• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim son 1 yıldır ilgisiz

kaykay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
62
16
298
Sevgili arkadaşlar, 9 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Biri 8 diğeri 2 yaşında. Eşim son 1 yıldır ilgisiz . Sürekli suratı asık. Sürekli kavga edip duruyoruz. 10 gün önce son kavgamizi ettik ve ben çocukları alıp anneme gittim. 1 hafta kadar ayrı kaldık. Boşanmak istediğini söyledim çocuklar için bir şans daha ver dedi eve döndüm. Eve dönünce bu sefer o boşanmak istedi. Araya büyüklerimiz girdi barıştık. Bir haftadır kavga etmiyoruz ama aramızda eskisi gibi değil. Eşim işinden çok bunaldigini söyleyip duruyor. Bu yüzden de suratsizmis. Ama ben başka bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım

Konuşup sorun. Doğru düzgün iletişim kurmaya çalışın olmaz mı? Belkide adam doğru söylüyordur. Siz neden inanmıyorsunuz?

Açık açık konuşmak lazım eğer kurtarmak istiyorsanız

Konuşuyorum, anlamaya çalışıyorum. Sürekli dışarı çıkmak yalnız kalmak istiyor. Kayınvalidem bile oğlum başka biri mi var dedi, eşim cik kızdı asla kabul etmedi. Ama benden uzaklaştığını hissediyorum

Konuşuyorum, anlamaya çalışıyorum. Sürekli dışarı çıkmak yalnız kalmak istiyor. Kayınvalidem bile oğlum başka biri mi var dedi, eşim cik kızdı asla kabul etmedi. Ama benden uzaklaştığını hissediyorum
Sorun işle ilgiliyse niye evden başka yerde yalnız kalmaya gidiyor? Beni biraz işkillendirdi

Sevgili arkadaşlar, 9 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Biri 8 diğeri 2 yaşında. Eşim son 1 yıldır ilgisiz . Sürekli suratı asık. Sürekli kavga edip duruyoruz. 10 gün önce son kavgamizi ettik ve ben çocukları alıp anneme gittim. 1 hafta kadar ayrı kaldık. Boşanmak istediğini söyledim çocuklar için bir şans daha ver dedi eve döndüm. Eve dönünce bu sefer o boşanmak istedi. Araya büyüklerimiz girdi barıştık. Bir haftadır kavga etmiyoruz ama aramızda eskisi gibi değil. Eşim işinden çok bunaldigini söyleyip duruyor. Bu yüzden de suratsizmis. Ama ben başka bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım
İşinden bunalmış söylemiş zaten, maddi sikintida çekiyor olabilir. Siz calisiyormusunuz?

Arkadaşlar aklının karistigini hissediyorum lütfen bu durumu nasıl kanıtlarım nasıl anlarım.

Aldatıyor gibi geldi bana

Adamlarda bir tuhaf madem boşanmak istiyor sizi niye geri çağırıyor?
Evlilikte virajlar vardır,karar verilmesi gereken zamanlar ya da en az hasarla atlatilmasi gereken anlar.
Adamın derdi ne bilemeyiz iş olur,başka kadın olur( ne olur yanlış anlamayın)
Oturup çözmek gerekir,kırmadan incitmeden,terapi alınabilir,çift olarak ufak bir tatil yapılabilir.Eger gerçekten bitmişse uzatmadan ayrılmak gerekir.

Adamlarda bir tuhaf madem boşanmak istiyor sizi niye geri çağırıyor?
Evlilikte virajlar vardır,karar verilmesi gereken zamanlar ya da en az hasarla atlatilmasi gereken anlar.
Adamın derdi ne bilemeyiz iş olur,başka kadın olur( ne olur yanlış anlamayın)
Oturup çözmek gerekir,kırmadan incitmeden,terapi alınabilir,çift olarak ufak bir tatil yapılabilir.Eger gerçekten bitmişse uzatmadan ayrılmak gerekir.
Aile danışmanı ya da psikolojik destek almayı kabul etmiyor. Benimle evlendigimiz günden beri başbaşa hiç bir yere gitmiyor sıkılıyormus. Çocukları ile çok ilgili ama sanki ev arkadaşıyiz. Cinsel ilişkimiz var ama başka bı paylaşımınız yok

Aile danışmanı ya da psikolojik destek almayı kabul etmiyor. Benimle evlendigimiz günden beri başbaşa hiç bir yere gitmiyor sıkılıyormus. Çocukları ile çok ilgili ama sanki ev arkadaşıyiz. Cinsel ilişkimiz var ama başka bı paylaşımınız yok
Adam bütün iletişim yollarını kapatıyor böyle olmaz ki."Gölge etme başka ihsan istemem senden" diyerek evlilik yaşadığını sanıyor......

Çok kızdıysa, suç bastırmak içinde olabilir, kendine bunun yakıştırması yapıldığı içinde olabilir. Ama ilki ağır basıyor.
İş yüzünden canı sıkkın olan insan, en yakını olan ailesiyle paylaşır, sürekli dışarı çıkmak istemez. Dışarı da ne yapıyor? Geldiğinde üzerinde kendi parfümünü tekrar sıktığını hissediyor musunuz?

Yalnız kalmak istiyorsa aldatıyor olabilir.
Ya da yaşanan kavgalardan dolayı olabilir.
Aile terapistine gidebilirsiniz. İnstegramda aile danışmanlar oluyor paylaşım yapıyorlar birlikte onları izleyin ve kendinize ödevler verin. Birlikte tatile çıkın. Çocukları bırakıp arada başbaşa yemeğe kahve içmeye çıkın.

Bir müddet de umursamaz davranın bakalım ne değişecek. Evde siz çok mutlu takılın. Çocuklarla gezin tozun. Ona ima edici tek kelime bile konuşmayın. Hayatın normal akışında davranın.

Back