Esim sogumusmudur artik benden?

Yoo ben de sordum muayene oldum psikolojik olduğu ile ilgili bir şey söylemedi doktorum hatta sormadım bile, sadece içimi okumuş gibi genel olarak biyolojik durumdan bahsedip(östrojenin düşüklüğünün kuruluk yaptığını) geçici olduğunu, regl olunca rahatlatacağımı söyledi tam da öyle oldu.

Yok simdi.uzaktayim diye gidiyorum.genelden15 gun kaliyordum.gittigimde.ve bu surede esim sinirnoluyordu ama yinede izin veriyordu.simsi.dogum yaptim.diye 1 ay kalmistim.ama kendiside 2 cocukla yoruldugu icin sanirim gitmeme kizmiyor artik yani

e böyle bakarsanız 2 yıllık evliliğin minimum 3-4 ayı ayrı geçmiş zaten.

Benden yana hoslanmadigi seyler olabilir.2 cocuktan sonra cok surat asmam trip atmam.yardim etmesini istemem.bunalr onu yoruyor.ama esimin 1 aylik uzak kaldigim donem.diainda o tur videolari baktigini dusunmuyorum.

evlenınce hemen cocuk yapmayı her aıle kaldıramaz buna hazır oldugundan emın olmaları gerekırdı
bır sekılde konusup cozmelerı gereken sorun... tatmın olamadıktan sonra ılıskıye gırmenın ne anlamı kalıyor
hergun sureklı kadın ıstese de adam bunalsa anlarım da haftada 2-3 normal degıl mı ya ... bılemıyorum kısıler degısıyor ortak noktada bulusamadıkları bellı
ama ben soyle dusunuyorum adam ıstemıyorsa ama kadın ıstıyorsa adam en azından kadına yardımcı olabılır oyle ayı gıbı yatacagına höt söt davranacagına
kadın ruhundan anlamadıgı bellı yanı
ha suna saygı duyarım cınsellıkte herseye acık olmayabılır ızlıyordur vıdeoda ama yapmak ıstemez ama konu sahıbı genel olarak duyarsız, ısteksız, bencıl dıyor bende ona gore yazıyorum o sıkıntı ıste ...

mesajla kesınlıkle duzelmez daha cok yanlıs anlasılmalar olur boyle seyler yatakta sıcak ortamda cılveleserek konusulmalı ya yaklasım onemlı. urkutmemek lazım ya da ben yetersız mı gelıyorum dıye dusundurtmemek lazım. adamda kadına aynı seyı yapıyor , konu sahıbı benı begenmıyor mu dıye dusunuyor bu da kotu

ay resmen evlı cıftlerı sevıstırmeye calısıyoruz

ben sizi eleştirmedim ki :) hatta emin olun beni tanısanız ben hiç istemiyormuşum ne kadınlar varmış yahu dersiniz, neye ne kadar iyi geldiği konusunda da yeterince bilgiliyim. ama insanların sizin bu durumunuzu değişik bulmasını da anlıyorum. o anlamda yazdım.
sanırım çalışmıyorsunuz, belki evin işlerine de çok takık her dakika bir şeyler yapan biri değilsinizdir. sizin durumunuzu değişik bulan arkadaşların çoğu çok yoğun iş hayatı olan ve üzerine bir çocuk/birden fazla çocuk bakan, maddi/manevi çeşitli sorunlarla boğuşan insanlar. o kadar koşturma içerisinde evet çoğu insan cinselliği bu kadar sorgulamaya zaman bulamayabiliyor.
bu da onları suçlu yapmıyor mesela.

Bendeki artis degil ama.eskiye gore daha useniyorum zaten.ama haftada 3 olanin bi anda 1 e dusmesi gozumu korkutuyor iste
Ben sizdekinin yine söylüyorum haz alma isteğinden çok korku olduğunu düşünüyorum, yani fantezilerinizin gerçekleşememesi korkusu. Kendinizde yazmışsınız kadın olmadan sadece anne olmak, ki sizin evlenmeden önce düşündükleriniz varmış ama değil yapmak konuşamamışsınız bile.

Benden yana hoslanmadigi seyler olabilir.2 cocuktan sonra cok surat asmam trip atmam.yardim etmesini istemem.bunalr onu yoruyor.ama esimin 1 aylik uzak kaldigim donem.diainda o tur videolari baktigini dusunmuyorum.

yardım istemenizde sorun yok. kaldı ki ideal hayatta siz istemeden o ebeveynlik görevini yerine getirmeli. babalık yedek ebeveynlik değildir. onun da sorumlulukları var.
ama daha basit geçiştirilecek konularda tartışmaları uzatıyorsanız veya gerçekten kabahati olmadığı halde üzerine gittiğiniz şeyler varsa bunlardan dolayı soğumuş olabilir. cinsellikten bağımsız yazdım bunu.

