Esim sogumusmudur artik benden?

Sabah sabah boyle sevismeli konular gorunce . Yatak odanizin her detayini anlatmak zorunda misiniz. Cinsellik bolumune acin gidin. Erken evlilik ve iki cocuk. Daha ikiniz anlasamiyorsunuz bir de cocuklar olunca isiniz zor. Allah kolaylik versin

Ya okumuyormusunuz ikincisi istemeyerek oldu.ve bence kimsede kinamasin.ikinciyi duyan bi arkadasim hakkimda soyledi biseler.hemennarkasinda kendisi hamile kaldi 10 aylik bebegi varken.yani oldu mu oluyor.bizde korunuyorduk heralde ama oldu iste
Korunmaktan kasıt geri cekilmeyse tabiki olur.
13 senelik evliyim. 1 tane cocugum var. Onun disinda hep korundum hic kaza falan olmadi cok sukur.
Hadi ikinci kaza ilkine evlendiginiz gibi hsmile kalirken bilmiyor muydunuz cocuk olunca birbirinizin keyfini cikaramayacaginizi?

Diger hesabimi da yapilan yorumlara dayanamadigim icin kapatmistim.yine aynisi olucak ve insaallah son olsun.cunku burasi asla dertlesilicek bir yer degil.o kadar sorunlu insanlarsiniz ki.ama sizleri tebrik ediyorum uzun sure buraya dayabildiginiz icin.2 cocugum var diye sevismeknisteyemezmiyim.cocugun cok mu uslu uyku ilaci vs. Ya siz ne garip insanlarsiniz.geceye kadar onalrla ugrastigimi soyledim ya.bkri 9 da uyuyor.digerinin gaz problemleri oldugu icin 11 12 i buluyor.aa cocuk tv izliyormus diyorsunuz.aksam kucuk bebegimle emzirme gaz vs ugrasirken babasi tartisma programlari izliyor.ve oglum oynarken ara ara bakiyor.yinede seslenerek ilgisini dagitmaya calisiyorum.ve bu anlattiklarim anlik seyler dakkalarca surmuyor.bu bile sinirimi.bozdugu icin gunduz hic tv bile acmadigimi soyledim...aaa cocugu tv izliyor oldu.ve size cevap yazabilmem elestirilmis 2 cocukla.dun gece soruyu sordum bugun de yorumlara cevao veriyorum.ailemin yanindayim.cocuklarimin 2 tane teyzesi var.ilgileniyorlar.tabinsize gore ben 2 cocukluyum ya oluyim artik.gercekten sorunlu insanlarsiniz nett

İçinde durup dert olacağına dışarı vur Mert olsun demişler bence iyi yaptın da
Daha cinselliği keşfetmemişken 2 senede 2 bebek olması da çelişkili geldi

2 yılda 2 bebek nasıl oldu ya
Hic mi lohusa olmadın ablacım
Evelndim 2 ay sonra hamile kaldim.isteyerek.sonra bebegim 4 aylik veya 5 aylikken digerine kaza demek istemiyorum planlamadan hamile.kaldim

Valla ne okuyorsa olsun artik.cunku bende artik umursamicam

Yaa asil sorun ben arzulanan kadin olmayi istiyorum.onceden bana gun icinde cok dokunurdu.simdi yapmiyor.bunlar oafami kurcaliyor.sonra dusundukce dusunuyorum.derken boyle oldu iste

Bilemedim. İnsan çok çeşitli belli kalıplara sığdırıp ona göre değerlendirmek bazen yanlış olabiliyor. Bazen de tam kalıplara uyuyor ben değişik değerlendirmek istiyorum

Ozel bolgemi opme konusu soyle.yani ben 40 gun ailemin yanindayken o tarz videolar bakinca kendi kendime dedim.benle bir kere bile yasamadi.ama.izliyor.beni begenmedigini dusundum.olay arzulanmama hissi yani.neden anlamiyorsunu?.bi dusunun icinde bulundugum durumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…