Esim sogumusmudur artik benden?

Karşılıklı konusun bence sorunlarınızı dile getirin boyle olmaz çocuklara yazık
Yani bugun dedigimiz gibi konusmaya calistik.ama hala ondada bende de utangaclik var.yani acik acik konusamadik yine.sadece ben o videoda olam seyleri tiksinc buluyorum dedi.bende niye izledin o zaman diyince pisligime dedi.sonra bende dahabuzatmadim bu mevzuyu.yarida kaldi yine uani hersey.hep ayni seyi soyluyor sen bana gobegim cok kotu dediginde ben sana ne dedim sen bana iki cocuk verdin hic bi onemi yok dedim dedi.ama ne diyicekti ki zaten aa cok kotu falan mi
Bide su ayrintiyi soyluyim.esim agirlik calisiyor normalde.bu sene spor salonjna gitmeyi birakti ust kati cati katina agirlik spor malzemeleri alip kendine bi yer yapti.ben dogum yaptiktan sonrada benim de zayiflamak istedigimi bildigi icin kosu bandi aldi.bide bana sakayla karisik plates bandi aliyim mi sana bide falan diyor.bende korkma zayiflarim dedim.oda cocuklarla sıkıliyorsun degisiklik olsun diye diyorum falan diyor.yani bence begenmiyor vucudumu

Öyle düşünmeyin sizi düşünmüş bakin. Kendinizi boyle konularla Doldurmayın neden sevmesin sizi çocuk dogurmussunuz olacak o kadar zayiflarsiniz ya da zayiflamazsiniz önemli olan bakım. Kendinize bakin siz kendinize bakar kendinizi severseniz daha mutlu olursunuz önce siz kendinizi sevmelisiniz kocaniz değil

Yani dogru kelimeleri mi secemiyorum bilmiyorum.tamam oral iliski olmasin tek meselem o degil.ama onun disinda da cok utangaclik var.ne o beni acik acik goruyor ne ben onu.bi gizem var ortada ya.mesela o goyinirken odaya girsem hemen bi afalliyor kapatiyor uatunu falan.ya bunu kizlar yapmaz mi niye boyle bu.normalde sosyal girisken ozguvenli bi adam ama bu konuda hic bekledigim gibi degil..

Yaa bu adamdan soguma halleri bi bana ugramadi.2 hamileliktede insanirmisiniz ilk aylarimda mide bulantisi agiz tad bozuklugu hat safhadaydi.mesela durmadan tukururdum yanimda bardakla gezerdim.ama sevisince sanki jic biseyim yokmus gibi olurdu.esimde hatta sen numra yapiyon diye dalga gecerdi.su soguma isleri gercekten banada ugrasin artik

Cok sagolun insaallah.bosanma.diyorsunuz da 2 cocugum var ve esimi cok seviyorum sief bu yuzden tabikide boyle birseyi aklimim ucima dahi getirmem.ama yillar sonra hislerim ne olur bilemiyorum tabi

Öncelikle seni beğenmeme lüksü yok çünkü keyfi bir bozulma yok ortada, doğum kadın vücudu için mutasyon gibi, her şey çok değişiyor. O seni beğenmeme lüksüne sahipse sen de onu beğenmeyebilirsin. Senin vücudundaki değişimin en azından bir sebebi var, o da mı seninle hamile kaldı da 20 kilo aldı. Eşler birbirinin fiziksel değişimlerine göre daha arzulu olmaz genellikle. Kaldı ki sizde sadece istenme sorunu yok. Kalite konusunda ciddi sorunlarınız var.

