- 16 Aralık 2019
- 20.219
- 80.469
- 31
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Asla eşini arzulaman değil anormal olan. 2 bebekle bazen tuvalete gidemiyorum . Gece hiç uyumadığım oluyo. Günlerce duş dahi alamadığım oluyor. Ama hiç bi zaman da kocama kukumu niye öpmedin diye trip atmak aklıma gelmiyor. Çünkü ilk fırsatta dinlenmek istiyorum. Sen söyle o zaman anormal olan biz miyizYoruluyorum.ama.esimle birlikte sarilip uyumak yadi biseler yasamak hic bir zaman zor gelmiyor.kucuk bebegim gazdan bazen saat 2 de uyuyor cok uykum oldugu halde biseler yasaniyor ve giriyorum gusul almaya.simdi bu cok mu anormal bise esimi arzulamam
Yani soyle soyliyim mesela biara isyerinde calisirken velilerimizden biri hastahanede calisiyordu.ogretmenler gunjnde check up hediye etti.ogretmen arkadaslarla gittigimizde heosine vitamin takviyesi yapti doktor.bana sira gelince kizim sen ne yiyip ne iciyon.degerlerin cok iyi dedimyani kisaca cok hasta olmam ben.bitkin dusmem cok.Maşallaho zaman ne diyelim
Bacım sus ben iki yılda iki bebe yapmış iki bebe..ben altı yılda iki bebe yaptım da bu kadar arzulu olamadımAsla eşini arzulaman değil anormal olan. 2 bebekle bazen tuvalete gidemiyorum . Gece hiç uyumadığım oluyo. Günlerce duş dahi alamadığım oluyor. Ama hiç bi zaman da kocama kukumu niye öpmedin diye trip atmak aklıma gelmiyor. Çünkü ilk fırsatta dinlenmek istiyorum. Sen söyle o zaman anormal olan biz miyiz
Yani bakin banyo yapamadigim diyorsunuz mesela.aslinda gercekten bende sorun olabilir.cunku esim gelmeden 5 dakka once hemen kisa bir dusa giriyorum yataga yatmadan once yine diriyorum belki biseler yasanir diyeAsla eşini arzulaman değil anormal olan. 2 bebekle bazen tuvalete gidemiyorum . Gece hiç uyumadığım oluyo. Günlerce duş dahi alamadığım oluyor. Ama hiç bi zaman da kocama kukumu niye öpmedin diye trip atmak aklıma gelmiyor. Çünkü ilk fırsatta dinlenmek istiyorum. Sen söyle o zaman anormal olan biz miyiz
Heeeeeh demek istediiim de buBacım sus ben iki yılda iki bebe yapmış iki bebe..ben altı yılda iki bebe yaptım da bu kadar arzulu olamadımbizim kocalar bizi atsın
Sabahtan Aksama kadar cocuklarla ilgilenicen, ustunede bisey istemicenYav vallah bazen kaçmak için ölü taklidi yapıyom . Millet kukumu öpmedi diyobiz ölek o zaman
Cok dogru seyler soylediniz.esim onceden gondermek istemezdi.ama simdi 2 coxukluyken bildiginiz git diyor.msjda bunuda yazdim.mesela 1 ay ondan ayri ailemin yanindaydim.yaa hic mi cinsellik konusulmaz ozlemimiz vs. Yani yok konusmuyoruz.sanki ayip gunah bize.maaleswf yuzune aoyleywmiyordum
Yav mesele şu 2 bebekle nasıl fırsatın oluyo bizi de aydınlat . Bize de yol göster. Bizde faydalanak.Yani bakin banyo yapamadigim diyorsunuz mesela.aslinda gercekten bende sorun olabilir.cunku esim gelmeden 5 dakka once hemen kisa bir dusa giriyorum yataga yatmadan once yine diriyorum belki biseler yasanir diye
Olmasada o gece bise hergun yine yapiyorum bunlari.o zamana asiri istekliyim demek kimadam hakli
Ben kukumu koparam da aşağı atam bi poka yaramazmışSabahtan Aksama kadar cocuklarla ilgilenicen, ustunede bisey istemicenolur mu hic ?
Senin çocuklar bi garip o zaman, napiyon uyku ilaci falan mı veriyon?Yani bakin banyo yapamadigim diyorsunuz mesela.aslinda gercekten bende sorun olabilir.cunku esim gelmeden 5 dakka once hemen kisa bir dusa giriyorum yataga yatmadan once yine diriyorum belki biseler yasanir diye
Olmasada o gece bise hergun yine yapiyorum bunlari.o zamana asiri istekliyim demek kimadam hakli
Dün bir kendimize vakit ayirlrim film izleyelim dedik, ışığı kapattık ya ben uyumuşum filmin 20. Dakikasında uyandığımda film 1.40 gelmişti....Heeeeeh demek istediiim de bukukumu da öpmedi diye akşam eve gelsin görür o
Dün bir kendimize vakit ayirlrim film izleyelim dedik, ışığı kapattık ya ben uyumuşum filmin 20. Dakikasında uyandığımda film 1.40 gelmişti....
Hahay aynı biz, 10. Dakkada uyuyan benDün bir kendimize vakit ayirlrim film izleyelim dedik, ışığı kapattık ya ben uyumuşum filmin 20. Dakikasında uyandığımda film 1.40 gelmişti....
Senin çocuklar bi garip o zaman, napiyon uyku ilaci falan mı veriyon?
Hepimiz anormaliz hösünHahay aynı biz, 10. Dakkada uyuyan ben
Burdan bakınca biraz öyle görünüyorsunuz ama.. Önceki mesajımda da yazdım östrojen hormon seviyesi bu kadar düşükken, vajina çorak topraklardan halliceyken, libidonun şu dönemde bu kadar sorun yaratması çok enteresan. Hiç bunu duygusal tatmine bağlamayın alakası yok.Ee tamm siz yatiyonuz ben yatamiyom.yani kisaca farkliyiz.abartmaya gerek yok.sonucta seks bagimlisi degilim.sevismek hosuma gidiyor
Tamamgit destek al çok anormal bu durum
Hahay aynı biz, 10. Dakkada uyuyan ben
Kadının başkasına gösterdiği şefkatten bahsetmiyorum ihtiyacı olan ilgiden şefkatten bahsediyorum. Bu ihtiyacı cinsel istekle karıştırıyor olabilir diyorum çünkü eş ilgiyi dokunmayı sadece cinsel ilişki esnasında gösteriyorsa.Hayır şefkat duygusu ile cinsel haz/isteklilik ayrı ihtiyaçlardır. Lohusa döneminde süt hormonları artarak, kadınlık hormonu ile bilinen östrojen hormonu azalır. Vajinada kuruluk olur, cinsel isteklik öyle aman şefkat ihtiyacım var bana dokun şeklinde olmaz yani. Aksine kadın artan prolaktin hormonuyla birlikte şefkatini bebeğe yönlendirir. Güdüsel olarak yani.
O yüzden bana saçma geldi bu hengamenin arasında eşim kukumu öpmedi, beni tatmin etmedi denilmesi. Bi kukun kendine gelsin, bi bekle..
Istemeden oldu diyorum hala bekleseydin diyor ya