- 20 Ağustos 2015
- 6.459
- 15.545
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Sun ona bunalri yazmadan saatlerce once cinsel terapist cem kece var.gercekten cok guzel videolari var.bi videosu cocuktam sonra cinsellil di.dinledim.tam beni anlatmis ona da soyledim tam icinde bulundugum durumu anlatan bi video buldum dedim atcam sana dedim.atma dinlemem dedi.napabilirim.bi sinirle yazdim iste 2 3 saat sonra@Yolyakinken eşinle cinselliğe hamilelik nedeniyle ara vermiş ve doğumdan sonra 1 ayı ayrı geçirmiş olmandan dolayı eşini arzulaman çok normal. Doğal olarak aynı talebi eşinden de görmek istemişsin, görmeyince kırılmışsın.
Ama bu konuları mesajlaşmak yerine oturup konuşman daha güzel olur.
Ben yazdığın mesajlarda problem göremedim bazen farkedilmeyen/görülmeyen sıkıntılarımızı bir isyan daha kolay çözebilir.
Karşı tarafın ciddiye alıp harekete geçmesini sağlar. O yüzden suçluluk hissetme ama eşinle içinde ki tüm duyguları anlatan güzel bir konuşma yap.
Evliliğe alışmaya çalışırken üstüne 2 yılda 2 bebek her ilişkinin dinamiğini bozar. İki tarafta da düzeltme isteği varsa düzelir ama karşılıklı anlayış ve çaba şart. Uzun aralar vermekte isteksizliğe sebep olan bir şey zaten. Belki eşinde de böyle olmuştur.
Cinsellik yaşarken hoşuna gitmeyen şeyleri eşinle paylaşmaktan çekinme çünkü zamanla bu sende de isteksizliğe sebep olur. Hayatında başka kimseyle yapmadığın şeyleri yaşadığın insandan çekinmen konuşmaman normal olmayan.
Evet böyle bir grup var malesef. Gerçek hayatta etrafına söz geçiremediği, ağırlıklarını koyamadıkları için sanal alemde başkasına sataşarak tatmin olduklarını düşünüyorum.Suan benim konumda yasandi diye demiyorum ama bu kisilerin hemen hemen her konuya bu sekilde alayci yaklastigina eminim
Videoyu gönder ve daha da üstüne gitme derim ben.Sun ona bunalri yazmadan saatlerce once cinsel terapist cem kece var.gercekten cok guzel videolari var.bi videosu cocuktam sonra cinsellil di.dinledim.tam beni anlatmis ona da soyledim tam icinde bulundugum durumu anlatan bi video buldum dedim atcam sana dedim.atma dinlemem dedi.napabilirim.bi sinirle yazdim iste 2 3 saat sonra
E konuşurdum. Hatta nişanlıyken de konuşurduk biz. Bundan doğal ne var..Yani siz bekarlikta nisanlilikta hayal ettiklerinizi evlenince 2 sene boyunca yasamadiginiz dusunun.ve bundan sonrada yasamiyacak olma korkusu.evde kadin degil de sadece anne gibi hissetmek
Konusamadik iste.dun ki msjda bunu da dedim.mesela 1 ay annemin yanindayim hic o tarz konsumalar yapmadik dedim.ben msjda konusmam oyle seyleri dedi.yuzyuzede konusmadik ki.neyden bahsesiyorsaE konuşurdum. Hatta nişanlıyken de konuşurduk biz. Bundan doğal ne var..
Yok videoyu gondermicem ya.kapattim konuyua rtik zaten.onada dedimVideoyu gönder ve daha da üstüne gitme derim ben.
Kulağına kar suyunu kaçırmışsın zaten.
Kendisi sorunu sindirsin, sakinleşsin o gelip çözmek istesin.
O zaman otur konuş, dök içindekileri.
Ay abarttiniz ama bilimsellik bilimsellik. Bilimsellik ama onda bile oran vardir. Yuzde bilmem kaç. Cevresel fak. Genetik fak. Şu bu diye detaylidir. Açın bir makale okuyun. Imkansiz diye bir şey yok. Kisinin hormonları yüksektir. Fizyolojik özellikleri farklıdır kan değerleri yüksektir ister yani. Spor yapan biriyle yapmayan biri bir midir? B12si 600 ile 100 degerinde olan bir midir?? Sıralanır gider...Evet öyle çünkü hormon yoksa istek de olmamalı. Şaşırılan nokta bu. Zaten haz isteğinden ziyade merak ve anlattığına göre birikmişlik.
Ben illada somdan sonra istek olmucak olayini ilk defa duyuyorum.Ay abarttiniz ama bilimsellik bilimsellik. Bilimsellik ama onda bile oran vardir. Yuzde bilmem kaç. Cevresel fak. Genetik fak. Şu bu diye detaylidir. Açın bir makale okuyun. Imkansiz diye bir şey yok. Kisinin hormonları yüksektir. Fizyolojik özellikleri farklıdır kan değerleri yüksektir ister yani. Spor yapan biriyle yapmayan biri bir midir? B12si 600 ile 100 degerinde olan bir midir?? Sıralanır gider...
