- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Orgazm olmak genel olarak tüm ağrılara iyi geliyor. Bu da bir gerçek.Olabilir tabi ki, misal cilt hastalıkları için verilen bir ilaç var.
Meğer kanser hastalarına veriliyormuş cilde verdiği pozitif etki farkedilince dermotologlar da bazı hastalarına yazmaya başlamış.
Bu arada yeni edindiğim bir bilgiyi de yazayım hanımlar.
Baş ağrısı bahanesi tarihe karışıyor artık :)
Migren ağrılarına orgazm olmak çok etkiliymiş.
Erkekler bu bilgiyi duyana kadar bahanenin kullanımı mübahtır
Valla benim iki lohusaligimda da hormonlarim tavan yapmıştı. Valla prolaktinle falan çok da alakası yok o olayın ki ben oğlumu ikinciye hamile kalana kadar emzirdim bol bol. Benim hamilelikte de tavandi,hala tavan,nedenini bilmiyorum. Şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum kuruluk dışında isteksizlik gibi bir problem yaşamadım. Beni incelemeye alsınlar,gonulluyumvallahı sımdı gırdım baktım dogum sonrası cınsel ıstek artar mı dıye yazdım
su cıktı
dogum sonrası cınsel ısteksızlık psıkolojıktır , yukselen hormon vajende kuruluk yapar sonra kendılıgınden duzelır. bu yazıyor
bazı kadınlar uzman doktora sormus 40 ım cıkmadı ılıskıye gırebılırmıyız dıye demek kı tek bız degılmısız ılıskıye hazır olan ya :)
Bu her kadında aynı değil, kişiden kişiye ciddi farklılık gösteren bir durumDoğum sonrası hormonlar sebebiyle kadınlar cinselliği pek değil hiç istemez, sizdeki bu libidonun kaynağı nerden?
Düdüklü tencere gibi patladım slsmslwlwlwlwwnwnwkwmwkwpwpşwşwIcimde tuttuklarimi aniden bi msjla yazdim ona.geri donusu olmayacagini bile bile.oncesinde de bi kac sey soyluyordum son zamanlarda.2 yillik evliyim ve 2 bebegim var.kucugu 2 aylik.cok zor geliyor.daha birbirimize doyamamisken cocuklarla ilgilenmek.ve daha oncede konu acmistim tatmin etmeyen bir sevismemiz var siye.bu aksam aniden msjla tum icimdekileri yazdim.bi kere bile beklentimi sormadin dedim.farkli hic bise yapmadigimizdan ozel bolgemi bi kere bile opmedin ama oyle videolar izledin dedimmaalesef tutamadim yazdim bunlari.O da surekli mutsuz oldugunu soyleyen tripnatan biri olmanin yaninda arrik asagilayan biri oldun yazdi.pismanmiyim bilemiyorum.olene kadar icimde tutacagimi duaunsugum seyleri yaazdim ama sanirim eskisi gibi olamicaz artik
Ya gercekten sizlerde bi garipsiniz.benik 2 coxukla birlikte istememe mana buluyorsunuz.sabahtan aksama kadar coxuklarla ilgilenicem ve bunun ustune sevismeyi istemem mi sacma.belki iyi gelicek bana .yani esimle bu durumu istememin size sacma gelmesi garip gercekten
Bu söylediklerinizde anormal hiçbir şey yok.Yoruluyorum.ama.esimle birlikte sarilip uyumak yadi biseler yasamak hic bir zaman zor gelmiyor.kucuk bebegim gazdan bazen saat 2 de uyuyor cok uykum oldugu halde biseler yasaniyor ve giriyorum gusul almaya.simdi bu cok mu anormal bise esimi arzulamam
Fake falan degilim canim ya.bi bayana karaktersiz demistim bu konuda.onuda benide cezalamdirmislarBence bu arkadaş kadın değil fake bence :) tövbe yarabbim ya :)
