- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Neden mesajla yazdınız.
Yüz yüze konuşmak daha iyi değil mi
Bence mesajla bunları yazmak kaba olmuş..ben olsam kızardım bana söylenmesini tercih ederim.
Ben aslinda bir aydir yuzune soyluyorum.onsevisme yapmiyorsun hemen oluyor vs diye.ama bu oral kismini bi turlu yuzune soyleyemiyordum.o yuzdenNeden mesajla yazdınız uzakta mısınız ? Keşke bu tarz derin konuşmaları mesajla değil de yüz yüze yapsaydınız, mesajda duygular hisler pek istenildiği gibi yansıtılamıyor çünkü…
Evet uzaktayiz.ailemin yanindayim.ve daha 1 ay once gidip 1 ay kalmistim.ve yine beni seve seve gonderdi.alindimm.daha dedim yeni gittim istememen lazim.ee cocuklarla yoruluyon falan filan.derken tepem atti isteNeden mesajla yazdınız uzakta mısınız ? Keşke bu tarz derin konuşmaları mesajla değil de yüz yüze yapsaydınız, mesajda duygular hisler pek istenildiği gibi yansıtılamıyor çünkü…
Konu bebek oncesinde daha vahimmiş Beth. Dunku konusunda biraz anlatti. Camasiri cikarmadan iliskiye giriyormus kocasi.2 yılda 2 bebek yaparken ne beklenir ki başka?
Uzaktayiz.bide yuzyuze soyleyemedim.biNiye karşılıklı konusmak yerine mesajlaşiyorsunuz?
Hep boyle girmiyordu .ama kilo aldiktan sonra o sekilde olmaya basladiKonu bebek oncesinde daha vahimmiş Beth. Dunku konusunda biraz anlatti. Camasiri cikarmadan iliskiye giriyormus kocasi.
Yani soyle soyluyim cinselligi konusmuyoruz hic.ben son zamanlarda iste onsevismeyi kisa tutuyon hic bise anlamiyol dedim o kadar.bi tutukluluk var aramizda.cekingenlik mi ne bilemedimBunları yüzüne değilde mesajla söyleyecek kadar kopuk mu ilişkiniz gercekten ?
Sizin kilonuzla ilgili oldugunu düşünüyorum. "Siz kilo aldiniz ve esiniz camasirini cikarmadan iliskiye girmeye basladi" bu söylediğinize gore. Mantikli mi bu?Hep boyle girmiyordu .ama kilo aldiktan sonra o sekilde olmaya basladi
Peki asagiladim mi gercekten.memnuniyetsizligimi bildirdim.sadeceSizin diğer konunuz tatmin olamamak değil mi.
Orada da bence baya tavsiye veren arkadaş olmuştur.
Evlilikten bişey anlaman bebeklerden dolayı çok normal.
Önce kendini tanı,seks yapmayı ogren bence.
Buda kendini tanımadan geçer
Birde libido var ki çok büyük etken.
Sen eşinden bekleme önce sen adım at.
Sen yönet sevişmeyi bak nasıl fark edecek.
Ne bileyim aklıma ilk bunlar geldi.
Ama mesaj atman bence yanlış.
Ben 27 o 34Yasiniz kac?