Ben de anlamıyorum dalga gecip işi terbiyesizlige getiren var ama banlanan konu sahibi oluyor. Konuya bir baktim konu sahibi banlı, fake miymiş dedimBu sitede gerçekten insanların fikir almak için yazdığı forumlara alaycı yaklaşan, biraz alttan alan yapısı varsa daha çok üstüne giden, küfür kelimeleri yazmadığı sürece saygısızlık ettiğini fark edemeyen insanları anlayamıyorum.
Çocukluğunda akran zorbalığı yapan insanların yetişkinlik halleri bu oluyor kanımca.
Sen isteksiz, tembel, enerjisiz, fantezilere kapalısın diye herkes öyle olmak zorunda mı?
Biri bir çocukla hayatından bezmiş hale gelir, bir başkası her şeye vakit ayıracak kadar enerjiktir.
Yok doğumdan sonra onun libidosu düşükmüş senin ki niye bu kadar yüksek bu yüzden ikna olamamış konuya?
Bilimsel araştırma mı yapacaksın, kadına nemfomani tanısı mı koyacaksın?
Ayrıca sanane kadının istek derecesinden, eşinden beklentisinden, yatak odasının dinamiğinden sorduğu soru hakkında bilgin/fikrin varsa yazarsın. Yoksa cevaplamadan çıkarsın.
@Mune @Kazen hakaret ve küfür kelimeleri kullanmadığımız sürece istediğimiz kullanıcıyı kafa dağıtmak için alaya almak serbest mi bu sitede? Ben okurken tahammül edemiyorum, bu şekilde kışkırtılan konu sahiplerinin banlanması adaletli mi peki?
Benim anladığım eşiniz cinsellik konusunda çok çok kapalı. Sadece ihtiyaç gibi algılıyor. İki senedir sizin çekinip konuşmayı açmamanız hata zaten.Konusamadik iste.dun ki msjda bunu da dedim.mesela 1 ay annemin yanindayim hic o tarz konsumalar yapmadik dedim.ben msjda konusmam oyle seyleri dedi.yuzyuzede konusmadik ki.neyden bahsesiyorsa
dogumdan sonraBen illada somdan sonra istek olmucak olayini ilk defa duyuyorum.
Biraz yazım kurallarına dikkat etseniz bazı cümle, kelimeleriniz hiç anlaşılmıyor:)Ben illada somdan sonra istek olmucak olayini ilk defa duyuyorum.
Aradim konustum direk actilar zatenB
Ben de anlamıyorum dalga gecip işi terbiyesizlige getiren var ama banlanan konu sahibi oluyor. Konuya bir baktim konu sahibi banlı, fake miymiş dedim
Farkindayim gercekten hizli yazmaya calistigim icin oluyorBiraz yazım kurallarına dikkat etseniz bazı cümle, kelimeleriniz hiç anlaşılmıyor:)
Söyleyin o zaman bilmem kaç diyeceğinize? Nedir bu oranlar okuduğunuz makalelerden anlatın da aydınlanalım? Açın bir makale okuyunmuş. Naptınız buraya uğramadan googla anahtar kelimeleri yazıp göz mü attınız? Olmamış çalış gel.Ay abarttiniz ama bilimsellik bilimsellik. Bilimsellik ama onda bile oran vardir. Yuzde bilmem kaç. Cevresel fak. Genetik fak. Şu bu diye detaylidir. Açın bir makale okuyun. Imkansiz diye bir şey yok. Kisinin hormonları yüksektir. Fizyolojik özellikleri farklıdır kan değerleri yüksektir ister yani. Spor yapan biriyle yapmayan biri bir midir? B12si 600 ile 100 degerinde olan bir midir?? Sıralanır gider...
Ben ondan cekingendim cunku.aslinda esimin hc cekingen bi tipi yok.sosyaldir konuskandir.ama bu konuda boyle isteeBenim anladığım eşiniz cinsellik konusunda çok çok kapalı. Sadece ihtiyaç gibi algılıyor. İki senedir sizin çekinip konuşmayı açmamanız hata zaten.
Kişinin keyfine, gündemine göre dert seçeceksin birde. Öyle bir beklentide var.B
Ben de anlamıyorum dalga gecip işi terbiyesizlige getiren var ama banlanan konu sahibi oluyor. Konuya bir baktim konu sahibi banlı, fake miymiş dedim
Neyi açıklasın?Söyleyin o zaman bilmem kaç diyeceğinize? Nedir bu oranlar okuduğunuz makalelerden anlatın da aydınlanalım? Açın bir makale okuyunmuş. Naptınız buraya uğramadan googla anahtar kelimeleri yazıp göz mü attınız? Olmamış çalış gel.
bırsey dıyım mı vallahı dalga gecersınız dıye soylemeye cekınmıstım amaDoğumdan sonra düşen libidonuz sonrası şu konuyu gelip tekrar okursanız neden şaşırdığımızı anlayacaksınız. Bu sadece aa ben böyle hissetmedim, sen nasıl böyle istekli oluyorsun düşüncesi değil, bilimsel olarak gerçekten böyle istekli olması enteresan.