Maalesef bugun yuzyuze konistuk iyice tattistik.video izledin diyorsun ama ben igrenouorum o tarz seylerden dedi.bnde neden izledin o zamzn dedim.pisligime dedi.yani senide opemem kusura bakma diyor heraldeKonu sahibi, banlanmışsın ama dönünce okursun diye umarak yazıyorum. yüz yüze konuşmak daha doğru, söyleyenlere ben de hak verdim ama sizde bu çekingenlikler varken imkansızdı. Bence iyi yapmışsın, inşallah suçlayıcı bir dil kullanmadan yapmışsındır bunu. Sonuç olarak şikayetini dile getirmişsin, inşallah eşin de iyice içine kapanmak yerine gelişme göstermeyi tercih eder. Hakkınızda hayırlısı olsun
Sen şu durumda yapacağın her şeyi yaptın. Şikayetini de dile getirdin. Hala artislik yapıp düzelmeyecekse sana kalan yol ya bu deveyi gütmek, ya bu diyardan gitmek. Senin yaşadıklarını yaşayıp boşanan insan var. Ayıplanacak yadırganacak bir durum değil. Mezuniyet alanın sebebiyle bunun hem yasal hem de dini boyutuna hakimsin tercihini sen yapacaksın. Bu adamdan beklediğini alma ihtimalini göremedim benMaalesef bugun yuzyuze konistuk iyice tattistik.video izledin diyorsun ama ben igrenouorum o tarz seylerden dedi.bnde neden izledin o zamzn dedim.pisligime dedi.yani senide opemem kusura bakma diyor heralde
Maalesef bugun yuzyuze konistuk iyice tattistik.video izledin diyorsun ama ben igrenouorum o tarz seylerden dedi.bnde neden izledin o zamzn dedim.pisligime dedi.yani senide opemem kusura bakma diyor heraldeKonu sahibi, banlanmışsın ama dönünce okursun diye umarak yazıyorum. yüz yüze konuşmak daha doğru, söyleyenlere ben de hak verdim ama sizde bu çekingenlikler varken imkansızdı. Bence iyi yapmışsın, inşallah suçlayıcı bir dil kullanmadan yapmışsındır bunu. Sonuç olarak şikayetini dile getirmişsin, inşallah eşin de iyice içine kapanmak yerine gelişme göstermeyi tercih eder. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ona gore hersey normal.ya aslinda kendimi cok kotu hissediyorum.bekarliktaki vucudumun keyfini evlilikte hic suremedim.vucudumdan memnun bi sekilde hic sevisemedim.hem hamileydim.ve simdi de burusuk sarkmis bi gobegim eskisinden eser kalmayan goguslerim var.esimle bugun bunlarida konustum.tabi kelimeler bu sekilde degildi.ben memnunum diyor.boyle demekle olmuyor ama.neden o zaman uzun on sevismelerimiz yok.gogusten sut akiyor zaten orayi es gec.ozel bilge olayini da sevmiyormus zate .ee ne kaldi pekii.vinsel birlesme kismini da ben istemiyorumm yaSen şu durumda yapacağın her şeyi yaptın. Şikayetini de dile getirdin. Hala artislik yapıp düzelmeyecekse sana kalan yol ya bu deveyi gütmek, ya bu diyardan gitmek. Senin yaşadıklarını yaşayıp boşanan insan var. Ayıplanacak yadırganacak bir durum değil. Mezuniyet alanın sebebiyle bunun hem yasal hem de dini boyutuna hakimsin tercihini sen yapacaksın. Bu adamdan beklediğini alma ihtimalini göremedim ben
Sen bu konuyu bdv ye mi açmıştın. O yüzden libidosu sıfırlar yapışmış yakana. Hata etmişsin.Diger hesabimi da yapilan yorumlara dayanamadigim icin kapatmistim.yine aynisi olucak ve insaallah son olsun.cunku burasi asla dertlesilicek bir yer degil.o kadar sorunlu insanlarsiniz ki.ama sizleri tebrik ediyorum uzun sure buraya dayabildiginiz icin.2 cocugum var diye sevismeknisteyemezmiyim.cocugun cok mu uslu uyku ilaci vs. Ya siz ne garip insanlarsiniz.geceye kadar onalrla ugrastigimi