Esim sogumusmudur artik benden?

sakin olun yaw.. gebelikte oyle degil
Mi? Kimi
Cok
Istekli oluyor kimi hic istemiyor.. gebelik sonrasida oyle ayrica normaldede oyle zaten herkesin istegi ayni degil.. ama ben gebelik
Sonrasi isteksizligi yorgunluga ve uykusuzluga veriyorum.. biraz usluysa bebeginiz yardimciniz varsa evdeyseniz calismiyorsaniz.. herseye vakit bulabilirseniz bence daha istekli
Olunabilir. Zaten cogu zaman yogunluktan yorgunluktan istek olsa bile halin kalmiyor.

Orgazm olmak genel olarak tüm ağrılara iyi geliyor. Bu da bir gerçek. Orgazm sırasında salgılanan seratonin, dopamin, oksitosin ağrı kesici etkiye de sahip.

Valla benim iki lohusaligimda da hormonlarim tavan yapmıştı. Valla prolaktinle falan çok da alakası yok o olayın ki ben oğlumu ikinciye hamile kalana kadar emzirdim bol bol. Benim hamilelikte de tavandi,hala tavan,nedenini bilmiyorum. Şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum kuruluk dışında isteksizlik gibi bir problem yaşamadım. Beni incelemeye alsınlar,gonulluyum

Konu sahibi, banlanmışsın ama dönünce okursun diye umarak yazıyorum. yüz yüze konuşmak daha doğru, söyleyenlere ben de hak verdim ama sizde bu çekingenlikler varken imkansızdı. Bence iyi yapmışsın, inşallah suçlayıcı bir dil kullanmadan yapmışsındır bunu. Sonuç olarak şikayetini dile getirmişsin, inşallah eşin de iyice içine kapanmak yerine gelişme göstermeyi tercih eder. Hakkınızda hayırlısı olsun

Düdüklü tencere gibi patladım slsmslwlwlwlwwnwnwkwmwkwpwpşwşw

Yoruluyorum.ama.esimle birlikte sarilip uyumak yadi biseler yasamak hic bir zaman zor gelmiyor.kucuk bebegim gazdan bazen saat 2 de uyuyor cok uykum oldugu halde biseler yasaniyor ve giriyorum gusul almaya.simdi bu cok mu anormal bise esimi arzulamam
Bu söylediklerinizde anormal hiçbir şey yok.

Maalesef bugun yuzyuze konistuk iyice tattistik.video izledin diyorsun ama ben igrenouorum o tarz seylerden dedi.bnde neden izledin o zamzn dedim.pisligime dedi.yani senide opemem kusura bakma diyor heralde

Maalesef bugun yuzyuze konistuk iyice tattistik.video izledin diyorsun ama ben igrenouorum o tarz seylerden dedi.bnde neden izledin o zamzn dedim.pisligime dedi.yani senide opemem kusura bakma diyor heralde
Sen şu durumda yapacağın her şeyi yaptın. Şikayetini de dile getirdin. Hala artislik yapıp düzelmeyecekse sana kalan yol ya bu deveyi gütmek, ya bu diyardan gitmek. Senin yaşadıklarını yaşayıp boşanan insan var. Ayıplanacak yadırganacak bir durum değil. Mezuniyet alanın sebebiyle bunun hem yasal hem de dini boyutuna hakimsin tercihini sen yapacaksın. Bu adamdan beklediğini alma ihtimalini göremedim ben

Ona gore hersey normal.ya aslinda kendimi cok kotu hissediyorum.bekarliktaki vucudumun keyfini evlilikte hic suremedim.vucudumdan memnun bi sekilde hic sevisemedim.hem hamileydim.ve simdi de burusuk sarkmis bi gobegim eskisinden eser kalmayan goguslerim var.esimle bugun bunlarida konustum.tabi kelimeler bu sekilde degildi.ben memnunum diyor.boyle demekle olmuyor ama.neden o zaman uzun on sevismelerimiz yok.gogusten sut akiyor zaten orayi es gec.ozel bilge olayini da sevmiyormus zate .ee ne kaldi pekii.vinsel birlesme kismini da ben istemiyorumm ya

Sen bu konuyu bdv ye mi açmıştın. O yüzden libidosu sıfırlar yapışmış yakana. Hata etmişsin.
Adam istiyor diye hiç korunmamakla da hata etmişsin. "süt seni yemez merak etme deseydin keşke. Sen hakısın, oral seks olmayabilir ama pekala dokunabilir, tahrik edici şeyler yapabilir. Bir tek göğüs de yok vücutta, istedikten sonra göğüs ve vajina dışında her santimetrekareni öpebilir. Yerinde olsam taveımı net koyarın, cinsel tatmin benim inancımda kadının da hakkı, çaba göstermeyeceksen boşanma hakkımı kullanacağım der ve boşanırım. Pişkin resmen. Erken boşalmasını mutaassıplığın arkasına saklayacak kadar pişkindi zaten.

Bedenin için de üzülme, belli ki dirençli azimli bir kadınsın, biraz egzersiz, biraz diyetle toparlarsın vücudunu, yeter ki emzirme süreci bitsin

Lohusa kadınlar sevismesin o zaman. Bebeği olanları sırf istekli ve eşinden ilgi bekliyor diye linclemisler yine. Ha ben önceki konusunda tepki gösterdim çünkü şu don olayı felaket can sıkıcı. Ama burdaki kimsenin 'vay efendim benim işemeye takatim yokken sen iki bebeyle oynasma sevişmeye ilişkiye nasıl halin olur' yorumlarına hakkı yok. İnsanların aynı olay karşısında farklı duygu durumlari olabilir. Biri neden istiyor öteki neden istemiyor demeye kimsenin hakkı yok. Zaten o lohusayken sevişmek istemezsin olayını nasıl genele maletttiler onu da anlamadım. Evet ben de çok istekliydim,her hamileliğimde de lohusaligimda da boyleydim. Herkes lohusayken ölmüş ama gömmemişler modunda olmak zorunda mı? Gerçekten bazı insanlar çok tuhaf

Konu sahibinin eski konularında çok kızdığımız söylendiğimiz şeyler oldu ama bu onun çekingenliğiyle ilgiliydi. Şimdi sorunu çözmek adına adımmatmaya cesaret etmiş ama buradakiler sağ olsun ne annelik bırakmışlar ne azgınlık. Ayıp ya. Konu fake falan değil. Konu sahibi yaklaşık bir yıldır aynı şeyden şikayetçi, mahmut abi bu kadar debelenmez.

Ben de 2 çocuğumda da 40ımı zor bekledim. 2.den sonra yorgunluk ve doğum kontrol hapı yüzünden isteksizlik yaşadım ama geçti gitti. Bebeği olan her kadın isteksiz olacak kuralını kim uydurdu bilmiyorum ama bu kadın istekli daha doğrusu zaten hiç tatmin edilmemiş olduğu için de suçlanamaz. Ki suçlayanları tam tersi yorumlar yaparken de görmüşlüğümüz var.

Karşılıklı konusun bence sorunlarınızı dile getirin boyle olmaz çocuklara yazık

Valla lohusa isteksiz oluru bende ilk defa duydum

Ya zaten ben nasil isteksiz oluyim.evlendigimden beri istedigim gibi bisey yasayamamisim.hamilelik ustune hamilelik.bekarlikta hayal edip yasayamadigim seyler kafamda zaten.ama bu gidisle isteksiz olcam gibi artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…