Esim sogumusmudur artik benden?

Ya fake ya bebeklere uyku ilacı veriyo .

Yav mesele şu 2 bebekle nasıl fırsatın oluyo bizi de aydınlat . Bize de yol göster. Bizde faydalanak.
Neden sasiriyorsunuz anlamiyorum.ben sinavlarada calisiyorum gece falan.niye bu kadar buyutuldu anlamadim.dedigim gibi belki kan dergerlerim iyidir ondandir yani.cunku bazi tek cocukla arkadaslarimla konusuyorum cocuklardsn cok sitem esiyorlar yorgun dustuklerini soyluyorlar.onlarda bana abarti geliyor

Çok acayip değil mi ya 2 sene de iki çocuk
9+9 ay hamilemik
40 günden 1,5 ay+1,5 ay lohusalık
Lohusalık yaşamadan mı yaptın bebeleri

bence sadece herkesten farklı ve çok cinsellik isteği var, şefkatle alakası yok gibi. anladığım kadarıyla evlenmeden yaşamamış. evlenince de peş peşe iki çocuk olmuş. şimdi beklediği evlilik rahatlığında sevişmek istiyor açığı kapamak için. ama eşi kendisi kadar istekli değil.

Tamam ben de ondan bahsettim kadının eşinden beklediği şefkat başka, cinsel haz başka.
İki duyguyu karıştırması imkansız. Öyle olsa eşim kukumu öpmüyor demez.
Hepimiz lohusayken eşimizin ilgisini alakasını bekledik. Sarmasını, Sarılmasını…

Orgazm olmayı değil.

Kuku önemli.öyle deme ille de lohusayken geçmil olsun çok acımasın diye öpülmeli

Kaç aylık ilk çocuğunuz da tv izliyor acebası

Bakin 2 yildir yasamak istedigim.bise ama bir kere bile yasamadim.kafaya taktim.niye 1 kez bile opmedi diye bu yuzden

Ay lohusayken kanama olur ama

ay benim bir doktor arkadaşım vardı. alaman sevgilisi reglken bile oral sex yapıyormuş kendisine, demir tadı gibi bişi var sorun değil diyormuş adam.
gerçi onlar bir kaç sene üst üste çıplaklar kampı gibi yerlere de gitmişlerdi. değişiklerdi.
var öyle kan man takmayanlar.

ay ne kafa allahım

2 yılda 2 bebek nasıl oldu ya
Hic mi lohusa olmadın ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…