Esim sogumusmudur artik benden?

Hiç mi dikisiniz aciniz sanciniz yok ya maşallah. Ben iki aylıkken daha popomun üstüne zor oturuyodum da. Bebem altı aylık uyusada bir köşeye sizsam diye bakıyorum. Bebekleriniz çok uslu demekki bunlara kafa yoruyorsunuz valla şunu yazarken esniyorum ben. Yaslanmisim
Ya fake ya bebeklere uyku ilacı veriyo .

Yav mesele şu 2 bebekle nasıl fırsatın oluyo bizi de aydınlat . Bize de yol göster. Bizde faydalanak.
Neden sasiriyorsunuz anlamiyorum.ben sinavlarada calisiyorum gece falan.niye bu kadar buyutuldu anlamadim.dedigim gibi belki kan dergerlerim iyidir ondandir yani.cunku bazi tek cocukla arkadaslarimla konusuyorum cocuklardsn cok sitem esiyorlar yorgun dustuklerini soyluyorlar.onlarda bana abarti geliyor

Çok acayip değil mi ya 2 sene de iki çocuk
9+9 ay hamilemik
40 günden 1,5 ay+1,5 ay lohusalık
Lohusalık yaşamadan mı yaptın bebeleri🤔

Kadının başkasına gösterdiği şefkatten bahsetmiyorum ihtiyacı olan ilgiden şefkatten bahsediyorum. Bu ihtiyacı cinsel istekle karıştırıyor olabilir diyorum çünkü eş ilgiyi dokunmayı sadece cinsel ilişki esnasında gösteriyorsa. 🤷‍♀️

bence sadece herkesten farklı ve çok cinsellik isteği var, şefkatle alakası yok gibi. anladığım kadarıyla evlenmeden yaşamamış. evlenince de peş peşe iki çocuk olmuş. şimdi beklediği evlilik rahatlığında sevişmek istiyor açığı kapamak için. ama eşi kendisi kadar istekli değil.

Kadının başkasına gösterdiği şefkatten bahsetmiyorum ihtiyacı olan ilgiden şefkatten bahsediyorum. Bu ihtiyacı cinsel istekle karıştırıyor olabilir diyorum çünkü eş ilgiyi dokunmayı sadece cinsel ilişki esnasında gösteriyorsa. 🤷‍♀️
Tamam ben de ondan bahsettim kadının eşinden beklediği şefkat başka, cinsel haz başka.
İki duyguyu karıştırması imkansız. Öyle olsa eşim kukumu öpmüyor demez.
Hepimiz lohusayken eşimizin ilgisini alakasını bekledik. Sarmasını, Sarılmasını…

Orgazm olmayı değil.

Tamam ben de ondan bahsettim kadının eşinden beklediği şefkat başka, cinsel haz başka.
Hepimiz lohusayken eşimizin ilgisini alakasını bekledik. Sarmasını, Sarılmasını…

Orgazm olmayı değil.
Kuku önemli.öyle deme 🤣🤣 ille de lohusayken geçmil olsun çok acımasın diye öpülmeli

Ya bakin sizler asil acayipsiniz.doga ustu bi olaydan bahsediyormusum gibi davranmayin.ben evde oglum tv e bakiyor diye koskaca gun tv acamadan evde durup onunla oynuyorum.ustume dusen butun gorevlerimi yapiyorum.ilac milac sacma sapan igrenc yorumalr yapmayin
Kaç aylık ilk çocuğunuz da tv izliyor acebası 🙄

Orgazm olmayı değil.
Bakin 2 yildir yasamak istedigim.bise ama bir kere bile yasamadim.kafaya taktim.niye 1 kez bile opmedi diye bu yuzden

Ay lohusayken kanama olur ama :kusmuk:

ay benim bir doktor arkadaşım vardı. alaman sevgilisi reglken bile oral sex yapıyormuş kendisine, demir tadı gibi bişi var sorun değil diyormuş adam.
gerçi onlar bir kaç sene üst üste çıplaklar kampı gibi yerlere de gitmişlerdi. değişiklerdi.
var öyle kan man takmayanlar.

ay benim bir doktor arkadaşım vardı. alaman sevgilisi reglken bile oral sex yapıyormuş kendisine, demir tadı gibi bişi var sorun değil diyormuş adam.
gerçi onlar bir kaç sene üst üste çıplaklar kampı gibi yerlere de gitmişlerdi. değişiklerdi.
var öyle kan man takmayanlar.
:kusmuk::kusmuk::kusmuk:ay ne kafa allahım

Icimde tuttuklarimi aniden bi msjla yazdim ona.geri donusu olmayacagini bile bile.oncesinde de bi kac sey soyluyordum son zamanlarda.2 yillik evliyim ve 2 bebegim var.kucugu 2 aylik.cok zor geliyor.daha birbirimize doyamamisken cocuklarla ilgilenmek.ve daha oncede konu acmistim tatmin etmeyen bir sevismemiz var siye.bu aksam aniden msjla tum icimdekileri yazdim.bi kere bile beklentimi sormadin dedim.farkli hic bise yapmadigimizdan ozel bolgemi bi kere bile opmedin ama oyle videolar izledin dedim😔maalesef tutamadim yazdim bunlari.O da surekli mutsuz oldugunu soyleyen tripnatan biri olmanin yaninda arrik asagilayan biri oldun yazdi.pismanmiyim bilemiyorum.olene kadar icimde tutacagimi duaunsugum seyleri yaazdim ama sanirim eskisi gibi olamicaz artik
2 yılda 2 bebek nasıl oldu ya:KK45:
Hic mi lohusa olmadın ablacım:KK70:

X