çalışıyor musunuz? Hani bana neden cevap veremiyceksiniz ona göre hareket edeyim diye. Ve bunları yaptığında profil resmimiz vardı.
Cok haklısınız ama biz evlendiğimizde bugüne çok şey yaşadık.. ben ona sosyal medya konularında asla güvenmiyorum artık ve takipteyim de. 2 ay öncesine kadar her telefonunu karıştırmamda bir şeyler bulurdum mutlaka. Bu aralar bulamıyorum yapmıyor herhalde. Mesela okeyden bir bayanla facede konuşmaya başlamış oyun hakkında sadece. Kadın müsait değilim yazmış ve bi daha cevap yazmamıs. Eşim hemen sormuş evli misiniz? Çalışıyor musunuz? Hani bana neden cevap veremiyceksiniz ona göre hareket edeyim diye. Ve bunları yaptığında profil resmimiz vardı.
Haklısınız vallahaa etmeyecek. Evlendiğim günden beri boşanmak istiyorum bu güvensizlik yüzünden zaten!Böyle adam her yere fotoğrafınızı döşese için rahat mı edicek? Ayak üzerinde okeyde bile aldatmaya çalışıyo
Boşanma süreci gözümü çok korkutuyor.. cesarete ihtiyacım var. Bu arada ailem daima arkamda. Aile desteğim tam her konuda.Eşinizin sosyal medyasına koyduğu fotoğraf, davranışlarını etkilemiyor demek ki.
24 yaşındaymışsınız. 1,5 yıllık evlilikte bu kadar stres yaşamanız; sürekli tetikte olmanız normal mi ? Eşinizi sürekli takip ederek, bu stresi bir ömür boyu yaşamak istediğinize emin misiniz ? Henüz çocuğunuz da yokken; iyice düşünmenizi öneririm.
Ona neden sormuyorsunuzArkadaşlar ben bu sayfaya yeni katıldım ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Hepimiz birbirimize yardımcı olabiliriz bu mecrada zaten. Arkadaşlar kafayı yiyeceğim eşim zaten fotoğrafımızı paylaşmazdı. Sadece nişan fotoğrafı koydu 1 tane o kadar.bir de Profil resimleri benimleydi. 1.5 senelik evliyiz. Ve bu sabah hepsini değiştirmiş. Güvenmiyorum asla kocama.
Ben sormadan kendisi söyledi zaten. Görünce öfkeleneceğimi biliyor. İşte çalışırken sıkılmış Ramazan dolayısıyla iş yokmuşmuş sosyal medyasında temizlik yapmış mış. Aklına yanlış bi şey getirme dedi. Ama bu lafının benim icin hiçbir önemi yok. İlerde ikimizin başka güzel fotoğraflarını koyacağım dedi ben eve gelince kavga çıkartmayayım diye :) tanıyorum eşimi kesinlikle kızmamam icin böyle şeyler söylüyor.Ona neden sormuyorsunuz
üzüldüm sizin adınıza ilk önce bi destek almanızı öneririm. yoksa ruh hastası olursun bu yaşta ve hiç bi erkek için buna değmez psikiyatriye gitmen en güzeli eşinide biraz boş ver en azından öyle davran takip et baktın bi değişme yok ona göre çocuğun olmadan kararını verirsin ( malesef çağımızın hastalığı internetten oyunlar yazışmalar )Bu sadece bir örnekti. Bunun gibi bir sürü şey yaşadık. Açık saçık bir resmî olan Masör bayana (muhtemelen fake) mrb yazdı mesela. Gördüğümden haberi yoktu mesajın orada kaldığını anladığı an silmiş. Tekrar baktığımda yoktu söyledim inkar etti ben yazmadım öyle bir şey dedi. Bende yedim zatennnn
Boşanma süreci gözümü çok korkutuyor.. cesarete ihtiyacım var. Bu arada ailem daima arkamda. Aile desteğim tam her konuda.
Teşekkür ederim inşallah çocuk olmadan bir sonuca varmam gereküzüldüm sizin adınıza ilk önce bi destek almanızı öneririm. yoksa ruh hastası olursun bu yaşta ve hiç bi erkek için buna değmez psikiyatriye gitmen en güzeli eşinide biraz boş ver en azından öyle davran takip et baktın bi değişme yok ona göre çocuğun olmadan kararını verirsin ( malesef çağımızın hastalığı internetten oyunlar yazışmalar )
BoşanHaklısınız vallahaa etmeyecek. Evlendiğim günden beri boşanmak istiyorum bu güvensizlik yüzünden zaten!