soyledim ya.bkri 9 da uyuyor.digerinin gaz problemleri oldugu icin 11 12 i buluyor.aa cocuk tv izliyormus diyorsunuz.aksam kucuk bebegimle emzirme gaz vs ugrasirken babasi tartisma programlari izliyor.ve oglum oynarken ara ara bakiyor.yinede seslenerek ilgisini dagitmaya calisiyorum.ve bu anlattiklarim anlik seyler dakkalarca surmuyor.bu bile sinirimi.bozdugu icin gunduz hic tv bile acmadigimi soyledim...aaa cocugu tv izliyor oldu.ve size cevap yazabilmem elestirilmis 2 cocukla.dun gece soruyu sordum bugun de yorumlara cevao veriyorum.ailemin yanindayim.cocuklarimin 2 tane teyzesi var.ilgileniyorlar.tabinsize gore ben 2 cocukluyum ya oluyim artik.gercekten sorunlu insanlarsiniz nett
Adam istiyor diye hiç korunmamakla da hata etmişsin. "süt seni yemez merak etme deseydin keşke. Sen hakısın, oral seks olmayabilir ama pekala dokunabilir, tahrik edici şeyler yapabilir. Bir tek göğüs de yok vücutta, istedikten sonra göğüs ve vajina dışında her santimetrekareni öpebilir. Yerinde olsam taveımı net koyarın, cinsel tatmin benim inancımda kadının da hakkı, çaba göstermeyeceksen boşanma hakkımı kullanacağım der ve boşanırım. Pişkin resmen. Erken boşalmasını mutaassıplığın arkasına saklayacak kadar pişkindi zaten.Ona gore hersey normal.ya aslinda kendimi cok kotu hissediyorum.bekarliktaki vucudumun keyfini evlilikte hic suremedim.vucudumdan memnun bi sekilde hic sevisemedim.hem hamileydim.ve simdi de burusuk sarkmis bi gobegim eskisinden eser kalmayan goguslerim var.esimle bugun bunlarida konustum.tabi kelimeler bu sekilde degildi.ben memnunum diyor.boyle demekle olmuyor ama.neden o zaman uzun on sevismelerimiz yok.gogusten sut akiyor zaten orayi es gec.ozel bilge olayini da sevmiyormus zate .ee ne kaldi pekii.vinsel birlesme kismini da ben istemiyorumm ya
Lohusa kadınlar sevismesin o zaman. Bebeği olanları sırf istekli ve eşinden ilgi bekliyor diye linclemisler yine. Ha ben önceki konusunda tepki gösterdim çünkü şu don olayı felaket can sıkıcı. Ama burdaki kimsenin 'vay efendim benim işemeye takatim yokken sen iki bebeyle oynasma sevişmeye ilişkiye nasıl halin olur' yorumlarına hakkı yok. İnsanların aynı olay karşısında farklı duygu durumlari olabilir. Biri neden istiyor öteki neden istemiyor demeye kimsenin hakkı yok. Zaten o lohusayken sevişmek istemezsin olayını nasıl genele maletttiler onu da anlamadım. Evet ben de çok istekliydim,her hamileliğimde de lohusaligimda da boyleydim. Herkes lohusayken ölmüş ama gömmemişler modunda olmak zorunda mı? Gerçekten bazı insanlar çok tuhafSen bu konuyu bdv ye mi açmıştın. O yüzden libidosu sıfırlar yapışmış yakana. Hata etmişsin.
Adam istiyor diye hiç korunmamakla da hata etmişsin. "süt seni yemez merak etme deseydin keşke. Sen hakısın, oral seks olmayabilir ama pekala dokunabilir, tahrik edici şeyler yapabilir. Bir tek göğüs de yok vücutta, istedikten sonra göğüs ve vajina dışında her santimetrekareni öpebilir. Yerinde olsam taveımı net koyarın, cinsel tatmin benim inancımda kadının da hakkı, çaba göstermeyeceksen boşanma hakkımı kullanacağım der ve boşanırım. Pişkin resmen. Erken boşalmasını mutaassıplığın arkasına saklayacak kadar pişkindi zaten.
