Eşim sosyal medyalarından profil resmimizi kaldırıp tek kendisini yapmış, neden?

Mavinin her tonunaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
949
-44
26
Arkadaşlar ben bu sayfaya yeni katıldım ve bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Hepimiz birbirimize yardımcı olabiliriz bu mecrada zaten. Arkadaşlar kafayı yiyeceğim eşim zaten fotoğrafımızı paylaşmazdı. Sadece nişan fotoğrafı koydu 1 tane o kadar.bir de Profil resimleri benimleydi. 1.5 senelik evliyiz. Ve bu sabah hepsini değiştirmiş. Güvenmiyorum asla kocama.

Sosyal medya profil fotoğraflarının hesap sahibinin kim olduğunu gösteren bir fotoğraf olması daha doğru değil mi ? Eşiniz evli olduğunun bilincinde bir adamsa; sizinle fotoğraf koysa da koymasa da, evli bir adam gibi davranır zaten.

Cok haklısınız ama biz evlendiğimizde bugüne çok şey yaşadık.. ben ona sosyal medya konularında asla güvenmiyorum artık ve takipteyim de. 2 ay öncesine kadar her telefonunu karıştırmamda bir şeyler bulurdum mutlaka. Bu aralar bulamıyorum yapmıyor herhalde. Mesela okeyden bir bayanla facede konuşmaya başlamış oyun hakkında sadece. Kadın müsait değilim yazmış ve bi daha cevap yazmamıs. Eşim hemen sormuş evli misiniz? Çalışıyor musunuz? Hani bana neden cevap veremiyceksiniz ona göre hareket edeyim diye. Ve bunları yaptığında profil resmimiz vardı.

Bence profil fotosunun kendisi olması normal olanı, ama profilinde sizinle olan ya da sizin resimlerinizi koymuyor ya da olanları kaldırıyorsa işte buna" red flag" derim !

oouuw fena ! Kadının evli oldugunu anladığı için cevap vermediğini düşünmüş ki bence haklı olabilir.
Seninki sosyal medyadan avlanacak gibi görünüyor, üzgünüm...

oouuw fena ! Kadının evli oldugunu anladığı için cevap vermediğini düşünmüş ki bence haklı olabilir.
Seninki sosyal medyadan avlanacak gibi görünüyor, üzgünüm...
Bu sadece bir örnekti. Bunun gibi bir sürü şey yaşadık. Açık saçık bir resmî olan Masör bayana (muhtemelen fake) mrb yazdı mesela. Gördüğümden haberi yoktu mesajın orada kaldığını anladığı an silmiş. Tekrar baktığımda yoktu söyledim inkar etti ben yazmadım öyle bir şey dedi. Bende yedim zatennnn

Böyle adam her yere fotoğrafınızı döşese için rahat mı edicek? Ayak üzerinde okeyde bile aldatmaya çalışıyo

Eşinizin sosyal medyasına koyduğu fotoğraf, davranışlarını etkilemiyor demek ki.

24 yaşındaymışsınız. 1,5 yıllık evlilikte bu kadar stres yaşamanız; sürekli tetikte olmanız normal mi ? Eşinizi sürekli takip ederek, bu stresi bir ömür boyu yaşamak istediğinize emin misiniz ? Henüz çocuğunuz da yokken; iyice düşünmenizi öneririm.

Boşanma süreci gözümü çok korkutuyor.. cesarete ihtiyacım var. Bu arada ailem daima arkamda. Aile desteğim tam her konuda.

Ona neden sormuyorsunuz

Ona neden sormuyorsunuz
Ben sormadan kendisi söyledi zaten. Görünce öfkeleneceğimi biliyor. İşte çalışırken sıkılmış Ramazan dolayısıyla iş yokmuşmuş sosyal medyasında temizlik yapmış mış. Aklına yanlış bi şey getirme dedi. Ama bu lafının benim icin hiçbir önemi yok. İlerde ikimizin başka güzel fotoğraflarını koyacağım dedi ben eve gelince kavga çıkartmayayım diye :) tanıyorum eşimi kesinlikle kızmamam icin böyle şeyler söylüyor.

üzüldüm sizin adınıza ilk önce bi destek almanızı öneririm. yoksa ruh hastası olursun bu yaşta ve hiç bi erkek için buna değmez psikiyatriye gitmen en güzeli eşinide biraz boş ver en azından öyle davran takip et baktın bi değişme yok ona göre çocuğun olmadan kararını verirsin ( malesef çağımızın hastalığı internetten oyunlar yazışmalar )

Boşanma süreci gözümü çok korkutuyor.. cesarete ihtiyacım var. Bu arada ailem daima arkamda. Aile desteğim tam her konuda.

Evli olduğunun bilincinde olmayan; her an aldattı mı, aldatacak mı diye tedirgin olduğunuz bir adamla evli olmak gözünüzü korkutmuyor mu ?

Eşinizin sadakatsizliğini gösteren mesajları yakalamışsınız. Eşiniz, sizi fiili olarakta aldatır ve bir de cinsel yolla bulaşan bir hastalık kaparsa sonuçları çok daha ağır olabilir.

Öncelikle kendinizi düşünün.

Teşekkür ederim inşallah çocuk olmadan bir sonuca varmam gerek

Açıkçası biz hiç fotoğraflarımızı çarşaf çarşaf yayınlamıyoruz. Sosyal medyaya bakınca evli olduğumuz olmadığımız anlaşılmıyor bile. Kaldı ki adamın başka falsoları da varmış. Masörlere yazan bir adamdan bahsediyorsunuz, isterseniz kapak fotoğrafına kendinizi koyun. Bir yolunu bulur, fake hesaplar açar, başka hat alır vs haberiniz bile olmadan aldatır.

Ben eşimin telefonunu bile vızır vızır kurcalamam. Bazen şarjım bitince, telefon lazımken aldığımda hiç telaşlanmıyor, sorun bile etmiyor. Elimde görse ne yapıyorsun bile demez. Sizin evliliğinizde temel sıkıntılı, güven yok. İlk günden beri boşanmak istiyorsanız, neden evlendiniz? Evlendiğiniz gün mü dank etti peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…