- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
yok yok toparlarsınııız yenı dogum 2. cocuk belkıde vucudunuz degıstı kendınızı kotu hıssedıyor ve ona yoruyor olabılırsınızBende beni artik eskisi gibi cekici bulmadiginida dusunuyorum
keske ac kapat dugmelerı olsaanladığım kadarıyla konu sahibinde evlenmeden önce bir takım beklentiler varmış fakat eşle hiç konuşulmamış. ne kadar yakınlaştılar evlilik öncesi bilemeyiz ama belki adam hep böyleydi. her erkek testesteron yönetiminde olmuyor.
Bu düşüncelere engel olamamak normal geliyor bana ya.bir arkadaşımın avukat sevgilisi oral seks yapınca gırtlak kanseri olma riskinin arttığını düşünüyormuş mesela.
Bende zaten bu zamanaa kadar tiksindigini asagilayici bi durum olarak duaunsugunu dusumuyordum.ama izledigi videoyu gorunce.erkek yok videoda .ee kadin kadina oral ilsiki cogunluk oluyor zaten videoda.tiksiniyorsa neden izliyor.o zaman benden tiksiniyorKonuya dair şunu demek istiyorum.
Belki eşin oral seksten tiksiniyor olabilir..
Şahsım adına ben tiksiniyorum.
Video izlemek ille de onu yapmak istedigi anlamına gelmiyor ki.Bende zaten bu zamanaa kadar tiksindigini asagilayici bi durum olarak duaunsugunu dusumuyordum.ama izledigi videoyu gorunce.erkek yok videoda .ee kadin kadina oral ilsiki cogunluk oluyor zaten videoda.tiksiniyorsa neden izliyor.o zaman benden tiksiniyor
Olabilir tabi ki, misal cilt hastalıkları için verilen bir ilaç var.ılac dedınız sımdı aklıma geldı gercekten
benım dogumda sag yumurtalıgım alındı dogum sonrası tedavı gordum ben ılac kullanıyordum
belkıde onun etkısı olmustur
ya bilemiyorum evet işin bu boyutu da var. içi kaldırmayabilir. sanırım hoşlanmayan insan sayısı da az değil. ama en azından açıkça söyleyebilir.Bu düşüncelere engel olamamak normal geliyor bana ya.
Takıntı yapmıştır.
Ben takıntı yapmadım ama bildigin midem bulanıyor.
Denemelerim sonucu hoşlanmadığıma karar verdim eşime de söyledim.
Kusacaksam o an benim için hiç bir anlamı yok.
Bende zaten bu zamanaa kadar tiksindigini asagilayici bi durum olarak duaunsugunu dusumuyordum.ama izledigi videoyu gorunce.erkek yok videoda .ee kadin kadina oral ilsiki cogunluk oluyor zaten videoda.tiksiniyorsa neden izliyor.o zaman benden tiksiniyor
Soyle soyluyim.gorucu usulu gibi tanistik 1 yil nisanli kaldik.uzak olmamaiza ragmen iki haftada bir gorusurduk.ve istekliydi cok.anladigim kadari ile tabi.ama tabi nikah olana kadar opusme vs olmadi hic ne o kalkisti ne ben izin verirdim.2. cocuk dogana kadar da istekliydi gayet bi sarilma vs yetiyor ama iste birlesme odakli bi iliski oluyor.onsevisme olsa olsa 2 3 dakika suruyor.benim.sıkıntim buevlenmeden önce yakınlık ne derece kurdunuz bilmiyorum. sadece çok istekli olmayan biri de olabilir.
genelde erkekleri düşkün diye kodluyoruz kafamızda ama her erkek öyle olmayabiliyor.
evlenmeden önce bununla ilgili fikriniz var mıydı ?
sabırsız mıydı misal bir an önce evlenelim beraber olalım gibi tavırları var mıydı _?
Olabilir tabi ki, misal cilt hastalıkları için verilen bir ilaç var.
Meğer kanser hastalarına veriliyormuş cilde verdiği pozitif etki farkedilince dermotologlar da bazı hastalarına yazmaya başlamış.
Bu arada yeni edindiğim bir bilgiyi de yazayım hanımlar.
Baş ağrısı bahanesi tarihe karışıyor artık :)
Migren ağrılarına orgazm olmak çok etkiliymiş.
Erkekler bu bilgiyi duyana kadar bahanenin kullanımı mübahtır
O zaman dusundugum gibi sevmiyor oral seksi.bende niye merak ediyorsamiyi de lezbiyen videosu izlemek ayrı bir şey. ne zevk alıyorlar ben anlamıyorum ama söyleyenlerin yalancısıyım estetik buluyorlarmış.
bir kadının başka kadına yapmasını istemekle kendi ağzını kullanmak arasında da çok büyük fark var.
o videoyu oral seksi sevdiğinden değil genel olarak 2 kadını izlemek hoşuna gittiğinden açmıştır kısacası.
Ben demedim ama konuda ilk bahsettiği şekilde eşine mesajda ifade ediş biçimini komik bulduğumu da inkar edemeyeceğim. Doğum sonrası genel olarak isteksizlik oluyor ama olmayan da varmış yazan oldu, ben konudaki anlatış halinden uçlarda buldum, Hatta konuyu ve konu sahibini fake zannettik.Dramatize etmedim yahu.