Konuşmanız şart böyle utanıp ben bunları konuşmam diyerek kaçılacak sorunlar değil bunlar.
O zaman sen onun yanında soyunarak başla bu işe, birinizin bu zinciri kırması lazım o adım atmıyorsa ve sen çözmek istiyorsan adımı atacak olan sensin. Birbirinizin yanında pijama da mı giyip çıkarmıyorsunuz. Pijama giyerken iç çamaşırını da değiştir mesela, yavaş yavaş gözü alışsın ki zamanla o da bıraksın çekinmeyi. Banyodan çıkınca onun olduğu odada giyin. Evde giymek için daha açık saçık kıyafetlerin olsun. Ben dışarıda askılı ya da kısa kesinlikle giymem ama evde giymek için plaj elbisesi alırım, kısacık salaş elbiseler alırım, bütün gün onlarla gezerim. Ev senin mahremin istediğin gibi giyinebilirsin, çocukların da yadırgayacak yaşta değil. Rahatça yapabilirsin bunu
Cok sagolun insaallah.bosanma.diyorsunuz da 2 cocugum var ve esimi cok seviyorum sief bu yuzden tabikide boyle birseyi aklimim ucima dahi getirmem.ama yillar sonra hislerim ne olur bilemiyorum tabi
Cinselliği doya doya yaşamak senin için bu kadar önemliyse bu istek giderilmediği taktirde asla mutlu huzurlu bir insan olamazsın. İnşallah canına tak ettiğinde çok geç olmaz. Sınava hazırlanıyorum dedin. Hazırlanmayı sakın bırakma, ekonomik özgürlüğünü mutlaka kazan ki, yollarınızı ayırmak gerekirse kimseye minnetin olmasın.

Bende dün gece ağzıma geleni söyledim ağladım ama onda tık yok bön bön televizyona baktı , send eiyi etmişsin içinde kalmasın en azından ama biz küsüz benle konuşmuyor eşim , senin eşin nasıl siz konuştunız mu

Valla hiç öyle olmuyor bende eşimle yüz yüze konuşayım dedim adam konuşmaktan kaçıyor ben konuştum ağladım o tepkisiz bir şekilde televizyona baktı ve sadece saçmalıyorsun dedi yattı ve uyudu bense sabaha kdar oturdum

Ya simdi benim.cinsellikte eksik buldugum nokta acikcasi biraz oral iliskiye kaciyor.yani sanki o eksik gibi hissediyorum ama karsi tarafa da tiksinc geliyorsa zorlama gibi bi hakkim yok gibi.yapmak istemiyorsa tiksinc buluyorsa yaoacak biseyim yok gibi.onuda istememin sebebi sanki o olsa hic utanmicakmisiz gibi birbirimizden

Siz emekleyemeden koşmanın dedindesiniz. Oral o yolun sonu, boşlukları doldurmadan oraya varamazsınız. Bedeninizi öpüp koklamaya alışmadan onu yapma ihtimali yok. Yine aynı kısır döngüye giriyorsunuz. Bu işin yolu yordamı bu değil, böyle yaparak istediğinize ulaşamazsınız.

O zaman ne yapsan işe yaramayacak demektir çünkü duygularını önemsemiyor bunun çaresi yok gibi bir şey

Bunun soyleyen esiniz normal zamanlarda nasil ki.bu sekilde konusan biri normalde de agresiftir ama
Onun sıyundan gidersem dediklerini yaparsam çok iyi biri ama genel olarak her istediğimi ypmaya çalışır alır ama özel şeylerde özellikle ilgi sevgi beklentilerimde çok sinirleniyor

Ya öncelikle siz eşinizden bişeyler bekliyorsunuz ama kendiniz asla bir şey yapmak istemiyorsunuz. Önsevişmeyi sen başlat diyoruz yapamam diyorsunuz, cilve yap tahrik et diyoruz utanırım diyorsunuz, ilişki sirasında aktif ol hakimiyeti eline al diyoruz kocam hakkımda yanlış düşünür diyorsunuz...burda ki insanlar size daha nasıl tavsiye versin. Eşinizin karşısında gerçekten sürekli şikayet eden, dırdırcı somurtkan Bi insan var resmen. Adam kapalıysa ancak sen açık olursan açılır. Ayrıca iki yılda 2 çocuk yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…