- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Dr gec kaldin. Yaz ölüm saati 08:19Ohoo burada millet üçüzleriyle bile sürekli forumda.
Bu kadın olmuş çok mu ajkfhKHFB
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr gec kaldin. Yaz ölüm saati 08:19Ohoo burada millet üçüzleriyle bile sürekli forumda.
Yav he he bari tutarlı salla alaasen 3 yıllık evliyim falan deevliliklerinin 2. ayında hamile kalmış bi de..
Yav he he bari tutarlı salla alaasen 3 yıllık evliyim falan de
Bak hem sikayet etmis, hemde aaa gitti diyonAynen şikayet ettim rapor geldi olabilir diye uçtu garibim
Kan akışı başka yerlere doğru olunca normalabinin libido nasıl tavansa hesap yapamadı
bu kadar çabuk beklemedimBak hem sikayet etmis, hemde aaa gitti diyon
Simdi napiyo acaba?()bu kadar çabuk beklemedim
Korunmaktan kasıt geri cekilmeyse tabiki olur.Ya okumuyormusunuz ikincisi istemeyerek oldu.ve bence kimsede kinamasin.ikinciyi duyan bi arkadasim hakkimda soyledi biseler.hemennarkasinda kendisi hamile kaldi 10 aylik bebegi varken.yani oldu mu oluyor.bizde korunuyorduk heralde ama oldu iste
Korunmaktan kasıt geri cekilmeyse tabiki olur.
13 senelik evliyim. 1 tane cocugum var. Onun disinda hep korundum hic kaza falan olmadi cok sukur.
Hadi ikinci kaza ilkine evlendiginiz gibi hsmile kalirken bilmiyor muydunuz cocuk olunca birbirinizin keyfini cikaramayacaginizi?
Evelndim 2 ay sonra hamile kaldim.isteyerek.sonra bebegim 4 aylik veya 5 aylikken digerine kaza demek istemiyorum planlamadan hamile.kaldim2 yılda 2 bebek nasıl oldu ya
Hic mi lohusa olmadın ablacım
Valla ne okuyorsa olsun artik.cunku bende artik umursamicamZaten 2 yıllık evlisiniz ve ve 2 çocuk var. Sevişmeye pek zaman kalmamış. Olan sevişmede çocuk olmuş. Eşimden bana böyle bi mesaj gelse o öpmediğini belli ettiğiniz kısmı özellikle buuuz keserim. Konuşsak sorun yok bak,mesajla olacak şey değil yani.
Yaa asil sorun ben arzulanan kadin olmayi istiyorum.onceden bana gun icinde cok dokunurdu.simdi yapmiyor.bunlar oafami kurcaliyor.sonra dusundukce dusunuyorum.derken boyle oldu isteEşiniz normalde nasıl peki? Gelip sarılıp öper mi, ilgi gösterir mi size?
Bunlar olmuyorda cinsellik üzerinden mi bu eksiği kapatmaya çalışıyorsunuz, kendi içinizde acaba?
Diğer türlüsü bana da garip geldi çünkü.
Çocuklarımın arası 2 buçuk yaş, dışarıdan destek almama rağmen uykusuzluktan bazı şeylerin duzenene girmesi 2 yılı buldu. Bizde bir sorun var herhalde.
Ya sen bi yorum yapma git yaKan akışı başka yerlere doğru olunca normal
Korunmaktan kasıt geri cekilmeyse tabiki olur.
13 senelik evliyim. 1 tane cocugum var. Onun disinda hep korundum hic kaza falan olmadi cok sukur.
Hadi ikinci kaza ilkine evlendiginiz gibi hsmile kalirken bilmiyor muydunuz cocuk olunca birbirinizin keyfini cikaramayacaginizi?
Ozel bolgemi opme konusu soyle.yani ben 40 gun ailemin yanindayken o tarz videolar bakinca kendi kendime dedim.benle bir kere bile yasamadi.ama.izliyor.beni begenmedigini dusundum.olay arzulanmama hissi yani.neden anlamiyorsunu?.bi dusunun icinde bulundugum durumu yaBilemedim. İnsan çok çeşitli belli kalıplara sığdırıp ona göre değerlendirmek bazen yanlış olabiliyor. Bazen de tam kalıplara uyuyor ben değişik değerlendirmek istiyorum
SagolunSabah sabah boyle sevismeli konular gorunce . Yatak odanizin her detayini anlatmak zorunda misiniz. Cinsellik bolumune acin gidin. Erken evlilik ve iki cocuk. Daha ikiniz anlasamiyorsunuz bir de cocuklar olunca isiniz zor. Allah kolaylik versin
Kukusu öptürüyodurSimdi napiyo acaba?()
Ohoo burada millet üçüzleriyle bile sürekli forumda.