Esim sogumusmudur artik benden?

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
31
Icimde tuttuklarimi aniden bi msjla yazdim ona.geri donusu olmayacagini bile bile.oncesinde de bi kac sey soyluyordum son zamanlarda.2 yillik evliyim ve 2 bebegim var.kucugu 2 aylik.cok zor geliyor.daha birbirimize doyamamisken cocuklarla ilgilenmek.ve daha oncede konu acmistim tatmin etmeyen bir sevismemiz var siye.bu aksam aniden msjla tum icimdekileri yazdim.bi kere bile beklentimi sormadin dedim.farkli hic bise yapmadigimizdan ozel bolgemi bi kere bile opmedin ama oyle videolar izledin dedimmaalesef tutamadim yazdim bunlari.O da surekli mutsuz oldugunu soyleyen tripnatan biri olmanin yaninda arrik asagilayan biri oldun yazdi.pismanmiyim bilemiyorum.olene kadar icimde tutacagimi duaunsugum seyleri yaazdim ama sanirim eskisi gibi olamicaz artik

Neden mesajla yazdınız uzakta mısınız ? Keşke bu tarz derin konuşmaları mesajla değil de yüz yüze yapsaydınız, mesajda duygular hisler pek istenildiği gibi yansıtılamıyor çünkü…

Neden mesajla yazdınız uzakta mısınız ? Keşke bu tarz derin konuşmaları mesajla değil de yüz yüze yapsaydınız, mesajda duygular hisler pek istenildiği gibi yansıtılamıyor çünkü…
Ben aslinda bir aydir yuzune soyluyorum.onsevisme yapmiyorsun hemen oluyor vs diye.ama bu oral kismini bi turlu yuzune soyleyemiyordum.o yuzden

Evet uzaktayiz.ailemin yanindayim.ve daha 1 ay once gidip 1 ay kalmistim.ve yine beni seve seve gonderdi.alindimm.daha dedim yeni gittim istememen lazim.ee cocuklarla yoruluyon falan filan.derken tepem atti iste

Sizin diğer konunuz tatmin olamamak değil mi.
Orada da bence baya tavsiye veren arkadaş olmuştur.
Evlilikten bişey anlaman bebeklerden dolayı çok normal.
Önce kendini tanı,seks yapmayı ogren bence.
Buda kendini tanımadan geçer
Birde libido var ki çok büyük etken.
Sen eşinden bekleme önce sen adım at.
Sen yönet sevişmeyi bak nasıl fark edecek.
Ne bileyim aklıma ilk bunlar geldi.
Ama mesaj atman bence yanlış.

Peki asagiladim mi gercekten.memnuniyetsizligimi bildirdim.sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…