Ama bir kadına "kukusunu öptürüyordur" kelimesini söyleyebilen zihniyete isyan ettim sadece.
Hepimiz aynı fikirde olamayız bu çok normal, ama saygılı olmak bu kadar zor olmamalı.
Doğum nedeniyle östrojen düşmesi prolaktin yükselmesi cinsel isteksizlik yapar demişsiniz, bende bu halini yaşadım mesela
Bilim diyorsa doğrudur ama bazen bilimin bile fark edemediği değişimler oluyor.
Misal konu sahibinde bir hormonun az/fazla salgılanması bu etkiyi düşürmüştür belki.
Yada aldığı bir ilaç dengelemiştir bilemeyiz ki.
Diğer arkadaş da bunu anlatmaya çalışmış.
Konu sahibi isteğim arttı diyor bizde onu baz alıyoruz. Bu kadar basit.
Cok sagol.insaallah dedigin gibi olur.ama psikolojikmen adami yiprattim bu konuda sanirimyok yok toparlarsınııız yenı dogum 2. cocuk belkıde vucudunuz degıstı kendınızı kotu hıssedıyor ve ona yoruyor olabılırsınız
konusarak anlasacaksınız artık eskısı gıbı olmayacakmı dıye korkmayın hıc
sıze sunun garantısını vereyım 7 yıllık evlıyım ınanın yas ılerleyınce mı evlılık oturunca mı bılmıyorum daha ıyı oluyor
yenı evlıyken bu kadar ıyı degıldı bana gore. sızınde duzen otursun bır oturun konusun dedıgım gıbı
Soyle soyluyim.gorucu usulu gibi tanistik 1 yil nisanli kaldik.uzak olmamaiza ragmen iki haftada bir gorusurduk.ve istekliydi cok.anladigim kadari ile tabi.ama tabi nikah olana kadar opusme vs olmadi hic ne o kalkisti ne ben izin verirdim.2. cocuk dogana kadar da istekliydi gayet bi sarilma vs yetiyor ama iste birlesme odakli bi iliski oluyor.onsevisme olsa olsa 2 3 dakika suruyor.benim.sıkıntim bu
O zaman dusundugum gibi sevmiyor oral seksi.bende niye merak ediyorsam
Emin olun bazi kadinlar oylesine esim.acele esiyor cok istiyor vs yaziyor.cinselligi oldugu gibi degilde abartip anlatan cok kadin varHe bir de 40 konusunda da burada okuduğum konularda genellikle bu soruyu soran kadınlar eşinden baskı görüyordu yani erkek acele ediyordu ve ben gerçekten bu 40 konusunda da talepkâr kadına rastlamadım yaa
Kendisini sadece o anda değerli ve ilgi çekici hissettiği için psikolojikte olabilir belki.Ben demedim ama konuda ilk bahsettiği şekilde eşine mesajda ifade ediş biçimini komik bulduğumu da inkar edemeyeceğim. Doğum sonrası genel olarak isteksizlik oluyor ama olmayan da varmış yazan oldu, ben konudaki anlatış halinden uçlarda buldum, Hatta konuyu ve konu sahibini fake zannettik.
Konu sahibiyle yazıştık zaten, istekten çok fantezilerinin hiç bir zaman olmayacak korkusu olduğundan bahsetti. Durum bu yani.
Ay siz bir şey yapmayın. Önceki mesajımda yazdım, siz boşuna yorulmuşsunuz aynı şeyleri tekrar tekrar çarpraz şekilde yazarak. Zira benim mesajda yazdığım hormon vurgusuna istinaden sizin yüz kere bilim, teori gibi kelimeleri yazarak sorduğunuz belkili cümlelere söyleyecek sözüm yok. Evet belki…Genele uymuyor diye ne yapalım şimdi?
Kadın istediğini yazmış ve konusunda tutarsız bir şey yok isteyebilirde, istemişte, yaşamışta hala siz neyin derdindesiniz ki?
Niye istediğini mi açıklayacak size?
Belki fizyolojik bir sorunu vardır da istiyordur?
Belki duygusal açlıktır?
Belki tamamen normaldir?
Ama istiyor ve derdi için fikir danışıyor..
Ne yapsın şimdi sizin bilimsel teorilerinize uymuyor diye neden istiyorum ben diye kendimi kahretsin, suçlasın?
Neden konuyu anlamamak için ısrar ediyorsunuz ki? Bayan sürekli cinsellik istediğinden değilde yaşadığı cinsellikteki tatminsizliğinden rahatsız ve kocası ile bunun savaşını veriyor.
İster her gün ister ister aylarca istemez bunun tartışmasını neden yapıyorsunuz ki hala?
Konu size ve bilimsel teorilerinize uymuyorsa saygılı bir şekilde fikrinizi beyan edersiniz ya da yorum yapmazsınız da bu bilimselle çürütme ısrarınız niye?
Olabilir, Ama anladığım kadarıyla kendini cinsel yakınlıkta da değerli hissetmiyor çünkü istekleriyle eylemler örtüşmüyor. İstek dediğim yani geçmişten gelen düşünceler.Kendisini sadece o anda değerli ve ilgi çekici hissettiği için psikolojikte olabilir belki.
Aslında sorup sevip sevmediğini çoktan öğrenmeniz lazımdı. Belki o da sizden çekiniyor.O zaman dusundugum gibi sevmiyor oral seksi.bende niye merak ediyorsam