Bu sitede gerçekten insanların fikir almak için yazdığı forumlara alaycı yaklaşan, biraz alttan alan yapısı varsa daha çok üstüne giden, küfür kelimeleri yazmadığı sürece saygısızlık ettiğini fark edemeyen insanları anlayamıyorum.
Çocukluğunda akran zorbalığı yapan insanların yetişkinlik halleri bu oluyor kanımca.
Sen isteksiz, tembel, enerjisiz, fantezilere kapalısın diye herkes öyle olmak zorunda mı?
Biri bir çocukla hayatından bezmiş hale gelir, bir başkası her şeye vakit ayıracak kadar enerjiktir.
Yok doğumdan sonra onun libidosu düşükmüş senin ki niye bu kadar yüksek bu yüzden ikna olamamış konuya?
Bilimsel araştırma mı yapacaksın, kadına nemfomani tanısı mı koyacaksın?
Ayrıca sanane kadının istek derecesinden, eşinden beklentisinden, yatak odasının dinamiğinden sorduğu soru hakkında bilgin/fikrin varsa yazarsın. Yoksa cevaplamadan çıkarsın.
@Mune @Kazen hakaret ve küfür kelimeleri kullanmadığımız sürece istediğimiz kullanıcıyı kafa dağıtmak için alaya almak serbest mi bu sitede? Ben okurken tahammül edemiyorum, bu şekilde kışkırtılan konu sahiplerinin banlanması adaletli mi peki?