Aynen dediginiz gibi

He bir de 40 konusunda da burada okuduğum konularda genellikle bu soruyu soran kadınlar eşinden baskı görüyordu yani erkek acele ediyordu ve ben gerçekten bu 40 konusunda da talepkâr kadına rastlamadım yaa

bilemiyorum, bana göre her gün de normal. evlensem 1 gün mola verebilirim belki ama camları silerse molaya gerek kalmayabilir.
ya erkeklerin ufacık stresten bile ereksiyon sorunları oluyor, isteksizlik sorunları oluyor. bilemiyorum belki işi gücüyle sorunu var.
zira aksi halde kadın yanına yanaştığı halde isteksiz kalan erkek, bana göre "genellike" yanındaki kadını artık gerçekten çekici bulmayan erkek oluyor.
çünkü sağlıklı normal bir erkek hele de sevdiği arzuladığı kadın yanındaysa... zaten kan akışı anında dikeyden yataya geçiyor yahu.
açık açık birbirlerine olan duygularını konuşmaları lazım.
mesela kimisi kadın seksle ilgili çok üzerine gidince ben damızlık değilim moduna da girebiliyor. belki adam da sadece cinsellik için yaklaşıldığını düşünüp rahatsız oluyordur.
hepsi ihtimal.
ama karşılıklı oturup, mümkünse çocukların bölmeyeceği bir ortamda, konuşmalılar.

dogru bunların hepsı olabılır kesınlıkle sakin kafayla konusmaları gerek

Genele uymuyor diye ne yapalım şimdi?
Kadın istediğini yazmış ve konusunda tutarsız bir şey yok isteyebilirde, istemişte, yaşamışta hala siz neyin derdindesiniz ki?
Niye istediğini mi açıklayacak size?
Belki fizyolojik bir sorunu vardır da istiyordur?
Belki duygusal açlıktır?
Belki tamamen normaldir?
Ama istiyor ve derdi için fikir danışıyor..
Ne yapsın şimdi sizin bilimsel teorilerinize uymuyor diye neden istiyorum ben diye kendimi kahretsin, suçlasın?
Neden konuyu anlamamak için ısrar ediyorsunuz ki? Bayan sürekli cinsellik istediğinden değilde yaşadığı cinsellikteki tatminsizliğinden rahatsız ve kocası ile bunun savaşını veriyor.
İster her gün ister ister aylarca istemez bunun tartışmasını neden yapıyorsunuz ki hala?
Konu size ve bilimsel teorilerinize uymuyorsa saygılı bir şekilde fikrinizi beyan edersiniz ya da yorum yapmazsınız da bu bilimselle çürütme ısrarınız niye?

Dramatize etmedim yahu.
Ama bir kadına "kukusunu öptürüyordur" kelimesini söyleyebilen zihniyete isyan ettim sadece.
Hepimiz aynı fikirde olamayız bu çok normal, ama saygılı olmak bu kadar zor olmamalı.

Doğum nedeniyle östrojen düşmesi prolaktin yükselmesi cinsel isteksizlik yapar demişsiniz, bende bu halini yaşadım mesela
Bilim diyorsa doğrudur ama bazen bilimin bile fark edemediği değişimler oluyor.
Misal konu sahibinde bir hormonun az/fazla salgılanması bu etkiyi düşürmüştür belki.
Yada aldığı bir ilaç dengelemiştir bilemeyiz ki.
Diğer arkadaş da bunu anlatmaya çalışmış.
Konu sahibi isteğim arttı diyor bizde onu baz alıyoruz. Bu kadar basit.

ılac dedınız sımdı aklıma geldı gercekten
benım dogumda sag yumurtalıgım alındı dogum sonrası tedavı gordum ben ılac kullanıyordum
belkıde onun etkısı olmustur

Bende beni artik eskisi gibi cekici bulmadiginida dusunuyorum

dogru bunların hepsı olabılır kesınlıkle sakin kafayla konusmaları gerek

anladığım kadarıyla konu sahibinde evlenmeden önce bir takım beklentiler varmış fakat eşle hiç konuşulmamış. ne kadar yakınlaştılar evlilik öncesi bilemeyiz ama belki adam hep böyleydi. her erkek testesteron yönetiminde olmuyor.

Bende beni artik eskisi gibi cekici bulmadiginida dusunuyorum

evlenmeden önce yakınlık ne derece kurdunuz bilmiyorum. sadece çok istekli olmayan biri de olabilir.
genelde erkekleri düşkün diye kodluyoruz kafamızda ama her erkek öyle olmayabiliyor.
evlenmeden önce bununla ilgili fikriniz var mıydı ?
sabırsız mıydı misal bir an önce evlenelim beraber olalım gibi tavırları var mıydı _?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…