- 16 Aralık 2019
- 20.220
- 80.476
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Bacım geç aynanın karşısına sen öpücük gönderBakin 2 yildir yasamak istedigim.bise ama bir kere bile yasamadim.kafaya taktim.niye 1 kez bile opmedi diye bu yuzden
Ama ennnn ozelini sen anlatiyosun ,terbiyesiz biz oluyoruzYa siz iyimisiniz.susarmisiniz lutfen.gervekten cok terbiyesiz insanalr var burda.konuyu nereye getirdiniz
Bende onu soruyorum ama ilk bebeğiyle tv bile izliyomuş2 yılda 2 bebek nasıl oldu ya
Hic mi lohusa olmadın ablacım
Bilemedim. İnsan çok çeşitli belli kalıplara sığdırıp ona göre değerlendirmek bazen yanlış olabiliyor. Bazen de tam kalıplara uyuyor ben değişik değerlendirmek istiyorumbence sadece herkesten farklı ve çok cinsellik isteği var, şefkatle alakası yok gibi. anladığım kadarıyla evlenmeden yaşamamış. evlenince de peş peşe iki çocuk olmuş. şimdi beklediği evlilik rahatlığında sevişmek istiyor açığı kapamak için. ama eşi kendisi kadar istekli değil.
Tamam ben de ondan bahsettim kadının eşinden beklediği şefkat başka, cinsel haz başka.
İki duyguyu karıştırması imkansız. Öyle olsa eşim kukumu öpmüyor demez.
Hepimiz lohusayken eşimizin ilgisini alakasını bekledik. Sarmasını, Sarılmasını…
Orgazm olmayı değil.
Şşttt ,Kadin ders bile calisiyo.Bacım geç aynanın karşısına sen öpücük gönder
Ben ölem vallahŞşttt ,Kadin ders bile calisiyo.
17 aylik.esim aksamalri tv izliyor.kaoat diyorum 1 hafta falan yapti sonra yine basladi.dun icinde de bena acmiyorum iste hic gozu dalmasin diye.oturuo izlemiyor tabiKaç aylık ilk çocuğunuz da tv izliyor acebası
benimki 28 aylık hala lohusalıgım devam ediyoBende onu soruyorum ama ilk bebeğiyle tv bile izliyomuş
2 yıllık evlilikte 7 ay mı hamile kaldınız17 aylik.esim aksamalri tv izliyor.kaoat diyorum 1 hafta falan yapti sonra yine basladi.dun icinde de bena acmiyorum iste hic gozu dalmasin diye.oturuo izlemiyor tabi
benimki 28 aylık hala lohusalıgım devam ediyo
kızı uyutrken uyuyakılıyorm valla
Iyi olacak hastanin doktor ayagina gelirmis .Şu hayatta benim herif kukumu öpmedi diye hiç üzülmedim ya.
Bilemiyorum libido demek ki.
Ohoo burada millet üçüzleriyle bile sürekli forumda.Birde o sürekli kk da. Çocuklar napiyo bu arada? Kesin fake.
Aynen şikayet ettim rapor geldi olabilir diye uçtu garibimbu arkadaş sanırım mahmut abiydi
2 yıllık evlilikte 7 ay mı hamile kaldınız