• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim son 1 yıldır ilgisiz

Sevgili arkadaşlar, 9 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Biri 8 diğeri 2 yaşında. Eşim son 1 yıldır ilgisiz . Sürekli suratı asık. Sürekli kavga edip duruyoruz. 10 gün önce son kavgamizi ettik ve ben çocukları alıp anneme gittim. 1 hafta kadar ayrı kaldık. Boşanmak istediğini söyledim çocuklar için bir şans daha ver dedi eve döndüm. Eve dönünce bu sefer o boşanmak istedi. Araya büyüklerimiz girdi barıştık. Bir haftadır kavga etmiyoruz ama aramızda eskisi gibi değil. Eşim işinden çok bunaldigini söyleyip duruyor. Bu yüzden de suratsizmis. Ama ben başka bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım
Takipte kalacaksın ve çift terapisti ne gideceksiniz.

Sevgili arkadaşlar, 9 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Biri 8 diğeri 2 yaşında. Eşim son 1 yıldır ilgisiz . Sürekli suratı asık. Sürekli kavga edip duruyoruz. 10 gün önce son kavgamizi ettik ve ben çocukları alıp anneme gittim. 1 hafta kadar ayrı kaldık. Boşanmak istediğini söyledim çocuklar için bir şans daha ver dedi eve döndüm. Eve dönünce bu sefer o boşanmak istedi. Araya büyüklerimiz girdi barıştık. Bir haftadır kavga etmiyoruz ama aramızda eskisi gibi değil. Eşim işinden çok bunaldigini söyleyip duruyor. Bu yüzden de suratsizmis. Ama ben başka bir problem olduğunu düşünüyorum. Ne yapmalıyım
Acaba maddi sorunlardan bunaliyor olabilir mi ? o kavga ederken siz susun alttan alin bari.Belki dönemsel birseydir bu siddet yada bağırma yoksa sabredin

Aile danışmanı ya da psikolojik destek almayı kabul etmiyor. Benimle evlendigimiz günden beri başbaşa hiç bir yere gitmiyor sıkılıyormus. Çocukları ile çok ilgili ama sanki ev arkadaşıyiz. Cinsel ilişkimiz var ama başka bı paylaşımınız yok
9 sene bu durumu nasıl kabul ettiniz, üstelik bu adamdan 2. çocuğu yapmışsınız. Bu nasıl evlilik ki, daha ilk günden adam senden sıkılıyorum baş başa bir şey yapmak istemiyorum diyor. Keşke ilk çocuktan sonra ayrılsaydınız, size de yazık değil mi? Bir kadın eşiyle baş başa kalıp gezemeyecekse beraber vakit geçirmeyecekse neye yarar o evlilik? Hiç mi eksikliğini duymadınız?

Back