Bedenin için de üzülme, belli ki dirençli azimli bir kadınsın, biraz egzersiz, biraz diyetle toparlarsın vücudunu, yeter ki emzirme süreci bitsin
Konu sahibinin eski konularında çok kızdığımız söylendiğimiz şeyler oldu ama bu onun çekingenliğiyle ilgiliydi. Şimdi sorunu çözmek adına adımmatmaya cesaret etmiş ama buradakiler sağ olsun ne annelik bırakmışlar ne azgınlık. Ayıp ya. Konu fake falan değil. Konu sahibi yaklaşık bir yıldır aynı şeyden şikayetçi, mahmut abi bu kadar debelenmez.Lohusa kadınlar sevismesin o zaman. Bebeği olanları sırf istekli ve eşinden ilgi bekliyor diye linclemisler yine. Ha ben önceki konusunda tepki gösterdim çünkü şu don olayı felaket can sıkıcı. Ama burdaki kimsenin 'vay efendim benim işemeye takatim yokken sen iki bebeyle oynasma sevişmeye ilişkiye nasıl halin olur' yorumlarına hakkı yok. İnsanların aynı olay karşısında farklı duygu durumlari olabilir. Biri neden istiyor öteki neden istemiyor demeye kimsenin hakkı yok. Zaten o lohusayken sevişmek istemezsin olayını nasıl genele maletttiler onu da anlamadım. Evet ben de çok istekliydim,her hamileliğimde de lohusaligimda da boyleydim. Herkes lohusayken ölmüş ama gömmemişler modunda olmak zorunda mı? Gerçekten bazı insanlar çok tuhaf
Karşılıklı konusun bence sorunlarınızı dile getirin boyle olmaz çocuklara yazıkIcimde tuttuklarimi aniden bi msjla yazdim ona.geri donusu olmayacagini bile bile.oncesinde de bi kac sey soyluyordum son zamanlarda.2 yillik evliyim ve 2 bebegim var.kucugu 2 aylik.cok zor geliyor.daha birbirimize doyamamisken cocuklarla ilgilenmek.ve daha oncede konu acmistim tatmin etmeyen bir sevismemiz var siye.bu aksam aniden msjla tum icimdekileri yazdim.bi kere bile beklentimi sormadin dedim.farkli hic bise yapmadigimizdan ozel bolgemi bi kere bile opmedin ama oyle videolar izledin dedimmaalesef tutamadim yazdim bunlari.O da surekli mutsuz oldugunu soyleyen tripnatan biri olmanin yaninda arrik asagilayan biri oldun yazdi.pismanmiyim bilemiyorum.olene kadar icimde tutacagimi duaunsugum seyleri yaazdim ama sanirim eskisi gibi olamicaz artik
Valla lohusa isteksiz oluru bende ilk defa duydumLohusa kadınlar sevismesin o zaman. Bebeği olanları sırf istekli ve eşinden ilgi bekliyor diye linclemisler yine. Ha ben önceki konusunda tepki gösterdim çünkü şu don olayı felaket can sıkıcı. Ama burdaki kimsenin 'vay efendim benim işemeye takatim yokken sen iki bebeyle oynasma sevişmeye ilişkiye nasıl halin olur' yorumlarına hakkı yok. İnsanların aynı olay karşısında farklı duygu durumlari olabilir. Biri neden istiyor öteki neden istemiyor demeye kimsenin hakkı yok. Zaten o lohusayken sevişmek istemezsin olayını nasıl genele maletttiler onu da anlamadım. Evet ben de çok istekliydim,her hamileliğimde de lohusaligimda da boyleydim. Herkes lohusayken ölmüş ama gömmemişler modunda olmak zorunda mı? Gerçekten bazı insanlar çok tuhaf
Ya zaten ben nasil isteksiz oluyim.evlendigimden beri istedigim gibi bisey yasayamamisim.hamilelik ustune hamilelik.bekarlikta hayal edip yasayamadigim seyler kafamda zaten.ama bu gidisle isteksiz olcam gibi artik.Konu sahibinin eski konularında çok kızdığımız söylendiğimiz şeyler oldu ama bu onun çekingenliğiyle ilgiliydi. Şimdi sorunu çözmek adına adımmatmaya cesaret etmiş ama buradakiler sağ olsun ne annelik bırakmışlar ne azgınlık. Ayıp ya. Konu fake falan değil. Konu sahibi yaklaşık bir yıldır aynı şeyden şikayetçi, mahmut abi bu kadar debelenmez.
Ben de 2 çocuğumda da 40ımı zor bekledim. 2.den sonra yorgunluk ve doğum kontrol hapı yüzünden isteksizlik yaşadım ama geçti gitti. Bebeği olan her kadın isteksiz olacak kuralını kim uydurdu bilmiyorum ama bu kadın istekli daha doğrusu zaten hiç tatmin edilmemiş olduğu için de suçlanamaz. Ki suçlayanları tam tersi yorumlar yaparken de görmüşlüğümüz var.